Contact Us

Bel ons

+31 (0)40 - 304 1519

Zeildoek terras overkapping op maat

Lichtgewicht, dubbel gekromd en voorgespannen voert zij in alle geledingen van haar oplossingen door en is basis voor iedere Texstyleroof.

Maak een afspraakBekijk onze portfolio

Zeildoek terras overkapping op maat – Geen lichtverlies – Design & exclusief – Terrasoverkapping op maat – Stormvast

Zeildoek terras overkapping van Texstyleroofs® – De nieuwste revolutie in terrasoverkappingen op maat

Wilt u niet meer afhankelijk zijn van het weer om buiten te zitten? Dan is een Texstyleroofs zeildoek terras overkapping de best passende oplossing voor u. De eindeloze design mogelijkheden zorgen ervoor dat altijd een geschikt ontwerp wordt gevonden. Al meer dan tien jaar voorziet Texstyleroofs woningen, restaurants en openbare locaties van terrasoverkappingen van zeildoek op maat.

Wij geloven in directe samenwerking en heldere communicatie met de klant om te komen tot de beste oplossing. Het samenkomen van onze specialistische kennis en uw persoonlijke voorkeuren zorgen voor unieke designs waar u zelf aan heeft bijgedragen.

Design overkapping van zeildoek - meer dan een feesttent
design-zonwering-design-Texstyleroofs-zonwering-zonnezeil-op-maat-schaduwdoek-zeildoek-carport-terrasoverkapping-stormvast

Zeildoek terras overkapping voor grotere ruimtes

Onze terrasoverkappingen van zeildoek op maat zijn toepasbaar voor oppervlaktes tot circa 120 vierkante meter. Voor grotere ruimtes raden wij aan om meerdere constructies te plaatsen, die elkaar overlappen. Omdat onze constructies tot en met de mast volledig uitneembaar zijn, zijn ze semi-permanent en daarom veelal vergunningsvrij. Functie en design staan bij ons centraal en het eenvoudige maar toch zeer functionele systeem is hier een goed voorbeeld van. Met behulp van individuele mankracht kan de complete zeildoek terras overkapping individueel af worden gehaald, binnen een tijdsbestek van ca. tien minuten. Mocht u, om wat voor reden dan ook, de overkapping tijdelijk naar beneden willen halen, dan is dit altijd mogelijk.

Waarom een zeildoek terras overkapping?

Met een Texstyleroofs zeildoek terras overkapping op maat, creëert u een plek waar u altijd droog en comfortabel kunt zitten. Door add-ons als heaters en sfeerverlichting is het zelfs mogelijk om ook op koudere dagen heerlijk comfortabel in de tuin plaats te nemen. Genieten in de tuin was niet eerder zo gemakkelijk en vanzelfsprekend. Onze zeildoek terras overkappingen geven, op een sfeervolle en luxueuze wijze, het gevoel van ‘een warme omarming’.

Een Texstyleroofs terras overkapping staat voor meer dan simpelweg een overkapping, het is namelijk een sfeermaker bij uitstek! Onze terrasoverkappingen op maat zijn verder volledig waterdicht en het textiel is lichtdoorlatend zodat u binnenshuis geen licht verliest.

Al onze membranen bieden bescherming tegen zowel Infrarood (IR) en Ultraviolet (uv A en uv B) straling.

Raak ook verzeild in luxe en maak direct een afspraak

Kundig advies voor uw terrasoverkapping op maat

Twijfelt u al een tijdje over het wel of niet aanschaffen van een zeildoek terras overkapping? Informeer dan, door het invullen en achterlaten van uw gegevens op onze contactpagina, vrijblijvend en zonder veel moeite naar de mogelijkheden voor uw situatie. Wij voorzien u graag geheel vrijblijvend van kundig advies waarmee wij wellicht de laatste onduidelijkheden die u heeft, weg kunnen nemen. Het startpunt voor ons daarbij is het probleem dat u met een terrasoverkapping op maat wilt verhelpen. Op basis van een uitgebreide inventarisatie van uw wensen en eisen, komen wij met een advies op maat en wijzen we u op alle mogelijke functionele en esthetische opties die wij met onze zeildoek oplossingen kunnen realiseren. Wenst u bijvoorbeeld een overkapping in uw tuin of boven uw terras om gezellig met vrienden en familie te kunnen zitten en een wijntje te drinken? Of bent u op zoek naar een oplossing in uw tuin om een plek te creëren waar u even tot rust kan komen? Wij kunnen ons voorstellen dat een overkapping op de plaats die uw wenst misschien wat lastig te visualiseren is voor u zelf. Dit lossen wij op door aan de hand van een realistische 3D-studie uw woning, tuin en omgeving na te bootsen en u te laten zien hoe een Texstyleroofs design er in uw situatie uit kan komen te zien.

 

De Texstyleroofs carport overkapping weegt tussen de tien en vijftien kilo.

