Contact Us

Bel ons

+31 (0)40 - 304 1519

Vakantiegeld versus vakantiebestemmingen

Normaliter denkt iedereen bij het woord ‘vakantiebestemmingen’ direct aan verre oorden. Zon, strand, palmen en terrasjes aan de mediterrane zee. Het bezoeken van pittoreske dorpjes tijdens een vakantie in een ver land of heerlijk flaneren in de avondzon over een Zuid-Europese boulevard zit er dit jaar waarschijnlijk niet in. Vooralsnog ziet het er naar uit dat de grenzen van populaire vakantiebestemmingen als Italië, Spanje en Frankijk etc. dit jaar dicht blijven voor toeristen. Bijzonder jammer, maar gezondheid gaat uiteraard boven alles.

Van idee naar 3D studie naar Texstyleroof

Vakantiebestemmingen in tijden van Corona

Wist u overigens dat nog niet eens de helft van alle Nederlanders het vakantiegeld gebruikt voor een vakantie? Slechts 43% van de Nederlanders gebruikt het vakantiegeld daadwerkelijk voor een vakantie, 36% zet het vakantiegeld op de spaarrekening, 16% gooit het op de grote hoop om er o.a. boodschappen van te kopen en 5% lost er schulden mee af of belegt het geld. Als we voorlopig niet met vakantie kunnen gaan met zijn allen, hebben we hieronder wat leuke ideetjes op een rij gezet om je vakantiegeld aan te besteden. Dit maal zijn het niet de gebruikelijke vakantiegeld verre oorden bestemmingen, maar meer praktische bestemmingen die wellicht toch het overwegen waard zijn.

6 of eigenlijk 8 verrassende bestemmingen voor je vakantiegeld

 1. Volg een leuke of interessante cursus
  Wil je jezelf meer verdiepen in je vak? Of wellicht wil je jezelf om laten scholen. Door hier je vakantiegeld aan te besteden heb je je doel zo bereikt. En zeg nou zelf; een baan die je leuk vindt, is dat niet meer waard dan 1 dure vakantie?
 1. Start je eigen bedrijf
  Droom je al jaren van een eigen bedrijf of webshop? Spaar dan een aantal jaren vakantiegeld op om zo tot een leuk startkapitaal te komen.
 1. Investeer in een nieuw interieur
  Ben je toe aan een nieuwe tafel of bijvoorbeeld eetkamerstoelen? Dan is dit misschien wel het moment om lekker rond te gaan kijken. Vergeet daarbij ook de accessoires niet. Dit zijn vaak producten waar je normaal je geld liever niet aan uitgeeft, maar wat nu prima kan.
 1. Knap je keuken op of investeer in een buitenkeuken
  Hou je van kokerellen in de keuken en vindt je het leuk om vrienden of familie te verrassen met heerlijke gerechten? Investeer dan in een opknapbeurt voor je keuken. Met deurtjes die in een andere kleur zijn gespoten en andere greepjes krijgt je keuken snel en eenvoudig een modernere uitstraling. Of overweeg een investering die wat meer vraagt dan alleen je vakantiegeld en investeer in een mooie buitenkeuken. Een trend die we de laatste jaren veel zien.
 1. Investeer in energiebesparende apparatuur
  Denk daarbij bijvoorbeeld aan zonnepanelen of een warmtepomp of vervang je huidige verlichting door ledverlichting. Apparatuur waarmee je niet alleen het milieu dient, maar ook je portemonnee.
 1. Knap je tuin op
  Een item dat bij veel mensen op het verlanglijstje staat. Denk daarbij niet meteen aan de aanschaf van nieuwe tuinmeubelen of een loungeset, maar juist aan een uitgave waarmee je van je tuin een vakantiebestemming maakt met sfeer. Of juist een investering waarvan je niet alleen in de zomer, maar ook in de winter veel plezier hebt.  Hoe doe je dat dan?
 • Investeer in een carport
 • Investeer in een duurzame terrasoverkapping
textile-roofs-White-29371-900×617
textile-roofs-White-29371-900×617
zonwering-zeil-overkapping-op-maat-textiel-schaduwdoek-zonnezeil-waterdicht-lichtdoorlatend

