+31 (0)40-3041519 switch to Dutch USA

VERGUNNINGSVRIJE CARPORT VAN ZEILDOEK

Vergunningsvrij - Op maat ontworpen - Stormvast - Geen lichtverlies - Design & exclusief

Bescherm uw auto vergunningsvrij

Een op maat ontworpen carport overkapping is een stijlvolle en functionele oplossing om uw auto’s te beschermen. Met behulp van onze architecten vinden wij het ontwerp dat naadloos aansluit op uw wensen. Wij werken met dubbele kromming wat elk design uniek maakt. Onze oplossing onderscheid zich van de veelgebruikte houten carport. Geen design is hetzelfde terwijl de mogelijkheden eindeloos variëren. Daarnaast zijn onze designs tot en met de fundering uitneembaar wat het plaatsen zonder vergunning mogelijk maakt. Het wachten op goedkeuring is verleden tijd, wij streven er naar om vanaf het definitieve akkoord binnen vijf weken het ontwerp te plaatsen. Zodat u zo snel mogelijk kan genieten van de voordelen van een carport overkapping.

 

Waarom een carport overkapping?

Vaak is een garage onderdeel van de woning en wordt deze gebruikt voor allerlei doeleinden, behalve het beschermen van uw auto. Een carport is een erg functionele oplossing om beiden te kunnen doen. Het brede scala aan kleuren maakt dat het ontwerp geheel in de stijl van uw woning kan worden gemaakt. Onze medewerkers zullen dan ook altijd op locatie verschijnen met een stalenkaart, om te laten zien hoe de verschillende kleuren reageren blootgesteld aan daglicht. Deze integratie met de woning is waarin wij gespecialiseerd zijn.

Met een overkapping is uw auto beschermd tegen weersinvloeden als regen, hagel, wind en sneeuw. Dit heeft een verlengde levensduur tot gevolg. Tijdens de koudere dagen bespaard u ’s morgens tijd doordat krabben niet meer nodig is. De warmtestraling van de aarde die voorheen de lucht in zou gaan, wordt namelijk tegen gehouden door de overkapping. Een vergelijkbaar effect is dat het ’s nachts warmer aanvoelt met een dik wolkendek dan bij heldere hemel. De hogere temperatuur zorgt ervoor dat de condens verdampt voor het de kans krijgt te bevriezen. Tijdens extreme vorst is het uiteraard wel mogelijk dat ook onder de carport overkapping uw ruiten bevriezen.

 

Waarom een carport van zeildoek?

 

Alle voordelen op een rij

 • Vergunningsvrij te plaatsen
 • Auto beschermd tegen weersinvloeden als regen, hagel en wind
 • Op maat gemaakt
 • Minder krabben omdat er meer warmte wordt vastgehouden
 • Mogelijk droog naar uw auto
 • Stijlvolle uitstraling
 • Minder kans op roestvorming

 

Van idee naar Texstyleroof

Het idee om uw auto te beschermen zit in uw hoofd, maar de vormgeving bent u nog niet over uit. Dat lossen wij voor u op. Onze werkwijze is vrij eenvoudig. Tijdens het realiseren van uw ideale carport overkapping begeleiden wij u in het proces. Vaak begint het proces telefonisch of per mail. Ons team buigt zich over uw probleem en zoekt de passende oplossing. Aan de hand van foto’s weten wij al snel een accurate inschatting van de mogelijkheden te maken. De vele mogelijkheden als een vrijstaande carport of vast aan huis komen wij bij u thuis presenteren aan de hand van een 3D-studie.

Binnen deze studie geven wij zo nauwkeurig mogelijk weer hoe de toepassingen eruit komen te zien. Deze drie á vier designs lopen wij samen met u door om te kijken welke het best aansluit op uw voorkeuren. Het mooie aan onze software is dat het ons in staat stelt ter plekke wijzigingen aan te brengen. Zo komt het nagenoeg nooit voor dat de klant ontevreden is met het eindresultaat. Zoals bovenstaand is beschreven streven wij er naar binnen vijf weken na het definitieve akkoord uw carport te plaatsen. Tussentijds houden wij u wekelijks op de hoogte met de ontwikkelingen van uw Texstyleroof.

Installatie

Na vijf weken is het zo ver. Uw Texstyleroof is gereed voor de plaatsing. Ons installatie-team komt op locatie en gaat direct aan de slag. Afhankelijk van de grootte van het project kan dit zo’n vier tot acht uur in beslag nemen. Tegen het einde van het project komt degene waarmee u het definitieve akkoord heeft gesloten persoonlijk langs om samen met u het membraan te hijsen. Stap voor stap wordt toegelicht hoe u in de toekomst zelfstandig de carport overkapping kan af- en aanbrengen. Ter afsluiting van het traject zullen wij u vragen om onze getuigenis zo eerlijk mogelijk in te vullen onder het genot van een fles wijn of een kopje koffie en zullen de laatste vragen worden beantwoord. Uiteraard zijn wij ten alle tijden beschikbaar om verdere vragen in de toekomst te beantwoorden. De meeste vragen zijn uitgewerkt op onze veelgestelde vragen pagina, mocht uw vraag er niet tussen staan zijn wij te bereiken per mail, telefonisch en via Social media.

