Contact Us

Bel ons

+31 (0)40 - 304 1519

Verrassend innovatieve en vooruitstrevende overkappings-oplossingen

U overweegt de aanschaf van een overkapping voor in uw tuin of aan uw woning. Misschien weet u al exact wat voor overkapping u wilt en hoe deze er uit moet komen te zien, inclusief vorm en kleur. Maar misschien heeft u juist wel helemaal geen idee. U weet alleen dat u een overkapping wenst over bijvoorbeeld over uw terras of in uw tuin om een teveel aan ongewenst zonlicht tegen te gaan, om privacy te creëren  of om ongewenst vallend materiaal (eikels, kastanjes, dennenappels, bladeren etc.) uit uw tuin te weren. De juiste overkapping kan voor al de hiervoor genoemde problemen een oplossing bieden.

Maak een afspraakBekijk onze portfolio

Design en functionaliteit gaan hand in hand

In de praktijk zien we vaak dat men al wel een probleem heeft geconstateerd dat opgelost moet worden, maar dat men het lastig vindt om een juiste en passende keuze te maken in de oplossing voor dit probleem. Gaat u voor een vaste c.q. permanente overkappingsoplossing of juist voor een flexibele semipermanente oplossing zoals een Texstyleroofs u kan bieden. Naast budget speelt bij de keuze voor de juiste oplossing ook de waarde die u hecht aan vormgeving en design een rol. Sommige mensen kiezen op grond van beide voor een low budget oplossing als een zeildoek van een bouwmarkt of tuincentrum, dat ze zelf eigenhandig aan bomen of palen bevestigen. Anderen kiezen bewust voor een kwalitatief betere en meer duurzame oplossing, waarbij ook uitgebreid aandacht wordt besteed aan vorm, kleur en design. Een overkapping moet daarbij niet alleen functioneel, maar zeker ook stijlvol zijn.

De luxe design overkapping van zeildoek voor uw terras
De luxe design overkapping van zeildoek voor uw terras

Uitgebreide 3D presentatie

Texstyleroofs is gespecialiseerd in oplossingen op dit laatste vlak. We zijn niet de goedkoopste overkappingsoplossing, maar op punten als kwaliteit, duurzaamheid en design scoren we in de hoogste categorie. Bij ons geen schetsje op een door uzelf gemaakte foto, maar een uitgebreide 3D presentatie om u zo goed mogelijk te laten zien hoe een Texstyleroofs uw tuin of terras op de beste manier kan verfraaien.

Na het bezoek van een van onze membraanspecialisten bij u op locatie om met eigen ogen te zien waar u een oplossing wenst en om een uitgebreide inventarisatie van uw eisen en wensen ter plekke te maken, gaan onze specialisten voor u aan de slag. Met behulp van uw exacte locatie coördinaten en de op locatie gemaakte foto’s wordt een uitgebreide 3D presentatie voor u samengesteld, inclusief een uitgebreide en gespecificeerde offerte.

VR technieken

Met behulp van VR (virtual reality) technieken is het zelfs al mogelijk om u ter plekke, bij het inventariseren van uw wensen, te laten zien hoe een Texstyleroofs er uit zou kunnen komen te zien in uw tuin of op uw terras. Geen Pokémons in uw tuin, maar een heuse overkappingsoplossing in stijl en kleur, passend bij de architectuur van uw woning. Voor velen de manier om zich een beter beeld te kunnen vormen c.q. te visualiseren van de overkapping op uw locatie. Bij Texstyleroofs proberen wij u met alle mogelijke technieken die er zijn te ondersteunen in uw keuze voor een overkapping.

Met behulp van speciale software kunnen wij uw locatie omzetten in een 3D omgeving. Als onze membraanspecialisten in overleg met de klant in de laatste ontwerpfase zitten, kunnen we de verschillende ontwerpen presenteren in een uitgewerkte 3D van het membraan in uw omgeving. Op deze wijze kunnen we een vrij realistisch beeld geven van hoe het doek er op locatie uit komt te zien.

We zijn in staat om video’s te maken waarin we het schaduwwerk kunnen tonen dat onze overkappingen creeeren op ieder gewenst tijdstip en op ieder moment van het jaar. Daarnaast kunnen we ook laten zien wat verlichting doet en op welke wijze u de juiste sfeer kunt creeeren.

Cardboiard

Cardboard VR

Als de klant een definiteve keuze heeft gemaakt hebben we software waar we Cardboard VR’s mee kunnen maken. Deze techniek is een hulpmiddel om een virtuele 3D-omgeving weer te geven. Deze gadget dien je in combinatie met een smartphone te gebruiken. Er zijn hiervoor apps ontwikkeld die beelden in stereo kunnen weergeven zodat er 3D-beelden geproduceerd kunnen worden. Indien u beschikt over een cardboard VR-bril kunt u zelfs onze ontwerpen ervaren voordat we deze plaatsen. Zo krijgt u een goed beeld van het functionele en stijlvolle karakter van onze overkappingen.

