Contact Us

Bel ons

+31 (0)40 - 304 1519

zeildoek overkappingen op maat van Texstyleroofs

Zeildoek overkappingen – Vergunningsvrij – Op maat ontworpen – Stormvast – Geen lichtverlies – Design & exclusief

Zeildoek overkappingen op maat

Waterdicht, lichtdoorlatend, stormvast en vergunningsvrij!

De textiele overkappingen op maat van Texstyleroofs zorgen voor sfeer, comfort en een waterdichte verlenging van uw buitenleven. U wenst veel licht in uw woning, maar toch een overkapping? U krijgt geen vergunning, maar u wenst toch een terrasoverkapping of carport? U zoekt een maatwerk ontwerp dat aan uw functionele en esthetische wensen voldoet? Verdiep u dan eens in de kracht van onze zeildoek oplossingen.

Lichtdoorlatende en architectonisch verantwoord

De Texstyleroofs® zeildoek overkappingen zijn zeer lichtdoorlatend. Dankzij haar karakteristieke vormgeving met dubbele kromming, krijgt het membraan sterkte en creëren we tegelijkertijd een design-oplossing voor al uw overkappingsproblemen. Bij onze ontwerpen wordt altijd gelet op zon- en schaduwwerking, lichtinval in uw woning, zichtlijnen van binnen naar buiten en afvoer van het water en vuil.

Lees hieronder verder en laat u informeren over onze terrasoverkappingen, carports, vrijstaande overkappingen en oplossingen voor de horeca sector.

Ik vind het moeilijk om voor te stellen hoe mijn zonnedoek terras eruit komt te zien

Het is op voorhand lastig in te schatten hoe een daadwerkelijk zonnedoek eruit komt te zien op uw terras. U wilt graag beschutting tegen schaduw en regen, maar twijfelt nog over het design. Dit nemen wij weg door vrijblijvend een volledige 3D studie te maken van uw situatie. Hierin maken onze specialisten zo’n 3 a 4 voorbeelden van hoe het zonnedoek er eventueel uit zou kunnen zien.

Op locatie is het mogelijk om tezamen naar deze ontwerpen te kijken en wijzigingen door te voeren. Met als gevolg dat er te allen tijde een ontwerp uit voortkomt wat helemaal aansluit op uw verwachtingen. Hierin zullen de besproken zaken van de intake zijn verwerkt en kan u binnen zes weken vanaf het definitieve akkoord genieten van uw persoonlijke Texstyleroofs zonnedoek. Dit is mogelijk doordat wij alles in eigen beheer produceren. Tijdens deze afspraak zullen wij alle zaken uitvoerig bespreken zodat u nooit achteraf voor vervelende verrassingen komt te staan. Nog voor dat er ook maar iets geplaatst is heeft u al een duidelijk en goed beeld van hoe uw zonnedoek terras past in de ruimte en welke functies deze gaat vervullen. U ontvangt hiervan een video en een aantal sfeerimpressies om te delen en zelf te bekijken van wat er aan tafel is ontworpen.

Na het gegeven akkoord zal het installatieteam op korte termijn contact opnemen om het installeren van de constructie te plannen. Het is een fijn gegeven als u hierbij aanwezig kan zijn aangezien dit het moment is waarop laatste eventuele wijzigingen kunnen worden doorgevoerd in overleg met het team.

De vele mogelijkheden als een vrijstaande carport of vast aan huis komen wij bij u thuis presenteren aan de hand van een 3D-studie.

Wij maken vrijblijvend een 3D studie op maat voor uw overkapping van zeildoek

Voor meer informatie en vrijblijvend advies, vraag een 3D ontwerp voor een zeiloverkapping aan.

Met de Texstyleroofs zeildoek overkappingsvormen kiest u voor een unieke uitstraling voor iedere setting. Zo overkappen wij ruimtes tot en met 120 vierkante meter en weten wij met onze overkappingsvormen van zeildoek een sfeer te creëren die naadloos aansluit op uw persoonlijke esthetische voorkeuren en functionele eisen.

Verder maken wij het mogelijk om door middel van add-ons, zoals bijvoorbeeld heaters en ledverlichting, de ultieme buitenbeleving te realiseren waarmee u zowel overdag als ’s avonds kunt genieten van uw overkapping.

