Contact Us

Bel ons

+31 (0)40 - 304 1519

Wat is een Texstyleroof design overkapping?

Lichtgewicht, dubbel gekromd en voorgespannen voert zij in alle geledingen van haar oplossingen door en is basis voor iedere Texstyleroof.

Maak een afspraakBekijk onze portfolio
Luxe overkapping van zeildoek – Design overkapping – Op maat ontworpen – Waterdicht – Stormvast – Eyecatcher

Een Luxe zeildoek overkapping van Texstyleroofs

De aandacht voor de sfeer en het comfort binnen in de eigen woning wensen we tegenwoordig ook in onze tuin te ervaren. Buiten loungen, barbecueën of ontbijten. De tuin is steeds meer een verlenging van onze eigen woning en de periodes dat we in het voorjaar, zomer en najaar buiten kunnen zitten, willen we uiteraard zo optimaal mogelijk benutten.

Met een luxe en high-end design overkapping van Texstyleroofs bieden wij u de mogelijkheid om heerlijk comfortabel en sfeervol te genieten van uw tuin of terras.

Design overkapping van zeildoek - meer dan een feesttent

Dutch outdoor brand: Oersterk en innovatief

Om ons streven om, naast een passend en stijlvol ontwerp, ook de sterkste semipermanente overkappingen ter wereld te realiseren, wordt door Texstyleroofs veel geinvesteerd in het verbeteren en innoveren van onze producten. Dat betekent in de praktijk dat we voor de uitvoering van onze overkappingen nauw samenwerken met engineers uit binnen- en buitenland. Engineers die zijn gespecialiseerd in membraantechnologie en textielarchitectuur en waarmee we een uniek software programma hebben ontwikkeld waarmee we de sterkste gespannen zeilen ter wereld kunnen ontwerpen, berekenen en realiseren.

Van idee naar 3D studie naar Texstyleroof

Stijlvol en op maat

Naast het feit dat een overkapping uiteraard stormvast, waterdicht en UV werend dient te zijn, wil het oog natuurlijk ook wat. Bij ons daarom geen standaardisering van producten, maar echt maatwerk. Elke overkapping is persoonlijk en uniek. Compleet afgestemd op uw wensen en eisen en passend bij uw woning en omgeving.

U wilt het liefst in de ochtend in het zonnetje buiten ontbijten en in de middag in de schaduw loungen? Dat kan. Met behulp van een uitgebreide 3D animatie kunnen we u exact laten zien hoe de zon- en schaduwwerking is in uw tuin of op uw terras. U geeft uw wensen door en wij passen deze in, in een uitermate realistisch 3D design.

Aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid

Naast aandacht voor design en functionaliteit, hebben kwaliteit en duurzaamheid onze speciale aandacht. Bij Texstyleroofs werken we alleen maar met de beste en sterkste materialen voor onze membranen. Het textiel van onze zonnezeilen is van oorsprong ontwikkeld voor en door het Amerikaanse leger en voldoet daarom aan de allerhoogste eisen. Ze zijn zoals reeds aangegeven UV-werend en waterdicht, maar daarnaast ook brandvertragend en feitelijk onverslijtbaar. Het garen waarmee de membraanpanelen aan elkaar worden gestikt zijn van teflon: het meest duurzame garen ter wereld. Kortom: voor de sterkste semipermanente overkappingen bent u bij Texstyleroofs aan het juiste adres.

Uitgebreid portfolio

Op onze portfolio pagina kunt u zien welke overkappingen wij reeds hebben gerealiseerd en inspiratie opdoen voor uw eigen situatie. Onze membranen of zonnezeilen, zoals ze in de volksmond ook wel genoemd worden, zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Afhankelijk van de kleurkeuze licht- of niet licht doorlatend. We kunnen ons voorstellen dat wanneer u een overkapping op uw terras aan uw woning wenst, deze aan andere eisen moet voldoen, dan een overkapping op een terras achterin in uw tuin. Sommigen willen dat hun overkapping samenvloeit met de omgeving waarin deze wordt geplaatst, anderen willen juist dat hun overkapping een aanvulling is op de architectuur van de woning of de tuin en vinden dat deze best mag opvallen. Aan u de keuze!

Van idee naar 3D studie naar Texstyleroof

Maak een vrijblijvende afspraak!

U hecht waarde aan design, luxe en duurzaamheid? En u bent op zoek naar een passende en op maat ontworpen en gemaakte overkappingsoplossing?

 We informeren u graag vrijblijvend en op korte termijn over de mogelijkheden voor uw situatie. Dat kan in eerste instantie telefonisch, voor het geval u nog wat extra informatie wilt en u nog niet helemaal zeker bent van wat u wilt. Maar we komen ook graag naar u toe om uw wensen en eisen samen met u op locatie te bespreken. Aan de hand van vantevoren door u gemaakte en toegezonden foto’s van de plaats waarvoor u een oplossing zoekt en foto’s van uw woning en omgeving, is het zelfs mogelijk om, na een telefonische intake, al tijdens de eerste afspraak een 3D design met u te bespreken.

Vul het contactformulier in en wij nemen, geheel vrijblijvend, contact met u op om u nader te informeren over onze oplossingen!

textile-roofs-White-29371-900×617