HORECA OVERKAPPING VERGUNNINGSVRIJ ZEILDOEK

Vergunningsvrije zeildoek horeca overkappingen – Vergunningsvrij – Op maat ontworpen – Stormvast – Geen lichtverlies

Horeca schaduwdoek: vergunningsvrij overkappen

Een vergunningsvrije zeildoek horeca overkapping is natuurlijk de ideale oplossing voor restaurants, bars, cafe’s en andere horeca ondernemingen. Bij de eerste zonnestralen gaat men al snel massaal op het terras zitten. Met een zonnezeil horecaoverkapping van Texstyleroofs zal uw terras ook met slechter ‘terrasweer’ ruimschoots gevuld zijn. Ons horeca schaduwdoek is een sfeermaker bij uitstek en dragen bij aan de gewilde warme sfeer op het terras. Inmiddels zijn terrassen zo geliefd dat de buitentemperatuur een steeds kleinere rol speelt.

Design terrasoverkapping van zeildoek op maat

Wij geloven dat een sfeervolle horeca overkapping die extra impuls kan zijn wat uw terras van de concurrent onderscheid. U kunt zich voorstellen dat een overkapt terras, aangekleed met sfeerverlichting en heaters er erg uitnodigend uitziet om plaats te nemen voor een hapje of drankje.

Het creëren van schaduw

Wij van Texstyleroofs zijn ons bewust van de behoefte aan schaduw van uw terrasgasten. In het bijzonder nu de zomers warmer worden en men graag zo lang mogelijk buiten zit. Een veel voorkomend probleem waar horecaondernemers tegenaan lopen is het verlies van licht in de zaak. Wij lossen dit op door gebruik te maken van dubbele kromming. Met dubbele kromming bedoelen wij dat er ten alle tijden minimaal twee lage en twee hoge punten zijn. Deze vorming die in het textiel ontstaat zorgt ervoor dat het contact met de buitenlucht behouden wordt.

Het behouden van de natuurlijke lichtinval in combinatie met het lichtdoorlatende textiel zijn redenen waarom veel mensen kiezen voor een Texstyleroofs terrasoverkapping. Verder wordt u als klant van begin tot eind betrokken bij het ontwerpen van uw persoonlijke design. Onze software stelt ons in staat om rekening te houden met de verschillende standen van de zon en de bijbehorende schaduwwerking. Zo is het mogelijk om nauwkeurig te vast te stellen waar u wel of juist geen schaduw op het terras wilt hebben.

spanzeil-horeca-overkapping-textiel-vergunningsvrij-restaurant-op-maat-terrasoverkapping

Stormvaste horeca overkapping

Een ander groot voordeel van onze oplossing is het feit dat onze constructies stormvast zijn. Tot windkracht 12 kan u de horeca overkapping probleemloos laten hangen. Dit zit hem in het design dat dermate goed ontwikkelt is zodat het textiel in zijn geheel meedeint en dus niet gaat klapperen in de wind. U kunt zich voorstellen dat dit voordelig kan werken bij het plotseling omslaan van het weer. Het is niet langer nodig om in de regen en hevige wind nog alle parasollen op te klappen. In plaats daarvan heeft u geen omkijken meer naar de overkappingsvorm aangezien deze tegen alle weersinvloeden bestand is.

Horeca overkapping: waterdicht en zonwerend

Horeca overkappingen van Texstyleroofs zijn volledig waterdicht. Verder bepaalt u zelf waar naartoe het water moet worden afgevoerd en dus waar de lage bevestigingspunten komen te hangen. Vergunningsvrije zeildoek horeca overkappingen van Texstyleroofs zijn van boven naar beneden gestikt zodat er een verval ontstaat en het water alsmaar sneller naar beneden stroomt. Tijdens dit proces van ‘afwatering’ ontdoet het membraan zich van vuil en wordt dit afgevoerd naar de laagste bevestigingspunten. Vanwege dit design voldoet een tuinslang of regenbui vaak al om het textiel in goede staat te houden. Verder bieden al onze membranen volledige bescherming tegen zowel Infrarood (IR) als Ultraviolet (uv A en uv B) straling. Afhankelijk van de kleur kunnen de textiele tot wel 99% van de straling blokkeren. Met als gevolg dat men koel en veilig plaats kan nemen onder uw horeca schaduwdoek zonder zich te hoeven insmeren.

