Contact Us

Bel ons

+31 (0)40 - 304 1519

zeildoek overkappingen op maat van Texstyleroofs

Zeildoek overkappingen – Vergunningsvrij – Op maat ontworpen – Stormvast – Geen lichtverlies – Design & exclusief

zeildoek overkappingen op maat

waterdicht, lichtdoorlatend, stormvast en vergunningsvrije 

De textiele overkapping op maat van Texstyleroofs zorgt voor sfeer, comfort en een waterdichte verlenging van uw buitenleven. U wenst veel licht in uw woning, maar toch een overkapping? U krijgt geen vergunning, maar wenst toch een terrasoverkapping of carport? U zoekt een maatwerk ontwerp dat aan uw functionele en esthetische wensen voldoet? Verdiep u dan eens in de kracht van onze zeildoek oplossingen.

Lichtdoorlatende en architectonisch verantwoord

De Texstyleroofs® zeildoek overkappingen zijn zeer lichtdoorlatend. Dankzij de architectonische vormgeving, krijgt het membraan sterkte en creëren we tegelijkertijd een design-oplossing voor uw probleem. Dankzij de krommingen van onze zeiloverkapping bieden wij veel functionaliteit. Er wordt daarbij gelet op schaduwwerking, lichtinval in uw woning, zichtlijnen van binnen naar buiten en afvoer van het water en vuil.

Lees hieronder verder en laat u informeren naar onze terrasoverkappingen, carports, vrijstaande overkappingen en oplossingen voor de horeca sector.

De vele mogelijkheden als een vrijstaande carport of vast aan huis komen wij bij u thuis presenteren aan de hand van een 3D-studie.

Wij maken vrijblijvend een 3D studie op maat voor uw overkapping van zeildoek

Voor meer informatie en vrijblijvend advies, vraag een 3D ontwerp voor een zeiloverkapping aan.

Met de Texstyleroofs zeildoek overkappingsvormen kiest u voor een unieke uitstraling voor iedere setting. Zo overkappen wij ruimtes tot en met 120 vierkante meter en weten wij met onze overkappingsvormen van zeildoek sfeer te creëren die aansluit op uw persoonlijke esthetische voorkeuren en functionele wensen. Verder maken wij het mogelijk door add-ons als bijvoorbeeld heaters en led-verlichting de ultieme buitenbeleving te realiseren zodat u zowel overdag als
’s avonds kunt genieten.

Vaak is een garage onderdeel van de woning en wordt deze gebruikt voor allerlei doeleinden, behalve het beschermen van uw auto. Een carport is een erg functionele oplossing om beiden te kunnen doen. Uw auto wordt beschermd tegen alle weersinvloeden. Zo zal u nooit meer in een oververhitte auto te hoeven stappen en is krabben verleden tijd. Verder is de carport overkappingsvorm van zeildoek vanwege het demontabele karakter ten alle tijden vergunningsvrij te plaatsen.

Deze pagina is voor u bedoelt als een open ruimte of binnenplaats wilt overkappen. Wij plaatsen masten zelf wat ons in staat stelt Texstyleroofs vrijstaand te plaatsen. Ideaal als u een stuk grond van schaduw wilt voorzien met een stevige overkappingsvorm. Ondanks de plaatsing van onze zeildoek overkappingsvormen in de vrije ruimte gaat dit namelijk  niet ten koste van het stormvaste design. Tot en met windkracht 11 kan u de vrijstaande overkapping probleemloos laten hangen.

Bent u eigenaar van een hotel, restaurant of cafe is de volgende pagina voor u bestemd. Wij zijn ons bewust van de vele eisen waaraan een overkappingsvorm moet voldoen bij een horecagelegenheid. Een groot voordeel van onze overkapping van zeildoek is dat deze vergunningsvrij te plaatsen is. Verder beschikt onze software over de mogelijkheid om te laten zien hoe de zon en de daarbij komende schaduwlijnen zich gedragen op uw terras.