Kenmerken van een maatwerk zeildoek terras overkapping

 • Exclusief en op maat ontworpen
 • Stijlvol voor grote en kleine buitenruimtes (15 -120 m2)
 • Voor grotere ruimtes modulair uitbreidbaar.
 • Vergunningsvrij beschutte buitenruimte creëren
 • Bescherming tegen alle weersinvloeden
 • Stormvaste oplossing
 • Waterdicht
 • Lichtgewicht en eenvoudig te monteren en demonteren
 • Lichtdoorlatend materiaal, u verliest weinig of geen licht in uw woning
 • Membraan (zeildoek) leverbaar in 20 kleuren
 • Masten optioneel in kleur gecoat
spanzeil-horeca-overkapping-textiel-vergunningsvrij-restaurant-op-maat-terrasoverkapping

Design terrasoverkapping op maat

Voor onze zonnezeil terras overkapping maken wij te allen tijde gebruik van een dubbele kromming. Met een dubbele kromming bedoelen wij dat er altijd minimaal twee hoge en twee lage punten zijn binnen een Texstyleroofs ontwerp. Op deze manier wordt het textiel namelijk optimaal benut in haar stevigste constructie. Het zeildoek, of membraan zoals wij dat noemen, bestaat uit verschillende panelen die stuk voor stuk zijn voorgevormd. Deze voorvorming zorgt ervoor dat wanneer het membraan op spanning wordt gezet er een homogene stijfheid ontstaat over de gehele oppervlakte. Dat wil zeggen dat per paneel overal exact dezelfde stevigheid wordt gerealiseerd. Wat ons onderscheidt van directe concurrenten is dat wij deze stijfheid verwezenlijken in zowel het membraan als de randen. Dit stelt ons in staat om met uitsluitend lichtgewicht materialen dezelfde voordelen te bieden als constructies van bijvoorbeeld beton of hout. Verder is door het gebruik van een dubbele kromming het ongemak van een wapperend zonnescherm of schaduwdoek verholpen. Waar eenvoudige oplossingen al vrij snel last ondervinden van bijvoorbeeld wind of regen onderscheidt Texstyleroofs zich hier ook in. Wij hebben het probleem van wapperen en klapperen in de wind, opgelost door onze zeildoek terras overkapping op een dusdanige manier te ontwerpen dat het systeem in zijn geheel meedeint met de wind. De wind wordt als het ware opgevangen, waardoor de zeildoek terras overkapping zich slechts minimaal verplaatst en gaat deinen in plaats van klapperen bij windsnelheden tot windkracht 10.

Overtuigd? Neem dan snel contact met ons op zodat ook u snel kunt gaan genieten van een terrasoverkapping op maat van Texstyleroofs.

spanzeil-horeca-overkapping-textiel-vergunningsvrij-restaurant-op-maat-terrasoverkapping

Uw zonwerende terrasoverkapping

Vrijblijvend 3D-design op maat

Benieuwd naar een persoonlijk ontwerp van uw schaduwdoek op maat? Wanneer u ons benadert via het contactformulier nemen wij zo spoedig mogelijk telefonisch contact op. Zo kunnen wij u direct te woord staan, uw vragen beantwoorden en ons een beeld schetsen van uw wensen. Na afloop van het gesprek zullen wij u verzoeken om ons foto’s toe te sturen van de plek waar u onze textiele overkapping wilt plaatsen.

Realistische ontwerpen

Onze specialisten maken vervolgens binnen drie dagen een of meerdere grafische 3D ontwerpen van uw locatie, waarmee wij kunnen beginnen aan uw persoonlijke designs. Deze ontwerpen presenteren wij u graag persoonlijk op locatie, zodat wij ter plekke aan u de verschillende mogelijkheden kunnen toelichten. Met behulp van onze software kunnen wij ter plekke het ontwerp van uw zeil overkapping aanpassen zodat deze volledig naar uw eigen voorkeuren gevormd wordt en u achteraf niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Indien u meer wenst te weten over onze oplossingen voor Engelstalige landen, verwijs ik u graag naar onze Engelstalige website www.texstyleroofs.com.

Uw zonwerende terrasoverkapping

Vrijblijvend 3D-design op maat

Benieuwd naar een persoonlijk ontwerp van uw schaduwdoek op maat? Als u ons benaderd via het contactformulier nemen wij zo spoedig mogelijk telefonisch contact op. Zo kunnen wij uw vragen direct te woord staan en een beeld schetsen van uw wensen. Na afloop van het gesprek zullen wij u verzoeken foto’s toe te sturen van  de plek waar u onze textiele overkapping wilt plaatsen.

Realistische ontwerpen

Onze architecten maken vervolgens binnen drie dagen een grafisch ontwerp van uw locatie zodat wij kunnen beginnen aan uw persoonlijke designs. Deze ontwerpen presenteren wij graag persoonlijk zodat wij op locatie de verschillende mogelijkheden kunnen toelichten. Via onze software kunnen wij ter plekke het ontwerp van de zeil overkapping aanpassen zodat het volledig naar uw voorkeuren gevormd wordt en u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Indien u wenst in meer te weten over onze oplossingen voor Engelstalige landen, verwijs ik u graag naar www.texstyleroofs.com.

Interesse in een terrasoverkapping, carport, vrijstaande overkapping of horeca overkapping van zeildoek?

Unieke design overkapping, carport of loungeplek op maat ontworpen

 

Waarom een zeil overkapping van Texstyleroofs?

 • Omdat U kiest voor exclusiviteit
 • Wij op maat voor u ontwerpen
 • Een Texstyleroofs veelal vergunningsvrij te plaatsen is
 • U geen lichtverlies wenst in uw woning
 • Omdat een Texstyleroof volledig demontabel is
 • Het een zonwering en overkapping in één is

Direct een antwoord op uw vragen?

Wilt u direct een antwoord op uw vragen? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens.

Telefoon: +31 (0)40 – 3041519

E-mail: sales@texstyleroofs.com

U kunt uiteraard ook het formulier onder aan deze pagina invullen en wij bellen u later zelf terug!