Contact Us

Bel ons

+31 (0)40 - 304 1519

Een waterdichte zeiloverkapping van Texstyleroofs

Lichtgewicht, dubbel gekromd en voorgespannen voert zij in alle geledingen van haar oplossingen door en is basis voor iedere Texstyleroof.

Maak een afspraakBekijk onze portfolio

Membraan zeiloverkappingen op maat – Vergunningsvrij – Stormvast – Geen lichtverlies – Design & exclusief

Membraan zeiloverkapping waterdicht

Texstyleroofs is wereldwijd marktleider in de markt van de maatwerk membraanoverkapping van zeil voor de particuliere en klein zakelijke markt. Wie u vraagt de ideale overkapping te omschrijven, komt al snel met termen als: zonwerend, waterdicht, semi-permanent, stormvast, liefst vergunningsvrij en ook nog voorzien van een mooi design. Aan al deze wensen en eisen komt een zeiloverkapping waterdicht van Texstyleroofs tegemoet. Een oersterke en stijlvolle all weather zeiloverkapping, uniek in zijn soort door design op maat: met recht dus de ideale overkapping voor uw specifieke situatie.

Een membraan zeiloverkapping op maat is bijvoorbeeld de ideale oplossing voor een waterdichte overkapping boven uw terras. Door het membraan te hijsen kan u tijdens de zomermaanden genieten van een aangename schaduw in de tuin en bij wat slechter weer kunt u lekker droog en beschermd buiten blijven zitten. Aan het einde van het seizoen haalt u het zonnezeil weer weg en bergt u het op zodat u volgend jaar weer opnieuw kunt genieten van uw waterdichte zonnezeil op maat.

Design overkapping van zeildoek - meer dan een feesttent

Functionaliteit versus esthetiek

In de ideale wereld zou elk product zich aan kunnen passen aan zijn/haar omgeving. Echter, de ideale wereld bestaat niet en we moeten ons daarom conformeren aan de beperkingen die ons door externe factoren worden opgelegd. In de praktijk betekent dat, dat we bij Texstyleroofs zoveel mogelijk proberen al uw wensen en eisen in te vullen, maar dat wij daarbij helaas soms aanlopen tegen bepaalde spanningsvelden. Soms wil een klant bijvoorbeeld graag gebruik maken van een specifiek punt in de tuin om de zeiloverkapping waterdicht  aan te bevestigen. Als echter blijkt dat dit punt niet sterk genoeg is om bepaalde krachten te dragen, zullen we op zoek moeten naar een passende alternatieve oplossing, zoals het gebruik van extra masten.

Uiteindelijk proberen we, altijd in overleg, zo dicht mogelijk te komen tot de oplossing die u graag wenst. Een oplossing die zowel voldoet aan functionele als esthetische eisen. Een zeiloverkapping waterdicht van Texstyleroofs is dus nooit een standaard oplossing, maar altijd tailormade en daardoor uniek. Bij het ontwerpen van onze design membraan zeiloverkapping houden we altijd rekening met de functionele en esthetische wensen van de klant.

3D design op maat

Indien u plaatsing van een membraan zeiloverkapping op maat overweegt, komt een van onze membraanspecialisten graag bij u langs op locatie om samen met u uw eisen en wensen door te nemen. Aan de hand van foto’s van uw woning en directe omgeving maken we voor u, geheel vrijblijvend, een 3D design. Met behulp van een 3D design animatie kunnen we u eenvoudig laten zien hoe een Texstyleroof uw terras of tuin kan verfraaien. Tot op de minuut nauwkeurig tonen we u de zon– en schaduwwerking voor de locatie waar u de overkapping zou wensen. Middels de projectie van een aantal Texstyleroofs membranen in het 3D design, die qua vorm en/of kleur variëren, krijgt u een duidelijk en realistisch beeld van de overkapping.

In nauw overleg met u is het mogelijk om het membraan helemaal aan te passen aan uw wensen en eisen, uiteraard rekening houdend met de vaste omgevingsfactoren ter plaatse.