Van idee naar 3D studie naar Texstyleroof
Installatie Texstyleroofs zeildoek carport

Vergunningsvrije te plaatsen

Het horeca schaduwdoek van Texstyleroofs is tot en met de fundering volledig uitneembaar wat onze overkappingen vrijwel altijd vergunningsvrij maakt. Dit terwijl wij dezelfde voordelen kunnen bieden als vaststaande constructies. Verder zorgt dit ervoor dat het plaatsen van het membraan enkele weken na goedkeuring van het ontwerp kan worden gerealiseerd. Wij streven er naar het volledige proces van akkoord naar plaatsing binnen vijf weken te bewerkstelligen. Deze vergunningsvrije status maakt dat al veel horecaondernemers hebben gekozen voor een Texstyleroofs oplossing.

Kenmerken van een  Vergunningsvrije zeildoek horeca overkapping?

Alle voordelen op een rij

 • Een eye-catcher voor iedere onderneming
 • Beschermt tegen alle weersinvloeden
 • Een maatwerk oplossing voor iedere buitenruimte
 • Waterdicht & stormvast
 • Creëert sfeer & comfort voor uw publiek
 • Eenvoudig te (de-)monteren
 • Beschermt tegen UV & IR straling
 • Omzetverhogend door uw klanten te omarmen met een onvergetelijke buiten ervaring.

 

Uw zonwerende terrasoverkapping

Vrijblijvend 3D-design op maat

Benieuwd naar een persoonlijk ontwerp van uw schaduwdoek op maat? Als u ons benaderd via het contactformulier nemen wij zo spoedig mogelijk telefonisch contact op. Zo kunnen wij uw vragen direct te woord staan en een beeld schetsen van uw wensen. Na afloop van het gesprek zullen wij u verzoeken foto’s toe te sturen van  de plek waar u onze textiele overkapping wilt plaatsen.

Realistische ontwerpen

Onze architecten maken vervolgens binnen drie dagen een grafisch ontwerp van uw locatie zodat wij kunnen beginnen aan uw persoonlijke designs. Deze ontwerpen presenteren wij graag persoonlijk zodat wij op locatie de verschillende mogelijkheden kunnen toelichten. Via onze software kunnen wij ter plekke het ontwerp van de zeil overkapping aanpassen zodat het volledig naar uw voorkeuren gevormd wordt en u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Indien u wenst in meer te weten over onze oplossingen voor Engelstalige landen, verwijs ik u graag naar www.texstyleroofs.com.

Unieke design overkapping, carport of loungeplek op maat ontworpen

 

Waarom een zeil overkapping van Texstyleroofs?

 • Omdat U kiest voor exclusiviteit
 • Wij op maat voor u ontwerpen
 • Een Texstyleroofs veelal vergunningsvrij te plaatsen is
 • U geen lichtverlies wenst in uw woning
 • Omdat een Texstyleroof volledig demontabel is
 • Het een zonwering en overkapping in één is

Direct een antwoord op uw vragen?

Wilt u direct een antwoord op uw vragen? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens.

Telefoon: +31 (0)40 – 3041519

E-mail: sales@texstyleroofs.com

U kunt uiteraard ook het formulier onder aan deze pagina invullen en wij bellen u later zelf terug!

“My hope is that light, flexible architecture might bring about a new and open society.”

Frei Otto

Unieke design terrasoverkapping, carport, loungeplek of horeca overkapping op maat ontworpen
design terrasoverkapping van zeildoek op maat
Carport vergunningvrij
Carport vergunningsvrij
Vergunningsvrije zeildoek horeca overkappingen
vrijstaande louNge overkapping van zeildoek