Contact Us

Bel ons

+31 (0)40 - 304 1519

Texstyleroofs zonnedoek oplossingen

Lichtgewicht, dubbel gekromd en voorgespannen voert zij in alle geledingen van haar oplossingen door en is basis voor iedere Texstyleroof.

Maak een afspraakBekijk onze portfolio

Schaduwdoek en zonnedoek oplossingen – Op maat ontworpen – Waterdicht – Stormvast – Eyecatcher

Wanneer u op zoek bent naar zonnedoek oplossingen  voor in uw tuin of een carport voor bij uw woning bent u bij Texstyleroofs® aan het goede adres. Al sinds 2003 ontwerpt, maakt en installeert Texstyleroofs® wereldwijd zonnedoek oplossingen en carports van zeildoek voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Overkappingen die met veel aandacht en oog voor detail op maat worden ontworpen en in eigen beheer worden vervaardigd en geplaatst. Uniek en tailormade.

Geen een Texstyleroofs is hetzelfde, omdat ook geen een woning of tuin hetzelfde is. Een standaardoplossing past u niet of is niet wat u zoekt? Dan helpen we u bij Texstyleroofs graag te vinden wat u wel wenst. Voor elke situatie creëren wij samen met u de beste en mooiste schaduwdoek oplossingen!

Design overkapping van zeildoek - meer dan een feesttent

Terrasoverkapping van zeildoek op maat

U heeft speciale wensen voor het plaatsen van een terrasoverkapping bij uw woning? Niet alleen moet de overkapping waarnaar u op zoekt bent functioneel zijn en beschermen tegen weersinvloeden, maar u wenst ook een mooi design passend bij de architectuur van uw woning of het ontwerp van uw tuin? Texstyleroofs® voorziet u van een ontwerp dat aan uw complete wensen- en eisenpakket voldoet. Met behulp van een 3D design, waarin het zonne- en schaduwpatroon in uw tuin en/of woning waarheidsgetrouw wordt gesimuleerd, ziet u exact hoe een overkapping van Texstyleroofs® uw woning en tuin kan verfraaien. In nauw overleg met u kan dit 3D design worden aangepast en vervolgens worden gevisualiseerd naar de wensen en eisen die u heeft. Pas nadat we in nauw overleg met u de ideale vorm voor uw overkapping met zeildoek hebben bepaald, wordt de constructie vakkundig 3D ingemeten en niet veel later gemonteerd. Geen verrassingen achteraf na plaatsing, u weet vantevoren wat u krijgt en hoe de membraanoverkapping past bij uw huis en omgeving.

Zeildoek, schaduwdoek, zonnezeil of membraan overkapping?

Vergunningsvrije carport van doek op maat

Uiteraard geldt bovenstaande ook voor het realiseren van een Texstyleroof carport. Omdat een Texstyleroof volledig demontabel is, is een overkapping of carport van Texstyleroofs® vergunningsvrij te plaatsen. Dat betekent dat wanneer u eenmaal akkoord heeft gegeven voor de plaatsing van een Texstyleroof, deze ook snel en zonder gedoe geplaatst kan worden.  

Om de hoogste kwaliteit en een snelle levering te garanderen, worden alle Texstyleroofs® in eigen beheer geproduceerd en getest. Dit geldt voor het membraan, zoals we het zeildoek bij Texstyleroofs® noemen, maar ook voor de masten en de hoogwaardige engineering.

Zeildoek, schaduwdoek, zonnezeil of membraan overkapping?

Zonnezeil, schaduwdoek, zeildoek, allemaal woorden waarmee vaak een overkapping van doek of textiel wordt bedoeld. Bij Texstyleroofs® spreken in plaats van over zonnedoek, zonnezeil of schaduwdoek liever over een membraan. Deze term komt uit de bouwwereld en vindt zijn oorsprong in de techniek van het lichtgewicht bouwen.

