Een zeildoek terras overkapping op maat

Zeildoek terras overkapping – Geen lichtverlies – Design & exclusief – Terrasoverkapping op maat – Stormvast

Zeildoek terras overkapping van Texstyleroofs®

De nieuwe revolutie in terrasoverkappingen op maat

Wilt u niet meer afhankelijk zijn van het weer om buiten te zitten? Dan is een Texstyleroofs zeildoek terras overkapping de passende oplossing voor u. De eindeloze mogelijkheden qua design maken dat het nagenoeg niet voorkomt dat er geen geschikt ontwerp wordt gevonden. Al meer dan tien jaar voorziet Texstyleroofs woningen, restaurants en openbare locaties van een terrasoverkapping op maat. Wij geloven in directe samenwerking met de klant waarbij heldere communicatie essentieel is. Het samenkomen van onze specialistische kennis en uw persoonlijke voorkeur zorgen voor unieke designs waar u zelf aan heeft bijgedragen.

Design terrasoverkapping van zeildoek op maat

Zeildoek terras overkapping voor grotere ruimtes

Onze terrasoverkappingen op maat zijn toepasbaar voor oppervlaktes tot circa 120 vierkante meter. Voor grotere ruimtes raden wij aan om meerdere constructies te plaatsen die elkaar overlappen. Verder zijn de constructies tot en met de mast volledig uitneembaar wat onze oplossing vergunningsvrij maakt. Functie en design staan bij ons centraal en het eenvoudige plaatsingssysteem is hier een goed voorbeeld van. Het is namelijk mogelijk de complete zeildoek terras overkapping individueel af te halen binnen een tijdsbestek van tien minuten. Dit maakt onze oplossing semi-permanent, dus mocht u om wat voor reden dan ook de overkapping tijdelijk naar beneden willen halen is dit nog altijd mogelijk.

Waarom een zeildoek terras overkapping?

Met een Texstyleroofs terrasoverkapping op maat, creëert u een plek waar je altijd droog en comfortabel kunt zitten. Door add-ons als heaters en sfeerverlichting is het mogelijk om ook op koudere dagen heerlijk in de tuin plaats te nemen. Genieten in de tuin was niet eerder zo gemakkelijk en vanzelfsprekend. Onze zeildoek terras overkappingen geven het gevoel van ‘een omarming’ op een sfeervolle en luxueuze wijze. Een Texstyleroofs terras overkapping staat dan ook voor meer dan simpelweg een overkapping, namelijk een sfeermaker bij uitstek! Verder zijn onze terrasoverkappingen op maat volledig waterdicht en is het textiel lichtdoorlatend zodat u binnenshuis geen licht verliest.

Van idee naar 3D studie naar Texstyleroof terrasoverkapping

Kundig advies voor uw terrasoverkapping op maat

Twijfelt u nou al een tijdje over het wel of niet aanschaffen van een zeildoek terras overkapping? Informeer via onze contactpagina naar de mogelijkheden. Wij voorzien u graag geheel vrijblijvend van kundig advies waardoor wij wellicht de laatste onduidelijkheden op kunnen helderen. Het startpunt voor ons is het probleem dat u met uw terrasoverkapping op maat wilt verhelpen. Op basis daarvan komen wij met een advies op maat en wijzen we u op alle functionele en esthetische opties die wij met onze zeildoek oplossing kunnen realiseren. Is het bijvoorbeeld om gezellig te zitten en een wijntje te drinken? Of juist meer als plek waar u even tot rust kan komen in de tuin. Wij kunnen ons voorstellen dat dit alles wat lastig te visualiseren is. Dit lossen wij op door aan de hand van een 3D-studie de realiteit na te bootsen en te laten zien hoe het design er in uw situatie uit kan komen te zien.

De Texstyleroofs carport overkapping weegt tussen de tien en vijftien kilo.

