Contact Us

Bel ons

+31 (0)40 - 304 1519

Corona vrije skype afspraak met Texstyleroofs

En toen was het plotseling ook in Nederland:
het Corona virus.

Langzaamaan levert dit zeer besmettelijke virus steeds meer problemen op binnen onze maatschappij. Een maatschappij die normaliter open is en waarbij sociale contacten op de werkvloer en in het dagelijkse leven juist gestimuleerd worden. Contact met mensen om te klankborden, bij te kletsen, maar ook om te zorgen voor elkaar. Menselijk contact is gezond.

Voor de mensen die direct door het Corona virus getroffen worden en Corona positief worden bevonden, ontstaat een erg vervelende situatie. Wij leven met hen mee en hopen op een positief eindresultaat.

Van idee naar 3D studie naar Texstyleroof

Vooral als je niet ziek bent maar toch opgesloten zit in je eigen huis, dan duren de dagen lang. Wat ga je doen de hele dag? Misschien kan je online werken, maar lang niet iedereen heeft een baan waarbij dat kan. Je kan je huis gaan opruimen als je je goed voelt, je kan gaan Binge watchen, maar je kan je ook alvast concentreren op betere tijden waarbij je weer heerlijk naar buiten kunt. Genieten van de tuin, de wind door je haren, zelfs van de regendruppels op je gezicht; genieten van het buitenleven richting het voorjaar en de zomer.

Met andere woorden; je kan je tijd ook gebruiken om vooruit te kijken en plannen te maken!

Wel naar buiten, maar niet verder dan in eigen tuin.

Terwijl je binnen zit kijk je naar buiten en zie je de eerste zonnestralen reeds
binnenkomen. Tijd om de “groene vingers” wakker te schudden en de tuin onderhanden te nemen. Je weet vaak pas wat je mist, als je het niet meer hebt. Na een aantal dagen binnen zitten, wil je weer naar buiten, lekker de tuin in en genieten van het buitenleven. Mensen die in quarantaine zitten mogen wel naar buiten, maar niet verder dan hun eigen tuin. Wat is het dan heerlijk wanneer je een textiele overkapping hebt aan je woning of in je tuin, om droog en beschut te kunnen genieten van de buitenlucht, even frisse lucht op te snuiven; uit de wind, droog en comfortabel.

Met een Texstyleroofs membraanoverkapping kan dat. Naast een stijlvolle overkapping is een Texstyleroof vooral ook een oersterke en stormvaste overkapping van textiel.

textile-roofs-White-29371-900×617
Van idee naar 3D studie naar Texstyleroof

Een proces op maat

Het proces voor het ontwikkelen van de ideale textiele overkapping van Texstyleroofs is een op maat proces. Er wordt rekening gehouden met de richting van de zon (schaduwanalyse), als ook de inslag van de regen of het weren van de wind. Het proces start met een 3D studie welke we tot in detail met u doornemen en eindigt via het volledig interne productieproces tot de oplevering van een volwaardige textiele overkapping. Lichtdoorlatend, waterdicht, esthetisch passend bij de architectuur/woning en volledig naar uw wensen.

Corona-vrije afspraak

Dankzij de laatste ontwikkelingen rondom het corona virus biedt Texstyleroofs u een gratis corona-vrije afspraak aan.

Normaal gesproken wordt er op basis van uw wensen en eisen een 3D studie ontworpen welke we graag op locatie met u komen bespreken. Om ervoor te zorgen dat we ons houden aan de gestelde richtlijnen bieden we de mogelijkheid aan om corona-vrij met ons af te spreken: Het enige dat u nodig heeft is een laptop, iPad of tablet.

U ontvangt een link waarna we de presentatie van onze oplossingen voor uw situatie op afstand met u doornemen. Mocht u nadien geïnteresseerd zijn in onze stijlvolle overkappingen van zeil, dan komen we ter plaatse. Daar hoeven we enkel buiten, op gepaste afstand, met u de posities uit te zetten van het getoonde 3D model. Na opdrachtverstrekking kan het proces aan onze zijde direct starten, waarna u tijdig kunt genieten van uw Texstyleroofs overkapping van zeildoek.

Van idee naar 3D studie naar Texstyleroof

Mocht u na het lezen van bovenstaande ook zin hebben in het voorjaar en heeft u zich voorgenomen meer te gaan genieten van het buitenleven? Druk dan op de knop voor het maken van een “corona-vrije” afspraak. Normaliter komen we graag naar u toe om u op locatie uitgebreid te informeren over onze overkappingsoplossingen, maar in deze huidige situatie zullen wij zonder technische kennis van uw kant, op afstand (online) onze oplossingen toelichten. Druk op de knop voor het maken van een corona-vrije afspraak. Uiteraard kunt u ons ook benaderen voor andere vragen of bestellingen. U kunt ons immer bereiken op het telefoonnummer: +31 (0)40 – 304 1519.