Vaak is een garage onderdeel van de woning en wordt deze gebruikt voor allerlei doeleinden, behalve het beschermen van uw auto.

Een carport is een erg functionele oplossing om beiden te kunnen doen. Uw auto wordt beschermd tegen alle weersinvloeden. Zo zal u nooit meer in een oververhitte auto hoeven te stappen en is krabben verleden tijd.

Verder is de carport overkappingsvorm van zeildoek door haar demontabele karakter veelal vergunningsvrij te plaatsen.

Deze overkappingsvorm is bedoeld voor wanneer u een open ruimte of binnenplaats wilt overkappen. Vooraf kijken we altijd of er wellicht muren of stevige natuurlijke materialen in uw tuin aanwezig zijn die we mede kunnen benutten om het membraan aan te bevestigen. Is dit niet het geval dan kunnen we hiervoor masten plaatsen. Ideaal als u een stuk grond van schaduw wilt voorzien met een stevige overkappingsvorm.

Plaatsing van onze zeildoek overkappingsvormen in de vrije ruimte gaat overigens nooit ten koste van het stormvaste design. Tot en met windkracht 10 kunt u de vrijstaande overkappingen van Texstyleroofs probleemloos laten hangen.

Bent u eigenaar van een hotel, restaurant of café, dan is de volgende pagina voor u bestemd. Wij zijn ons bewust van de vele eisen en regels waaraan een overkapping moet voldoen die wordt geplaatst bij een horecagelegenheid.

Een groot voordeel van onze overkapping van zeildoek is dat deze vergunningsvrij te plaatsen is. Onze overkappingen zijn tot en met de fundering te verwijderen en vallen daarom onder de semipermanente overkappingen. Hierdoor zijn voor plaatsing veelal geen vergunningen vereist.

Met behulp van onze software laten we u graag op voorhand zien hoe de zon en de daarbij komende schaduwlijnen zich gedragen op uw terras. Op die manier kunt u zelf aangeven waar en wanneer u zon en schaduw wenst op uw terras en creëert u voor uw gasten de beste en meest sfeervolle overkappingsoplossing.

Uw eigen stormvaste schaduwdoek? Neem vrijblijvend contact op

Mocht u meer vragen hebben omtrent schaduwdoek of één van onze andere toepassingen neem dan direct contact met ons op. Vul het contactformulier in en laat uw mailadres en/of telefoonnummer achter. Een van onze membraan specialisten zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om u nader te adviseren ten behoeve van uw zonnezeil terras. Dit advies is geheel vrijblijvend waarbij zij zullen proberen de juiste oplossing te vinden voor uw probleem. Mogelijk komt hier een afspraak uit voort en anders hopen wij u vooralsnog goed van dienst te zijn geweest.

Een waterdicht zonnedoek voor uw terras of carport?

Zeildoek overkappingen

Een zeildoek overkapping begint met een idee, behoefte of probleem. Door de eindeloze mogelijkheden van onze designs vinden wij vrijwel altijd een passende oplossing. Al meer dan tien jaar voorziet Texstyleroofs woningen, restaurants en openbare plaatsen van zeildoek overkappingen. Elk project is anders en uniek. Daarom betrekken wij altijd de opdrachtgevers van begin tot eind nauw bij het ontwikkelingsproces van de overkapping.

Wij spreken bij Texstyleroofs met onze overkappingen van een nieuwe revolutie in overkappingen waarin wij ernaar streven iedereen te voorzien van de meest sfeervolle en functionele overkapping voor zijn of haar locatie.

Onze overkappingen zijn altijd volledig op maat ontworpen waarbij, naast functie, ook design een belangrijk rol speelt. Een Texstyleroof overkappingsvorm van zeildoek is de perfecte oplossing voor wanneer u een buitenruimte wilt overkappen, maar geen permanente constructie wenst te plaatsen.

