spanzeil op maat

Spanzeil op maat van Texstyleroofs

Creëer het ultieme vakantiegevoel met uw eigen zonnedoek op maat van Texstyleroofs. Bij ons staat uw voorkeur centraal in het ontwerp van uw persoonlijk design. Het doek verzacht het intense zonlicht en creëert een sfeervolle buitenruimte met voldoende lichtdoorlatendheid. Daarnaast biedt ons spanzeil op maat, of ‘membraan’ zoals wij dat noemen, verkoeling en bescherming tegen schadelijke UV-straling. Verder houden wij rekening met schaduwpatronen, windrichtingen, zichtlijnen en is ons membraan waterdicht. 

Wij werken met dubbele kromming waardoor een dermate hoge spanning in het textiel wordt gecreëerd, zodat met een zonnedoek dezelfde voordelen  worden geboden als met een vaststaande overkapping. Met dubbele kromming bedoelen wij de twee hoge punten die naar elkaar toelopen en twee lage punten die naar elkaar toelopen, met een luxe uitstraling als resultaat. Het stormvaste design maakt dat u zelf bepaalt wanneer u buiten bent, onafhankelijk van het weer. Mocht u toch, om wat voor reden dan ook het zeil willen afhalen is dit ten alle tijden mogelijk binnen een tijdsbestek van tien minuten, zonder de hulp van anderen. Verder is ons spanzeil op maat vergunningsvrij te plaatsen wegens het demontabele karakter wat onze oplossing semi-permanent maakt.

Texstyleroofs-zeildoek-vrijstaande-overkapping-op-maat-vergunningsvrij-schaduwdoek
Texstyleroofs-zeildoek-vrijstaande-overkapping-op-maat-vergunningsvrij-schaduwdoek

Affiniteit met de buitenlucht met een spanzeil op maat

Een spanzeil op maat is de enige overkappingsvorm waarmee men affiniteit met de buitenlucht behoudt. Men behoudt het buitengevoel, terwijl men comfortabel overkapt is. De krommingen in het membraan laten licht binnen waardoor het niet donker wordt, maar warme wel wordt geweerd. Om affiniteit te bewaren proberen wij het zonnedoek altijd zoveel mogelijk te laten integreren. Ons uitgebreide kleurenpalet maakt het mogelijk het membraan af te stemmen op de kleuren van de omgeving wat leidt tot een kloppend geheel. Uw tuin is uniek en verdient dan ook een uniek design waarbij het spanzeil op maat juist is geïntegreerd.

schaduwdoek-op-maat-zeildoek-zonnezeil-vergunningsvrij-stormvast-waterdicht-vrijstaande-overkapping

Uw zonwerende terrasoverkapping

Vrijblijvend 3D-design op maat

Benieuwd naar een persoonlijk ontwerp van uw schaduwdoek op maat? Als u ons benaderd via het contactformulier nemen wij zo spoedig mogelijk telefonisch contact op. Zo kunnen wij uw vragen direct te woord staan en een beeld schetsen van uw wensen. Na afloop van het gesprek zullen wij u verzoeken foto’s toe te sturen van  de plek waar u onze textiele overkapping wilt plaatsen.

Realistische ontwerpen

Onze architecten maken vervolgens binnen drie dagen een grafisch ontwerp van uw locatie zodat wij kunnen beginnen aan uw persoonlijke designs. Deze ontwerpen presenteren wij graag persoonlijk zodat wij op locatie de verschillende mogelijkheden kunnen toelichten. Via onze software kunnen wij ter plekke het ontwerp van de zeil overkapping aanpassen zodat het volledig naar uw voorkeuren gevormd wordt en u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Indien u wenst in meer te weten over onze oplossingen voor Engelstalige landen, verwijs ik u graag naar www.texstyleroofs.com.

‘Made in the Netherlands’

Texstyleroofs is een 100% Nederlands bedrijf met jarenlange ervaring in het ontwerpen, plaatsen en produceren van textiele membranen. Het gehele productieproces van ontwerp naar Texstyleroof vindt plaats in Nederland waardoor wij onze hoge kwaliteit kunnen garanderen.

Unieke design overkapping, carport of loungeplek op maat ontworpen

 

Waarom een zeil overkapping van Texstyleroofs?

  • Omdat U kiest voor exclusiviteit
  • Wij op maat voor u ontwerpen
  • Een Texstyleroofs veelal vergunningsvrij te plaatsen is
  • U geen lichtverlies wenst in uw woning
  • Omdat een Texstyleroof volledig demontabel is
  • Het een zonwering en overkapping in één is

Direct een antwoord op uw vragen?

Wilt u direct een antwoord op uw vragen? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens.

Telefoon: +31 (0)40 – 3041519

E-mail: sales@texstyleroofs.com

U kunt uiteraard ook het formulier onder aan deze pagina invullen en wij bellen u later zelf terug!

Met ons spanzeil op maat creëert u een unieke schaduwoplossingen voor iedere Gelegenheid. Uniek, Stormvast & Verguningsvrij!

Unieke design terrasoverkapping, carport, loungeplek of horeca overkapping op maat ontworpen
design terrasoverkapping van zeildoek op maat
Carport vergunningvrij
Carport vergunningsvrij
Vergunningsvrije zeildoek horeca overkappingen
vrijstaande louNge overkapping van zeildoek