Texstyleroofs carport

Wie gebruikt zijn of haar garage eigenlijk voor waar deze van origine voor bedoeld is, voor het stallen van de auto? In de praktijk zijn er maar heel weinig mensen die de moeite nemen om hun auto elke dag weer te parkeren in hun garage. Voor de meesten onder ons is een garage niet meer of minder dan een veredelde en vaak verwarmde opbergruimte. Waarom zou je van deze opbergruimte niet een volwaardige ruimte maken door deze helemaal bij de woning te betrekken? Bijvoorbeeld door er een kantoorruimte, een hobbyruimte of een speelkamer voor de kinderen van te maken? Voor het in de garage gebruikelijk aanwezige oude papier en gereedschap is wel een andere oplossing te vinden. Een gedeelte van de garage omgebouwd tot volwaardige ruimte kan hier altijd nog voor gebruikt worden. ‘Ja, maar ik zet toch graag mijn auto in de winter in de garage om bevriezing van de autoruiten te voorkomen’, zegt u wellicht.

Van idee naar 3D studie naar Texstyleroof

Een carport zorgt voor gelijke omstandigheden in de winter als een garage. Een semipermanente carport overkappingsoplossing van zeildoek als die van Texstyleroofs zorgt er immers ook voor dat in de winter uw auto beschermd kan staan. Een Texstyleroofs carport beschermt tegen wind, regen, sneeuw, koude, maar ook tegen vallende bladeren. En in de zomer zorgen onze overkappingen ervoor dat uw auto heerlijk koel blijft. Geen oververhit stuur meer of brandende stoelen. U stapt dan meteen in een heerlijk koele auto.

Creëer je eigen vakantieparadijs dicht bij huis met een Texstyleroofs terrasoverkapping

semi-permanente-overkappingen-Texstyleroofs-overkapping-zeildoek-op-maat-waterdicht-stormvast-vakantiegevoel

Onze textiele overkappingen worden niet alleen gebruikt als carport, maar vooral ook als terrasoverkapping. Door de karakteristieke en stijlvolle vormgeving van een Texstyleroofs terrasoverkapping met haar 2 hoge en 2 lage punten, is warmte en sfeer snel gecreëerd. Door de bogen die ontstaan onder een Texstyleroofs overkapping omarmt deze u als het ware. Kleedt u uw terras onder de overkapping van zeildoek aan met een loungeset met luxueuze kussens, sfeerverlichting door middel van kaarsen of ledlampen en eventueel een haardkachel dan is vakantie dichtbij huis snel gerealiseerd. Niet alleen beschermt een Texstyleroofs overkapping u tegen een teveel aan zon in uw tuin of op uw terras aan uw woning, maar ook tegen regen en wind. Onze overkappingen zijn namelijk niet alleen UV-werend, maar ook stormvast en waterdicht. Heerlijk ontbijten in de vroege ochtendzon of relaxen en genieten van een barbecue of borrel met vrienden en familie? Met een Texstyleroofs overkapping kan het allemaal. Waarom geen geld investeren in iets waar u jarenlang plezier van heeft in plaats van die eenmalige dure vakantie?

Mocht u na het lezen van bovenstaande ook zin hebben in het voorjaar en heeft u zich voorgenomen meer te gaan genieten van het buitenleven? Druk dan op de knop voor het maken van een “corona-vrije” afspraak. Normaliter komen we graag naar u toe om u op locatie uitgebreid te informeren over onze overkappingsoplossingen, maar in deze huidige situatie zullen wij zonder technische kennis van uw kant, op afstand (online) onze oplossingen toelichten. Druk op de knop voor het maken van een corona-vrije afspraak. Uiteraard kunt u ons ook benaderen voor andere vragen of bestellingen. U kunt ons immer bereiken op het telefoonnummer: +31 (0)40 – 304 1519.