Membraanoverkapping

Schaduwdoek, zonnezeil, zonnedoek, zeiloverkapping; allemaal termen voor een zelfde soort overkapping, namelijk een overkapping van waterdicht en zonwerend textiel. Texstyleroofs heeft de techniek voor het ontwerpen en installeren van een membraan zeiloverkapping op maat naar een hoger plan gebracht door voor haar overkappingen gebruik te maken van membraantechnologie. Een technologie die iedereen vooral kent van toepassingen in grote industriële projecten. Denk daarbij aan overkappingen voor voetbalstadions (stadion München) en paviljoenen waarbij grote oppervlakten moeten worden overdekt. U kunt zich voorstellen dat bij zulke grote projecten rekening moet worden gehouden met enorme krachten. Krachten die worden berekend met behulp van ingewikkelde software om vooral sterkte en veiligheid te bieden in geval van extreme weersomstandigheden.

Van idee naar 3D studie naar Texstyleroof

Texstyleroof maakt gebruikt van deze zelfde software voor de berekening van de Texstyleroofs maatwerk membraanoverkapping van zeil, maar dan vertaald voor projecten voor de particuliere en klein zakelijke markt. De meeste mensen en bedrijven zitten uiteraard niet te wachten op metersdikke masten in hun tuin of bij hun woning. De sterkte van de Texstyleroofs membranen wordt bepaald door de vorm en voorspanning van het membraan. Om de sterkste vorm te verkrijgen, is een Texstyleroofs membraan zeiloverkapping op maat nooit vlak, maar altijd dubbel gekromd. Een originele Texstyleroofs herkent u dan ook altijd aan haar opvallende dubbele kromming. Een vorm die uw tuin en woning op een stijlvolle  én functionele manier verfraait.

Vrijblijvend advies

Hebben we uw interesse voor een maatwerk membraanoverkapping van zeil gewekt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en stuur ons via de mail alvast enige foto’s van uw woning en omgeving toe. Onze specialisten nemen, aan de hand van het ingevulde contactformulier, graag telefonisch contact met u op voor het maken van een afspraak. Voor deze afspraak komen we graag bij u op locatie langs voor een vrijblijvend advies voor uw specifieke situatie. Tijdens dit gesprek inventariseren wij ter plaatse samen met u al uw wensen en eisen ten aan zien van de oplossing die u zoekt.

Aan de hand van deze uitgebreide inventarisatie zijn wij in staat om u snel te voorzien van een vrijblijvend 3D design voorstel op maat. De installatie van uw design naar keuze kan na uw goedkeuring en akkoord snel geïnstalleerd worden door de vakmensen van Texstyleroofs. Want van 3D ontwerp tot productie van het zeil en de masten, alles heeft Texstyleroofs in eigen huis.

Op deze manier kunnen we u dan ook snel voorzien van de beste en sterkste textiele overkappingsoplossing ter wereld.

Uw zonwerende terrasoverkapping

Vrijblijvend 3D-design op maat

Benieuwd naar een persoonlijk ontwerp van uw schaduwdoek op maat? Als u ons benaderd via het contactformulier nemen wij zo spoedig mogelijk telefonisch contact op. Zo kunnen wij uw vragen direct te woord staan en een beeld schetsen van uw wensen. Na afloop van het gesprek zullen wij u verzoeken foto’s toe te sturen van  de plek waar u onze textiele overkapping wilt plaatsen.

Realistische ontwerpen

Onze architecten maken vervolgens binnen drie dagen een grafisch ontwerp van uw locatie zodat wij kunnen beginnen aan uw persoonlijke designs. Deze ontwerpen presenteren wij graag persoonlijk zodat wij op locatie de verschillende mogelijkheden kunnen toelichten. Via onze software kunnen wij ter plekke het ontwerp van de zeil overkapping aanpassen zodat het volledig naar uw voorkeuren gevormd wordt en u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Indien u wenst in meer te weten over onze oplossingen voor Engelstalige landen, verwijs ik u graag naar www.texstyleroofs.com.