Hiernaast vindt u enkele voorbeelden van dergelijke Cardboard-VR links. Klik op de afbeeldingen om enkele 3D ontwerpen virtueel te beleven.  

Nieuwsgierig wat we kunnen betekenen voor uw situatie? Neem vrijblijvend contact met ons op en maak een afspraak. 

Design overkapping van zeil doek als zonnezeil systeem op dakterras - Texstyleroofs
Design overkapping van zeil doek als zonnezeil systeem op dakterras - Texstyleroofs
Design overkapping van zeil doek als zonnezeil systeem op dakterras - Texstyleroofs
Design overkapping van zeil doek als zonnezeil systeem op dakterras - Texstyleroofs
Design overkapping van zeil doek als zonnezeil systeem op dakterras - Texstyleroofs
Design overkapping van zeil doek als zonnezeil systeem op dakterras - Texstyleroofs
Design overkapping van zeil doek als zonnezeil systeem op dakterras - Texstyleroofs

Innovatief en vooruitstrevend

Omdat geen enkele situatie of locatie gelijk is, is ook een Texstyleroofs overkapping nooit hetzelfde. Elke Texstyleroofs overkapping is uniek en in zijn geheel afgestemd op uw specifieke locatie en uw specifieke wensen en eisen. Slechts de basis van elke Texstyleroofs is hetzelfde en bestaat altijd uit 2 hoge en 2 lage punten. Maar daar is dan ook alles mee gezegd. Elke Texstyleroofs overkapping heeft zijn eigen vorm, gebaseerd op de zon- en schaduwwerking in uw tuin of over uw terras. En deze is uiteraard op geen enkele locatie gelijk aan de andere. Elke woning staat immers op een unieke plek en kent zijn eigen unieke kenmerken als aanwezige bomen, struiken en tuin- of woningarchitectuur. Met elk van deze unieke kenmerken wordt in een Texstyleroofs ontwerp rekening gehouden. Bij de uitvoering gebruik makend van de nieuwste en kwalitatief beste materialen. Het zeildoek of zonnedoek dat we gebruiken voor onze overkappingen is het beste en meest duurzame doek dat wereldwijd verkrijgbaar is. Zo sterk dat het zelfs windstoten met een windkracht van 10 of hoger kan weerstaan zonder te scheuren. Niet voor niets treft u vele door ons opgeleverde Texstyleroofsoverkappingen aan langs de kust waar het stevig kan waaien. R&D speelt een belangrijke rol binnen Texstyleroofs. Steeds weer zijn en blijven we op zoek naar de beste materialen en beste methodes om al onze cliënten te voorzien van de beste overkappingen.

De luxe design overkapping van zeildoek voor uw terras
De luxe design overkapping van zeildoek voor uw terras

Wereldwijde levering en plaatsing

Een Texstyleroofs overkappingsoplossing is niet alleen in Nederland te realiseren, maar wereldwijd. We ontwerpen, fabriceren en plaatsen onze Texstyleroofs in binnen- en buitenland. Altijd onder supervisie van ons hoofdkwartier in Nederland, daar waar we onze Texstyleroofs overkappingen door de jaren heen hebben ontwikkeld en onze organisatie hebben uitgebouwd. In het buitenland werken we samen met partners die op de hoogte zijn van de specifieke regels en wetgeving ten aanzien van het plaatsen van overkappingen ter plaatse en die tevens op de hoogte zijn van de hoge kwaliteitseisen die worden gesteld aan de (op)levering van onze projecten. Ook voor de realisatie van een Texstyleroof in het buitenland bent u dus bij ons aan het goede adres: kwaliteit kent geen grenzen!

Mocht u na het lezen van bovenstaande ook zin hebben in het voorjaar en heeft u zich voorgenomen meer te gaan genieten van het buitenleven? Druk dan op de knop voor het maken van een “corona-vrije” afspraak. Normaliter komen we graag naar u toe om u op locatie uitgebreid te informeren over onze overkappingsoplossingen, maar in deze huidige situatie zullen wij zonder technische kennis van uw kant, op afstand (online) onze oplossingen toelichten. Druk op de knop voor het maken van een corona-vrije afspraak. Uiteraard kunt u ons ook benaderen voor andere vragen of bestellingen. U kunt ons immer bereiken op het telefoonnummer: +31 (0)40 – 304 1519.