Contact Us

Bel ons

+31 (0)40 - 304 1519

Textileroofs international – uw specialist in design overkapping van zeildoek

Lichtgewicht, dubbel gekromd en voorgespannen voert zij in alle geledingen van haar oplossingen door en is basis voor iedere Texstyleroof.

Maak een afspraakBekijk onze portfolio

Luxe design overkapping van zeildoek – Op maat ontworpen – Waterdicht – Stormvast – Eyecatcher

Van zonnezeil tot de meest stijlvolle overkapping ter wereld

Texstyleroofs houdt zich al sinds 2003 bezig met de research, development en het ontwerpen, produceren en installeren van zonnezeilen voor de particuliere en klein zakelijke markt. De term zonnezeil is in het geval van een Texstyleroofs een understatement en onderschrijft niet de functie en het design van een Texstyleroofs. Texstyleroofs realiseert op basis van het principe “lightweight membrane structures” volwaardige flexibele overkappingsvormen.

Onze overkappingen worden ontworpen met behulp van hoogwaardige technologische membraantechnologie en zijn dan ook meer dan slechts een zonnezeil, gespannen tussen een aantal punten. Een Texstyleroofs zonnezeil kan worden gerekend tot een van de sterkste overkappingen ter wereld en kan met gemak de concurrentie aan met een vaste overkapping van hout of staal.

Design overkapping van zeildoek - meer dan een feesttent

Lichtgewicht en duurzaam concept

Sinds 2009 zijn de activiteiten van Texstyleroofs enorm toegenomen. Zeker na introductie van een sterk verbeterde en gepatenteerde engineeringsmethode, waarmee we oplossingen kunnen bieden die zich zeer goed kunnen verhouden tot vaste overkappingen, maar dan in de vorm van een lichtgewicht en duurzaam concept.

design terrasoverkapping van zeildoek op maat

Design overkapping met zeil doek gecombineerde zonnezeilen

Design overkapping met zeil doek gecombineerde zonnezeilen

Vanaf 2012 heeft Texstyleroofs de markt voor semipermanente carport oplossingen en terrasoverkappingen van zeil, mede bepaald en vorm gegeven.

De ontwikkeling van het design- en engineeringsproces heeft in de afgelopen vijf jaar een enorme sprong voorwaarts gemaakt, waarmee we zijn verworden tot de sterkste lichtgewicht overkapping ter wereld.  Een Texstyleroof van zo’n 40 vierkante meter weegt gemiddeld slechts 12 kilogram! Inclusief de gehele constructie en fundering praat je nog steeds over slechts 150-200kg. Met recht een duurzame overkapping.

Duurzaamheid is een belangrijk thema bij de vervaardiging van onze zeiloverkappingen. Niet alleen in vorm en door het gebruik van lichtgewicht materialen, maar ook omdat bijvoorbeeld de reststukken van het zeil die worden gebruikt voor het membraan, weer worden hergebruikt voor de vervaardiging van o.a. accessoires passend die passen bij de stijl van een Texstyleroof.

Master of engineering

Texstyleroofs® is de meest individuele lichtgewicht overkappingsoplossing ter wereld. Het Texstyleroofs team wordt geleid door een “Master of engineering in Membrane structures”. Opererend vanuit het zuiden van Nederland, bestrijkt Texstyleroofs de hele wereld. Met de uitrol van een franchiseformule en het inzetten van gecertificeerde partners voor de installatie van haar membranen van zonnezeil, is het de ambitie van Texstyleroofs om de komende jaren een wereldwijd bekend “stylish outdoor comfort” brand te worden.

Dankzij jarenlange expertise in tailor made oplossingen voor een comfortabel outdoor leven, weet Texstyleroofs iedere buitenruimte om te toveren tot een ware beleving en mede dankzij jarenlange investeringen in de ontwikkeling van custom made design- en engineeringssoftware, gebaseerd op industriële membraantechnologie, heeft Texstyleroofs zich inmiddels gevestigd op het allerhoogste niveau van membraanoverkappingen voor de klein zakelijke en particuliere markt.

Het credo: lichtgewicht, dubbel gekromd en voorgespannen voert zij in alle geledingen van haar oplossingen door en is basis voor iedere Texstyleroof.

Van idee naar 3D studie naar Texstyleroof

Franchise formule

De sterke basis van het bedrijf Texstyleroofs zet zich voort middels een succesvolle franchiseformule die wordt ondersteund  met tailormade Texstyleroofs® Membrane Processor software. Best-in-class ondersteuning van design tot en met oplevering. Alle oplossingen van Texstyleroofs worden op maat en in architectuur met de omgeving ontworpen en ontwikkeld.  

Word een Texstyleroofs Agent of Franchisee!

Meld je nu aan voor een van onze periodieke inspiratiesessies.

Uw zonwerende terrasoverkapping

Vrijblijvend 3D-design op maat

Benieuwd naar een persoonlijk ontwerp van uw schaduwdoek op maat? Als u ons benaderd via het contactformulier nemen wij zo spoedig mogelijk telefonisch contact op. Zo kunnen wij uw vragen direct te woord staan en een beeld schetsen van uw wensen. Na afloop van het gesprek zullen wij u verzoeken foto’s toe te sturen van  de plek waar u onze textiele overkapping wilt plaatsen.

Realistische ontwerpen

Onze architecten maken vervolgens binnen drie dagen een grafisch ontwerp van uw locatie zodat wij kunnen beginnen aan uw persoonlijke designs. Deze ontwerpen presenteren wij graag persoonlijk zodat wij op locatie de verschillende mogelijkheden kunnen toelichten. Via onze software kunnen wij ter plekke het ontwerp van de zeil overkapping aanpassen zodat het volledig naar uw voorkeuren gevormd wordt en u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Indien u wenst in meer te weten over onze oplossingen voor Engelstalige landen, verwijs ik u graag naar www.texstyleroofs.com.

Unieke design overkapping, carport of loungeplek op maat ontworpen

 

Waarom een zeil overkapping van Texstyleroofs?

  • Omdat U kiest voor exclusiviteit
  • Wij op maat voor u ontwerpen
  • Een Texstyleroofs veelal vergunningsvrij te plaatsen is
  • U geen lichtverlies wenst in uw woning
  • Omdat een Texstyleroof volledig demontabel is
  • Het een zonwering en overkapping in één is

Direct een antwoord op uw vragen?

Wilt u direct een antwoord op uw vragen? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens.

Telefoon: +31 (0)40 – 3041519

E-mail: sales@texstyleroofs.com

U kunt uiteraard ook het formulier onder aan deze pagina invullen en wij bellen u later zelf terug!