Zeiloverkapping waterdicht

Texstyleroofs overkappingsvormen zijn 100% waterdicht

Membraan zeiloverkappingen op maat – Vergunningsvrij – Stormvast – Geen lichtverlies – Design & exclusief

membraan zeiloverkapping waterdicht

Waarom een carport van zeildoek?

Texstyleroofs – Wereldwijd marktleider in de markt van de maatwerk membraanoverkapping van zeil voor de particuliere en klein zakelijke markt. Wie u vraagt de ideale overkapping te omschrijven, komt al snel met termen als: zonwerend, waterdicht, semipermanent, stormvast, liefst vergunningsvrij en ook nog voorzien van een mooi design. Aan al deze wensen en eisen komt een zeiloverkapping waterdicht van Texstyleroofs tegemoet. Een zeiloverkapping design op maat: met recht dus de ideale overkapping!

Functioneel versus esthetisch

In de ideale wereld zou elk product zich aan kunnen passen aan zijn/haar omgeving. Echter, de ideale wereld bestaat niet en we moeten ons daarom conformeren aan de beperkingen die ons door externe factoren worden opgelegd. In de praktijk betekent dat, dat we bij Texstyleroofs zoveel mogelijk proberen al uw wensen en eisen in te vullen, maar dat ook wij helaas soms aanlopen tegen bepaalde spanningsvelden. Soms wil een klant bijvoorbeeld graag gebruik maken van een specifiek punt in de tuin om de zeiloverkapping waterdicht  te bevestigen. Als echter blijkt dat dit punt niet sterk genoeg is om bepaalde krachten te dragen, zullen we op zoek moeten naar een passende alternatieve oplossing.

Uiteindelijk proberen we, altijd in overleg, zo dicht mogelijk te komen tot de oplossing die u graag wenst. Een zeiloverkapping waterdicht van Texstyleroofs is dus nooit een standaard oplossing, maar altijd tailor-made en daardoor uniek. Onze membraan zeiloverkapping design is altijd uniek en wij houden bij het design altijd rekening met de functionele en esthetische wensen van de klant.

3D design op maat

Indien u plaatsing van een membraan zeiloverkapping op maat overweegt, komt een van onze membraanspecialisten graag bij u langs op locatie om samen met u uw eisen en wensen door te nemen. Aan de hand van foto’s van uw woning en directe omgeving maken we voor u, geheel vrijblijvend, een 3D design. Met behulp van dit 3D design kunnen we u eenvoudig laten zien hoe een Texstyleroof uw terras of tuin kan verfraaien. Tot op de minuut nauwkeurig tonen we u de zon- en schaduwwerking voor de locatie waar u de overkapping zou wensen. Middels de projectie van een aantal Texstyleroofs membranen in het 3D model krijgt u een duidelijk beeld van de overkapping.

Samen met u is het mogelijk om dit membraan helemaal aan te passen aan uw wensen en eisen, uiteraard rekening houdend met de vaste omgevingsfactoren ter plaatse.

Membraanoverkapping

Schaduwdoek, zonnezeil, zonnedoek, zeiloverkapping; allemaal termen voor een zelfde soort overkapping, namelijk een overkapping van waterdicht en zonwerend textiel. Texstyleroofs heeft de techniek voor het ontwerpen en installeren van een membraan zeiloverkapping op maat naar een hoger plan gebracht door voor haar overkappingen gebruik te maken van membraantechnologie. Een technologie die iedereen vooral kent van toepassingen bij grote industriële projecten. Denk daarbij aan overkappingen van voetbalstadions (stadion München) en paviljoenen waarbij grote oppervlakten moeten worden overdekt. U kunt zich voorstellen dat bij zulke grote projecten rekening moet worden gehouden met enorme krachten. Krachten die worden berekend middels ingewikkelde software om vooral sterkte en veiligheid te bieden in geval van extreme weersomstandigheden.

Van idee naar 3D studie naar Texstyleroof

Texstyleroofs gebruikt dezelfde software voor de berekening van de Texstyleroofs maatwerk membraanoverkapping van zeil, maar dan vertaald naar de particuliere en klein zakelijke markt. De meeste mensen en bedrijven zitten namelijk niet te wachten op metersdikke masten in hun tuin of bij hun woning. De sterkte van de Texstyleroofs membranen wordt bepaald door de vorm en voorspanning van het membraan. Om de sterkste vorm te verkrijgen, is een Texstyleroofs membraan zeiloverkapping op maat nooit vlak, maar altijd dubbel gekromd. Een originele Texstyleroofs herkent u dan ook altijd aan haar opvallende dubbele kromming. Een vorm die uw tuin en woning op een fraaie én functionele manier verfraait.

Vrijblijvend advies

Hebben we uw interesse voor een maatwerk membraanoverkapping van zeil gewekt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en/of stuur ons via de mail alvast enige foto’s van uw woning en omgeving toe. Onze specialisten nemen aan de hand van het ingevulde contactformulier graag telefonisch contact met u op voor het maken van een afspraak om bij u op locatie langs te komen voor een vrijblijvend advies voor uw specifieke situatie. Tijdens dit gesprek inventariseren wij ter plaatse samen met u al uw wensen en eisen ten aan zien van de oplossing die u zoekt.

Aan de hand van deze uitgebreide inventarisatie zijn wij in staat om u snel te voorzien van een vrijblijvend 3D design voorstel op maat. De installatie van uw design naar keuze kan na uw goedkeuring en akkoord snel geïnstalleerd worden door de vakmensen van Texstyleroofs, want van 3D ontwerp tot productie van het zeil en de masten, alles heeft Texstyleroofs in eigen huis.

Op deze manier kunnen we u dan ook snel voorzien van de beste en sterkste textiele overkappingsoplossing ter wereld.

Uw zonwerende terrasoverkapping

Vrijblijvend 3D-design op maat

Benieuwd naar een persoonlijk ontwerp van uw schaduwdoek op maat? Als u ons benaderd via het contactformulier nemen wij zo spoedig mogelijk telefonisch contact op. Zo kunnen wij uw vragen direct te woord staan en een beeld schetsen van uw wensen. Na afloop van het gesprek zullen wij u verzoeken foto’s toe te sturen van  de plek waar u onze textiele overkapping wilt plaatsen.

Realistische ontwerpen

Onze architecten maken vervolgens binnen drie dagen een grafisch ontwerp van uw locatie zodat wij kunnen beginnen aan uw persoonlijke designs. Deze ontwerpen presenteren wij graag persoonlijk zodat wij op locatie de verschillende mogelijkheden kunnen toelichten. Via onze software kunnen wij ter plekke het ontwerp van de zeil overkapping aanpassen zodat het volledig naar uw voorkeuren gevormd wordt en u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Indien u wenst in meer te weten over onze oplossingen voor Engelstalige landen, verwijs ik u graag naar www.texstyleroofs.com.

My hope is that light, flexible architecture might bring about a new and open society.

Frei Otto

Unieke design terrasoverkapping, carport, loungeplek of horeca overkapping op maat ontworpen
design terrasoverkapping van zeildoek op maat
Carport vergunningvrij
Carport vergunningsvrij
Vergunningsvrije zeildoek horeca overkappingen
vrijstaande louNge overkapping van zeildoek