Contact Us

Bel ons

+31 (0)40 - 304 1519

Een waterdicht zonnedoek als overkapping

Lichtgewicht, dubbel gekromd en voorgespannen voert zij in alle geledingen van haar oplossingen door en is basis voor iedere Texstyleroof.

Maak een afspraakBekijk onze portfolio
Waterdicht zonnedoek – Zonwerend zonnedoek op maat – Stormvast – Luxe buitenleven

Een waterdicht zonnedoek voor uw terras of carport?

Texstyleroofs is specialist in textiele overkappingen. Ons zonwerend zonnedoek van zeildoek is van superieure kwaliteit, uiteraard waterdicht evenals zonnewerend en maken het mogelijk om beschutting te creëren in iedere tuin, terras of elders. Een uniek zonnedoek waterdicht.

Maatwerk

Niet iedere ruimte kan worden voorzien van een standaard zonwerend zonnedoek of schaduwdoek. De zonnezeilen die Texstyleroofs levert worden geheel op maat naar uw eigen specifieke wensen en eisen gemaakt en bieden voor iedereen die op zoek is naar een overkappingsoplossing om zon en/of regen te weren een uitkomst. Door voor maatwerk te kiezen bent u vrij in de keuze van afmetingen. We maken doeken tot 120m2. Voor grotere oppervlaktes zijn deze modulair uit te breiden. Met een waterdicht zonnedoek op maat heeft u geen gedoe meer met het verplaatsen van parasols om schaduw of beschutting te krijgen in uw tuin of op uw terras.

Design overkapping van zeildoek - meer dan een feesttent

Met een schaduwdoek beleeft u langer plezier van uw tuin of terras op zonnige dagen. En wordt u onaangenaam verrast door een zomers buitje? Met een waterdicht zonnezeil valt uw borrel, feestje of diner niet in het water. Naast functioneel is een zonnedoek ook sfeervol. U creëert op stijlvolle wijze een gezellige schaduwrijke plek met een zonwerend zonnedoek. Comfortabel genieten in stijl!

Zonwerend & waterdicht zonnedoek

Terwijl de een liever binnen gaat zitten bij een zomerse regenbui, blijft de ander graag nog even buiten genieten van een verkoelend buitje. Iedereen beleeft het buitenleven op zijn of haar eigen manier. Wat we wel met elkaar gemeen hebben, is dat we ons bij felle zon graag beschermen tegen de schadelijke UV straling. Met behulp van een Texstyleroofs zeiloverkapping bieden we u op een stijlvolle wijze beschutting bij zowel zon als regen. Het doel van onze overkappingen is dat u op stijlvolle en duurzame manier plezier beleeft aan uw buitenbelevenis. We gebruiken robuuste en duurzame materialen voor onze doeken die zoals aangegeven waterdicht en zonnewerend zijn. Het Zonnedoek waterdicht is van superieure kwaliteit.

De bevestiging van uw zonwerend zonnedoek

Voor de bevestiging van het zonwerende zonnedoek maken wij het liefst gebruik van de bevestigingspunten die reeds in uw tuin of op terras aanwezig zijn, zoals bijvoorbeeld muren of bomen. Echter, soms is het niet mogelijk om van deze punten gebruik te maken omdat een bevestigingspunt aan bepaalde eisen moet voldoen en specifieke krachten moet kunnen dragen.

De oplossing hiervoor is het plaatsen van masten op strategische plaatsen, waarbij wij uiteraard rekening houden met zichtlijnen. Onze masten zijn sterk en kunnen worden gecoat in de kleur die u wenst, passend bij uw schaduwdoek en woning.

P1974 – Fam Haring – Rotterdam-4

3D design voor uw waterdicht zonnedoek

Met maatwerk bedoelen we bij Texstyleroofs ook echt maatwerk. Na een korte telefonische inventarisatie van uw wensen en het maken van een vrijblijvende afspraak met een van onze membraanspecialisten vragen wij u ons te voorzien van foto’s van de locatie ter plaatse waar u een waterdicht zonnedoek wenst.

Met behulp van deze foto’s maken wij een uitgebreid 3D model. Hierin kunt u precies zien hoe de zon- en schaduwwerking is bij uw woning in de tuin of op uw terras. De 3D impressie en de bijgevoegde offerte geven u direct inzicht in de nieuwe situatie en de kosten.

Geen verrassingen achteraf.

U krijgt voor plaatsing een goed en duidelijk beeld van hoe uw zonnedoek past in de ruimte waarvoor u deze wenst

spanzeil-horeca-overkapping-textiel-vergunningsvrij-restaurant-op-maat-terrasoverkapping

Snelle levertijd en plaatsing

Doordat we bij Texstyleroofs alles in eigen huis produceren, kunnen we na akkoord op het design snel en op korte termijn leveren en plaatsen. Doordat onze zeiloverkappingen demontabel zijn tot op de grond, heeft u geen vergunning nodig. Dus geen lange doorlooptrajecten met gemeentes en overheden. Als dat wat we u offreren naar uw zin is, kunt heel snel heerlijk comfortabel genieten van uw eigen zonwerende zonnedoek.

Heeft u nog vragen over onze overkappingen van zonnedoek? Of wilt u graag een afspraak met ons maken voor een vrijblijvend advies en voorstel? Vul dan het contactformulier in. Een van onze membraanspecialisten neemt spoedig contact met u op voor het beantwoorden van uw vragen en/of het inplannen van een afspraak!

zonwering-spanzeil-terras-overkapping-op-maat-textiel-schaduwdoek-waterdicht-sfeervol

Alle voordelen van een zonwerend zonnedoek van Texstyleroofs

  • Onze geweven doeken zijn van topkwaliteit
  • Waterdicht
  • UV bestendig
  • Eenvoudig zelf te hijsen en te strijken
  • Geen hinderlijke parasolvoet
  • Gemakkelijk te reinigen
  • Schimmelwerend
  • Verkrijgbaar in vele kleuren
  • Snelle levering en plaatsing

Interesse in een terrasoverkapping, carport, vrijstaande overkapping of horeca overkapping van zeildoek?