Lichtgewicht materiaal

De volledige carport overkapping weegt tussen de tien en vijftien kilo. Deze gewichtsklassen gelden voor overkappingen van veertig en zestig vierkante meter. Dit is mogelijk omdat wij enkel materialen gebruiken die zich gedragen als textiel. Er wordt geen enkele vorm van zwaar materiaal gebruikt en toch bieden wij dezelfde voordelen. Tot en met windkracht twaalf kan u de overkapping zorgeloos laten hangen.

Mocht u om welke reden dan ook de carport tijdelijk eraf willen halen, dan is dit mogelijk. In tegenstelling tot vaststaande oplossingen kan het volledige zeil individueel afgehaald worden binnen een tijdsbestek van tien minuten. Ongeacht de grootte past deze in een bijgeleverde tas van één bij anderhalve meter. Opbergen in de garage is dus geen probleem. Verder is ook het herbevestigen van het zeil eenvoudig alleen te doen.

Kenmerken van een design
carport van zeildoek

De carport met zeildoek van Texstyleroofs®, wordt volledig op uw maat ontworpen. De carport is vergunningsvrij te plaatsen vanwege het demontabele karakter. De carport met zeildoek kan tot een grootte van 120 vierkante meter ontworpen worden. U kunt er dus meerdere auto’s onder plaatsen. Bovendien creëert u een goede beschutting voor uw auto doordat de vorm vrij te bepalen is. Aan de hand van een 3D studie ontwikkelen wij uw stijlvolle carport als sieraad voor uw woning.

Uw zonwerende terrasoverkapping

Vrijblijvend 3D-design op maat

Benieuwd naar een persoonlijk ontwerp van uw schaduwdoek op maat? Als u ons benaderd via het contactformulier nemen wij zo spoedig mogelijk telefonisch contact op. Zo kunnen wij uw vragen direct te woord staan en een beeld schetsen van uw wensen. Na afloop van het gesprek zullen wij u verzoeken foto’s toe te sturen van  de plek waar u het schaduwdoek wilt plaatsen. Onze architecten maken vervolgens binnen drie dagen een grafisch ontwerp van uw locatie zodat wij kunnen beginnen aan uw persoonlijke designs. Deze ontwerpen presenteren wij graag persoonlijk zodat wij op locatie de verschillende mogelijkheden kunnen toelichten. Via onze software kunnen wij ter plekke het ontwerp aanpassen zodat het volledig naar uw voorkeuren gevormd wordt en u niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

Design

Ieder design van Texstyleroofs® is uniek. Uw design overkapping van zeil wordt volledig op maat ontworpen. De vorm bepaalt u samen met ons aan de hand van een uitgebreide 3D studie van uw omgeving en omliggende architectuur. Het zeildoek is 3D voorgevormd, daardoor oersterk en tegelijkertijd licht!

3D ontworpen

De design overkapping wordt in uw omgeving 3D ontworpen. We kunnen u vanuit allerlei posities laten zien welke zichten u behoudt en hoe het zicht wordt verfraaid! We houden rekening met alle aspecten om een goede beschutting te creëren: schaduwwerking, doorloophoogte, beschutting van de plaatsen waar wind en vuil vandaan komt, etc. Het geheel verfraait het aanzicht van uw woning en tuin aanzienlijk.

Hoogwaardige materialen

U bepaalt de materialen die gebruikt worden welke volledig naar wens in kleur gecoat kunnen worden. Het zeer lichte zeildoek kan in praktisch iedere gewenste kleur ontworpen worden. Na 4 tot 6 weken heeft u uw design overkapping in uw tuin staan. Stormvast! Wenst u er tevens verlichting aan toe te voegen? Dat kan, u creëert daarbij sfeer en comfort!

Unieke design overkapping, carport of loungeplek op maat ontworpen

 

Waarom een design overkapping?

 • U kiest voor exclusiviteit
 • op maat voor u wordt ontworpen
 • vergunningsvrij geplaatst mag worden
 • geen lichtverlies heeft in uw woning
 • het systeem volledig demonteerbaar is
 • het zonwering en overkapping in één is

 

Direct een antwoord op uw vragen?

Wilt u direct een antwoord op uw vragen? Neem dan contact met ons op via onze chatfunctie of via onderstaande gegevens.

Telefoon: +31 (0)40 – 3041519
E-mail: sales@texstyleroofs.com

U kunt uiteraard ook het formulier onder aan deze pagina invullen en wij bellen u later zelf terug!

My hope is that light, flexible architecture might bring about a new and open society.

Frei Otto