Zeildoek overkappingen

Een zeildoek overkapping begint met een idee, behoefte of probleem. Vanwege de eindeloze mogelijkheden van onze designs vinden wij vrijwel altijd de passende oplossing. Al meer dan tien jaar voorziet Texstyleroofs woningen, restaurants en openbare plaatsen van zeildoek overkapping. Elk project is anders en wij zijn dan ook van begin tot eind nauw betrokken bij het ontwikkelingsproces. Door heldere communicatie en de nodige ervaring sluiten onze designs probleemloos aan op uw behoeftes. Wij spreken van de nieuwe revolutie in overkappingen waarin wij streven naar de meest sfeervolle en functionele overkappingsvorm. Onze designs zijn altijd volledig op maat ontworpen waarbij eenvoud en functie centraal staan. Een Texstyleroof overkappingsvorm van zeildoek is de perfecte oplossing als u een buitenruimte wilt overkappen, maar geen permanente constructie wenst. De overkappingen zijn ten alle tijden binnen tien minuten af te halen zonder hulp van anderen. Dit maakt Texstyleroofs semi-permanent terwijl wij dezelfde voordelen bieden als een permanente oplossing.

 

Eenvoudig demontabele zeildoek overkappingen op maat, toch stormvast

Het hijsen van de zeiloverkapping op maat op uw locatie, is eenvoudig zelfstandig uit te voeren. Wij leren u hoe u binnen 5 minuten de zeiloverkapping demonteert. Het op- en ontspannen van het systeem vindt eenvoudig plaats door de verplaatsing van uw gewicht. Door de 3D vorming van het zeildoek (membraan) zijn de krachten op de constructie zeer minimaal en creëert u in een handomdraai een stormvaste overkapping.

De Texstyleroofs® membraan zeiloverkappingen op maat brengen naast een comfortabele en overkapte ruimte, de sfeer en romantiek van binnen naar buiten. Met de toevoeging van sfeervolle verlichting en energiezuinige warmtebronnen, bent u verzekerd van een comfortabele overkapping volledig in architectuur met uw woning en tuin!

De membraan zeiloverkappingen zijn ook uitermate geschikt als carport. Vergunningsvrij en architectonisch verantwoord 1 of meerdere auto’s beschutten? Zeiloverkapping als carport.

 

Vrijblijvend consult:

Mocht u interesse hebben neem dan vooral contact met ons op. Onze specialisten komen persoonlijk bij u langs om u te voorzien van een vrijblijvend consult. Tijdens dit gesprek zal worden gekeken naar wat u zoekt en hoe wij van dienst kunnen zijn met ons product. Dit doen wij aan de hand van drie á vier designs om een impressie te geven van de verschillende mogelijkheden van onze overkappingsvorm van zeildoek. Verder stelt onze software ons in staat op locatie wijzigingen door te voeren naar uw persoonlijke voorkeur. Bent u geïnteresseerd maar nog niet overtuigd om een afspraak in te plannen? Geen zorgen, wij zijn zes dagen in de week van 9:00 tot 20:00 bereikbaar om u telefonisch of per mail te woord te staan. Dit contact is ook ten alle tijden geheel vrijblijvend.

Om het proces voor u zo overzichtelijk mogelijk te maken hebben wij gekozen voor een indeling van vier verschillende categorieën. Op één van de volgende vier pagina’s zal zo nauwkeurig mogelijk worden beschreven wat onze zeildoek overkappingsvormen te bieden hebben. Deze categorieën zijn de terrasoverkapping, de carport, de vrijstaande overkapping of de horeca overkappingsvorm van zeildoek.

De zeildoek overkappingen van Texstyleroofs® worden met de allerhoogste precisie ontwikkeld. Dankzij onze gepatenteerde rekenmethode, wordt het membraan tot in de hoogste perfectie uitgewerkt. Indien de distributie van de spanning in het zeil is verwerkt tot een snijplan, wordt deze in de Texstyleroofs® zeilmakerij met uiterste nauwkeurigheid lasergesneden. Na de hoogwaardige afwerking wordt het membraan op uw locatie gehesen.

Een Texstyleroof is de perfecte oplossing als u een buitenruimte wilt overkappen, maar geen permanente constructie wenst.

Mocht het voorkomen dat u zich niet kan vinden in één van de bovenstaande categorieën, neem dan vooral contact met ons op. Telefonisch of per mail kunnen wij vaak al een goede inschatting maken van de verschillende mogelijkheden die wij kunnen bieden. Onze zonnezeil overkappingen worden op maat ontworpen, daarmee kunnen we aan al uw functionele en esthetische wensen voldoen.

Verder kan het volgens ons geen kwaad een specialistisch perspectief op te vragen voor een specifiek probleem. Wij betrekken u graag in dit proces zodat we samen tot een passende oplossing kunnen komen die aansluit op uw behoeftes.