Met behulp van membraantechnologie kunnen heel sterke, maar flexibele structuren worden gebouwd met een minimum aan materiaal aan energie. Structuren die zonder dragende muren heel sterk zijn en toch heel licht. Dat is ook de reden waarom u zonder veel inspanning of hulp van buitenaf een Texstyleroofs® overkapping zelf kunt hijsen en strijken. Op deze manier kunt u ervoor kiezen om als de dagen korter worden en het vroeger donker wordt uw Texstyleroof® eigenhandig te verwijderen en op te bergen en weer op te hangen in het voorjaar als de dagen weer langer en zonniger worden.

Zonder twijfel durven wij te zeggen dat Texstyleroofs® de sterkste lichtgewicht overkappingen maakt die er bestaan voor de particuliere markt!

Voordelen van zonnedoek oplossingen

Ondanks het lichte gewicht van onze zeiloverkappingen, zijn ze dankzij hoogwaardige engineering en design stormvast en waterdicht en hèt alternatief op een vaste overkapping van hout of aluminium.

De voordelen op een rijtje:

  • Het membraan beschermt tegen een teveel aan zonlicht. Een membraanoverkapping van Texstyleroofs® beschermt u minimaal voor 90-95% tegen schadelijke UV-straling.
  • Het membraan is all-weatherproof en naast zon ook bestand tegen water en wind. De overkapping kan dus het hele jaar door buiten blijven staan.
  • Een overkapping van zeil creëert schaduw en sfeer, maar laat ook licht door. Doordat we bij het ontwerp van een Texstyleroof overkapping altijd rekening houden vorm, bevestiging en kleur zal met een membraanoverkapping over een terras dat grenst aan uw woning, nooit teveel daglicht worden weggenomen.
  • Een Texstyleroof is naast heel functioneel ook nog eens heel stijlvol. Bij het ontwerpen van uw zeildoek overkapping wordt rekening gehouden met de lijnen en architectuur van uw woning en tuin. U kunt met behulp van vorm en kleurkeuze er zelf voor kiezen om uw overkapping te laten opvallen of juist geheel te laten integreren in de omgeving.
Unieke vormgeving en design

Zonnedoek oplossingen: Unieke vormgeving en design

De overkappingen van Texstyleroofs® vallen op door hun bijzondere vormgeving. Elk Texstyleroof is een uniek exemplaar. Geen twee Texstyleroofs® zijn hetzelfde. Alle overkappingen die wij maken, worden namelijk volledig op maat ontworpen en gemaakt. Door de dubbele kromming die alle Texstyleroofs® overkappingen kenmerkt, zet vuil zich moeilijk af op het textiel en glijdt het vuil dat er wel op valt als het ware van het doek af. Hierdoor kan vuil zich niet vast zetten en wordt aanslag op het membraan voorkomen.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de overkappingsoplossingen van Texstyleroofs®? Neem dan ook eens een kijkje in ons fotoalbum. Hier treft u, ter inspiratie, vele voorbeelden van terrasoverkappingen en carports aan die reeds zijn geplaatst bij klanten.

Terrasoverkappingen en carports particulieren

Een afspraak maken?

Bent u enthousiast geworden? Maak dan snel en eenvoudig een afspraak met een van onze membraanadviseurs via ons contactformulier. Zeven dagen per week, tussen 08.00 – 22.00 uur staan wij u graag te woord om u nader te adviseren inzake de mogelijkheden voor uw specifieke situatie.

Wanneer u uw gegevens met telefoonnummer achter laat waarop we u kunnen bereiken, is het ons streven om binnen 3 uur persoonlijk contact met u op te nemen.

Unieke design overkapping, carport of loungeplek op maat ontworpen

 

Waarom een zeil overkapping van Texstyleroofs?

  • Omdat U kiest voor exclusiviteit
  • Wij op maat voor u ontwerpen
  • Een Texstyleroofs veelal vergunningsvrij te plaatsen is
  • U geen lichtverlies wenst in uw woning
  • Omdat een Texstyleroof volledig demontabel is
  • Het een zonwering en overkapping in één is

Direct een antwoord op uw vragen?

Wilt u direct een antwoord op uw vragen? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens.

Telefoon: +31 (0)40 – 3041519

E-mail: sales@texstyleroofs.com

U kunt uiteraard ook het formulier onder aan deze pagina invullen en wij bellen u later zelf terug!