Zonnezeil op maat

Een zonnezeil op maat van Texstyleroofs

Een zonnezeil op maat verzacht het intense zonlicht en creëert een sfeervolle buitenruimte met voldoende lichtdoorlatendheid. Daarnaast biedt een maatwerk zonnezeil verkoeling en bescherming tegen schadelijke UV-straling. Door handig gebruik te maken van de verschillende lichtinvalshoeken en dubbele kromming weten wij een groot oppervlak te voorzien van schaduw. Onze ontwerpen worden afgestemd op uw woning wat elk design uniek en persoonlijk maakt. Het zonnezeil op maat biedt meer woonruimte, een sfeervol terras en een verlenging van uw buitenleven. Het stormvaste design maakt dat u zelf bepaalt wanneer u buiten bent, onafhankelijk van het weer. Mocht u toch, om wat voor reden dan ook het zonnezeil willen afhalen is dit ten alle tijden mogelijk binnen een tijdsbestek van tien minuten, zonder de hulp van anderen. Verder is ons product vergunningsvrij te plaatsen wegens het demontabele karakter wat onze oplossing semi-permanent maakt.

 

Vrijstaande lounge overkapping van zeildoek

Een maatwerk zonnezeil in plaats van een parasol

Een zonnezeil op maat is een perfect alternatief voor een parasol. Waar u met een parasol altijd met een irritante voet in de weer bent, ervaart u met een zonnezeil vrijheid onder alle weersomstandigheden. Een zonnezeil zorgt voor een decoratieve schaduwplek terwijl u beter bent beschermd tegen de schadelijke invloeden van de zon. Onze producten zijn tevens beschikbaar in verschillende kleuren, van verschillende grijstinten tot fellere kleuren zodat er altijd een kleur bij zit die bij aansluit op uw stijl. Kortom, ons zonnezeil op maat is een perfecte aanvulling voor uw woning om een gedeelte van uw tuin te voorzien van schaduw met een luxe uitstraling.

 

Een zonnezeil op maat maakt uw tuin uniek

Uw tuin is uniek en elke tuin verdient dan ook een zonnezeil op maat dat voldoet aan uw wensen. Onze zonnezeilen worden afgestemd op uw omgeving en vervolgens persoonlijk op maat gemaakt. Het zeil integreert als het ware in de omgeving. Deze integratie is van belang om het 3D ontwerp op te laten gaan in de architectuur van uw woning/terras. Dit creëert een sfeer waarbij zichtlijnen worden geblokkeerd, privacy wordt behouden en er niet wordt ingeleverd op het karakter van de huidige woning. Van begin tot eind wordt u als klant betrokken bij het productieproces waarbij uw voorkeuren qua kleur, ontwerp en style leidend zullen zijn. Met een kloppend geheel waar uw wens ten alle tijden centraal staat als resultaat. Ons kleurenpalet bestaat uit achttien kleuren waarbij u bepaalt welke wordt gebruikt voor het maatwerk zonnezeil. Van verschillende grijstinten tot fellere kleuren zodat er altijd een kleur bij zit die bij uw stijl past. De interactie met de woning en de omgeving maakt dat het zonnezeil op maat als geheel overkomt als onderdeel van de woning.

Texstyleroofs-zeildoek-carport-overkapping-op-maat-2017-schaduwdoek

Buiten wanneer u dat wilt

Zelf bepalen wanneer u buiten zit met een zonnezeil op maat? Dat is mogelijk! Of het nu extreem warm is, regent of zelfs hagelt. Onder uw maatwerk zonnezeil is het ten alle tijden mogelijk te genieten van uw terras.

Ons zonnezeil op maat biedt:

 • Schaduw voor de warmte.
 • Overkapping voor de neerslag
 • Behouden de natuurlijke lichtinval
 • Vergunningsvrije status
 • Semi-permanente oplossing

 

De lichtdoorlatende zeilen zorgen ervoor dat de natuurlijke lichtinval binnenshuis wordt bewaard. Door het gebruik van lichtgewicht textiel-materialen is dit te realiseren. Vanzelfsprekend is het mogelijk in de zomer op uw terras te kunnen plaatsnemen, maar ook ’s winters kunt u genieten van het buitenleven. Het is namelijk mogelijk als add-on, heaters te plaatsen zodat u ook op de koudere dagen buiten kunt zijn. Andere add-ons als geluidsinstallaties en led-verlichting vertellen wij u graag meer over op onze add-ons pagina (link) Ook kunt u met een gerust hart de barbecue aansteken onder het zonnezeil zonder dat deze beschadigd tijdens feestjes en partijen.