Onze overkappingen zijn eenvoudig en snel (binnen tien minuten) af te halen zonder hulp van anderen. Dit maakt een Texstyleroofs zeildoek overkapping een semipermanente oplossing met dezelfde functionaliteiten en sterkte als een permanente oplossing.

zeil-terras-overkapping-texstyleroofs-zonnezeil-op-maat-zeildoek-luxe-buitenleven

Eenvoudig demontabele zeildoek overkappingen op maat, toch stormvast

Het hijsen van de zeiloverkapping op maat op uw locatie is eenvoudig zelfstandig uit te voeren. Wij leren u na oplevering van uw zeildoek overkapping graag hoe u binnen 5 minuten de zeiloverkapping demonteert. Het op- en ontspannen van het systeem vindt eenvoudig plaats door het gebruik en de verplaatsing van uw eigen gewicht. Door de 3D vorming van het zeildoek (membraan) zijn de krachten op de constructie zeer minimaal en creëert u in een handomdraai een stormvaste overkapping.

De Texstyleroofs® membraan zeiloverkappingen op maat creëren een comfortabele en overkapte ruimte met de sfeer en romantiek van binnen. Met de toevoeging van sfeervolle verlichting en energiezuinige warmtebronnen, bent u verzekerd van een comfortabele overkapping volledig in architectuur met uw woning en tuin! De membraan zeiloverkappingen zijn ook uitermate geschikt als carport.

Vergunningsvrij en architectonisch verantwoord 1 of meerdere auto’s beschutten? Overweeg dan eens een Texstyleroofs zeiloverkapping als carport.

Vrijblijvend consult:

Mocht u interesse zijn gewekt, neem dan vooral contact met ons op. Onze adviseurs komen graag persoonlijk bij u langs om u te voorzien van een vrijblijvend consult. Tijdens dit gesprek zal worden gekeken naar de oplossing die u zoekt en op welke wijze wij u daarmee van dienst kunnen zijn met ons product. Dit doen wij door middel van een 3D presentatie van een of meerdere designs. Hiermee krijgt u snel een realistisch beeld van de verschillende mogelijkheden die onze overkappingen van zeildoek kunnen bieden.

Onze software stelt ons in staat op locatie per direct de wijzigingen in het design van uw persoonlijke voorkeur door te voeren. Bent u geïnteresseerd maar nog niet voldoende overtuigd om direct een afspraak met ons in te plannen? Geen zorgen, wij zijn zes dagen in de week van 9:00 tot 20:00 bereikbaar om u telefonisch of per mail te woord te staan. Dit contact is ten alle tijden geheel vrijblijvend.

Om het proces voor u zo overzichtelijk mogelijk te maken, hebben wij gekozen voor een indeling van ons product in vier verschillende productcategorieën. Op de volgende pagina’s zal zo nauwkeurig mogelijk worden beschreven wat onze zeildoek overkappingsvormen te bieden hebben. Deze categorieën zijn: 1. de terrasoverkapping, 2. de carport, 3. de vrijstaande overkapping of 4. de horeca overkapping van zeildoek.

spanzeil-terras-op-maat-overkapping-schaduwdoek-textiel-waterdicht-sfeervol

De zeildoek overkappingen van Texstyleroofs® worden met de meeste precisie ontwikkeld. Dankzij onze gepatenteerde rekenmethode, wordt het membraan tot in perfectie uitgewerkt. Indien de distributie van de spanning in het zeil is verwerkt tot een snijplan, wordt deze in de Texstyleroofs® zeilmakerij nauwkeurig  laser gesneden en handmatig gestikt met teflongaren. Omdat we bi Texstyleroofs alles in eigen beheer ontwerpen, produceren en plaatsen, kunt u na akkoord en goedkeuring van uw ontwerp, snel en comfortabel genieten van uw eigen persoonlijk ontworpen Texstyleroofs!

Extra maatwerk oplossingen

Mocht het voorkomen dat de oplossing die u zoekt, niet past binnen één van bovenstaande categorieën, neem dan vooral contact met ons op. Telefonisch of per mail kunnen wij vaak al een goede inschatting maken van de verschillende mogelijkheden die wij kunnen bieden. Onze zonnezeil overkappingen worden op maat ontworpen en daarmee kunnen we bijna altijd aan al uw functionele en esthetische wensen voldoen.

Wij betrekken u graag van begin af aan nauw bij het proces, zodat we samen tot een passende oplossing kunnen komen die aansluit op uw behoeftes en wensen.

spanzeil-op-maat-zonnezeil-terras-overkapping-zeildoek-zonwering-schaduwdoek-terrasoverkappingen