Kenmerken van een maatwerk zeildoek terras overkapping

 • Exclusief en op maat ontworpen
 • Stijlvol voor grote en kleine buitenruimtes (15 -120 m2)
 • Voor grotere ruimtes modulair uitbreidbaar.
 • Vergunningsvrij beschutte buitenruimte creëren
 • Bescherming tegen alle weersinvloeden
 • Stormvaste oplossing
 • Waterdicht
 • Lichtgewicht en eenvoudig te monteren en demonteren
 • Lichtdoorlatend materiaal, u verliest weinig of geen licht in uw woning
 • Membraan (zeildoek) leverbaar in 20 kleuren
 • Masten optioneel in kleur gecoat
Met de zonwerende en waterdichte zeiloverkapping van Texstyleroofs® creëert u sfeer, comfort en romantiek voor uw outdoor living.

Design terrasoverkapping op maat

Voor onze zonnezeil terras overkapping maken wij ten alle tijden gebruik van dubbele kromming. Met dubbele kromming bedoelen wij dat er altijd minimaal twee hoge en twee lage punten zijn. Zo wordt het textiel optimaal benut in haar stevigste constructie. Het zeildoek, of membraan zoals wij dat noemen bestaat uit verschillende panelen die stuk voor stuk zijn voorgevormd. Dit voorvormen zorgt ervoor dat wanneer het membraan op spanning wordt gezet er een homogene stijfheid ontstaat over de gehele oppervlakte. Dat wil zeggen dat per paneel overal exact dezelfde stevigheid wordt gerealiseerd. Wat ons onderscheid van directe concurrenten is dat wij deze stijfheid verwezenlijken in zowel het membraan als de randen. Dit stelt ons in staat om met uitsluitend lichtgewicht materialen dezelfde voordelen te bieden als constructies van bijvoorbeeld beton of hout. Verder is door het gebruik van dubbele kromming het ongemak van een wapperend zonnescherm of schaduwdoek verholpen. Waar eenvoudige oplossingen al vrij snel last ondervinden van bijvoorbeeld wind of regen onderscheid Texstyleroofs zich hier ook in. Wij hebben dit probleem opgelost door onze zeildoek terras overkapping dusdanig te ontwerpen waardoor het systeem in zijn geheel meedeint met de wind. De wind wordt als het ware opgevangen waardoor de zeildoek terras overkapping zich minimaal verplaatst bij windsnelheden tot windkracht twaalf.

Overtuigd? Neem dan snel contact met ons op zodat ook u kan genieten van een terrasoverkapping op maat van Texstyleroofs.

Uw zonwerende terrasoverkapping

Vrijblijvend 3D-design op maat

Benieuwd naar een persoonlijk ontwerp van uw schaduwdoek op maat? Als u ons benaderd via het contactformulier nemen wij zo spoedig mogelijk telefonisch contact op. Zo kunnen wij uw vragen direct te woord staan en een beeld schetsen van uw wensen. Na afloop van het gesprek zullen wij u verzoeken foto’s toe te sturen van  de plek waar u onze textiele overkapping wilt plaatsen.

Realistische ontwerpen

Onze architecten maken vervolgens binnen drie dagen een grafisch ontwerp van uw locatie zodat wij kunnen beginnen aan uw persoonlijke designs. Deze ontwerpen presenteren wij graag persoonlijk zodat wij op locatie de verschillende mogelijkheden kunnen toelichten. Via onze software kunnen wij ter plekke het ontwerp van de zeil overkapping aanpassen zodat het volledig naar uw voorkeuren gevormd wordt en u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Indien u wenst in meer te weten over onze oplossingen voor Engelstalige landen, verwijs ik u graag naar www.texstyleroofs.com.

Unieke design overkapping, carport of loungeplek op maat ontworpen

 

Waarom een zeil overkapping van Texstyleroofs?

 • Omdat U kiest voor exclusiviteit
 • Wij op maat voor u ontwerpen
 • Een Texstyleroofs veelal vergunningsvrij te plaatsen is
 • U geen lichtverlies wenst in uw woning
 • Omdat een Texstyleroof volledig demontabel is
 • Het een zonwering en overkapping in één is

Direct een antwoord op uw vragen?

Wilt u direct een antwoord op uw vragen? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens.

Telefoon: +31 (0)40 – 3041519

E-mail: sales@texstyleroofs.com

U kunt uiteraard ook het formulier onder aan deze pagina invullen en wij bellen u later zelf terug!