Wij als Texstyleroofs zijn ons bewust van het winderige Nederlandse klimaat en hier onderscheiden wij ons dan ook van de concurrent. Ons zonnezeil op maat is namelijk stormvast en windbestendig. Door handig gebruik te maken van aerodynamica en bestaande
membraantechnologie maken wij dit mogelijk. Mocht u hier meer over willen weten verwijzen wij u graag door naar onze “membraantechnologie” pagina.

Terrasoverkapping-van-zeildoek-texstylroofs-membraan-zeiloverkapping

“Omarmend gevoel”

Het ultieme vakantiegevoel aan huis, onze klanten noemen het ook wel een ‘omarming’. De welving in het maatwerk zonnezeil laat het zeil groots aanvoelen wanneer u op uw terras zit waardoor het ruim oogt en een lounge-setting creëert. U bent trots op uw woning, en terecht. Vanwege deze reden creëren wij van een afstand juist een tegenovergesteld minimalistisch aanzicht. Dit zorgt ervoor dat zowel uw huis als terras zichtbaar blijft voor de omgeving en het zonnezeil op maat wordt geïntegreerd.

Uw zonwerende terrasoverkapping

Vrijblijvend 3D-design op maat

Benieuwd naar een persoonlijk ontwerp van uw schaduwdoek op maat? Als u ons benaderd via het contactformulier nemen wij zo spoedig mogelijk telefonisch contact op. Zo kunnen wij uw vragen direct te woord staan en een beeld schetsen van uw wensen. Na afloop van het gesprek zullen wij u verzoeken foto’s toe te sturen van  de plek waar u onze textiele overkapping wilt plaatsen.

Realistische ontwerpen

Onze architecten maken vervolgens binnen drie dagen een grafisch ontwerp van uw locatie zodat wij kunnen beginnen aan uw persoonlijke designs. Deze ontwerpen presenteren wij graag persoonlijk zodat wij op locatie de verschillende mogelijkheden kunnen toelichten. Via onze software kunnen wij ter plekke het ontwerp van de zeil overkapping aanpassen zodat het volledig naar uw voorkeuren gevormd wordt en u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Indien u wenst in meer te weten over onze oplossingen voor Engelstalige landen, verwijs ik u graag naar www.texstyleroofs.com.

Maatwerk zonnezeil: 'Made in the Netherlands'

Texstyleroofs is een 100% Nederlands bedrijf met jarenlange ervaring in het ontwerpen, plaatsen en produceren van zonnzeilen op maat. Het gehele productieproces van ontwerp naar Texstyleroof vindt plaats in Nederland waardoor wij onze hoge kwaliteit kunnen garanderen.

Unieke design overkapping, carport of loungeplek op maat ontworpen

 

Waarom een zeil overkapping van Texstyleroofs?

 • Omdat U kiest voor exclusiviteit
 • Wij op maat voor u ontwerpen
 • Een Texstyleroofs veelal vergunningsvrij te plaatsen is
 • U geen lichtverlies wenst in uw woning
 • Omdat een Texstyleroof volledig demontabel is
 • Het een zonwering en overkapping in één is

Direct een antwoord op uw vragen?

Wilt u direct een antwoord op uw vragen? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens.

Telefoon: +31 (0)40 – 3041519

E-mail: sales@texstyleroofs.com

U kunt uiteraard ook het formulier onder aan deze pagina invullen en wij bellen u later zelf terug!

My hope is that light, flexible architecture might bring about a new and open society.

Frei Otto

Unieke design terrasoverkapping, carport, loungeplek of horeca overkapping op maat ontworpen
design terrasoverkapping van zeildoek op maat
Carport vergunningvrij
Carport vergunningsvrij
Vergunningsvrije zeildoek horeca overkappingen
vrijstaande louNge overkapping van zeildoek