Contact Us

Bel ons

+31 (0)40 - 304 1519

Een luxe overkapping aan huis

Luxe overkapping aan huis – Op maat ontworpen – Luxe buitenleven – Outdoor lifestyle – Extra ruimte

Meer woongenot en comfort aan huis

Heerlijk genieten van het buitenleven? Niet alleen in de zomer, maar ook in voorjaar en najaar? Een barbecue organiseren die nooit in het water valt? Met een luxe overkapping van Texstyleroofs aan huis creëert u extra ruimte en comfort en is regen of een teveel aan zon op uw terras geen spelbreker meer.

Met een overdekt terras geniet u langer van het buitenleven op een manier die u het beste past. Met een terras overkapping op maat van textiel, zoals Texstyleroofs deze ontwerpt, produceert en plaatst, creëert u wooncomfort buiten. De overkapping biedt de nodige bescherming, ook aan uw tuinmeubelen. U kunt nu eindelijk investeren in een mooie set loungemeubelen en van uw terras een verlengde maken van uw woonkamer met alle sfeer en comfort die u wenst. Een heerlijke plek aan huis om te barbecueën of te borrelen met familie of vrienden. Met verlichting en een aankleding met kussen, fleecedekens en andere accessoires maakt u van uw terras een heerlijke plek om samen te genieten.

Design overkapping van zeildoek - meer dan een feesttent

Interesse in een terrasoverkapping, carport, vrijstaande overkapping of horeca overkapping van zeildoek?

carport-op-maat-zeildoek-auto-overkapping-waterdicht-stijlvol-stormvast-vergunningsvrij-zonder-vergunning-bescherming-oprit-meerdere-autos

Lichtdoorlatend en op maat

Door modellering van onze zeiloverkappingen op maat, houden we uiteraard rekening met de lichtinval in uw woning. U hoeft niet bang te zijn voor veel lichtverlies. Onze textiele overkappingen worden gemaakt van UV werend, maar toch lichtdoorlaten materiaal. Waarbij een en ander natuurlijk ook af hangt van de kleur van uw keuze. Een donkere kleur zal minder licht binnen laten dan wanneer u kiest voor een lichte kleur. Bij Texstyleroofs heeft u de keuze uit 20 kleuren: er zit altijd een kleur bij die u het beste past en het meeste aan staat. Bij de vorming van uw persoonlijke zonnezeil overkapping op maat, kunnen we reeds al bij het ontwerp rekening houden met al uw wensen en eisen, zoals ook lichtinval en schaduwwerking.

Met behulp van een 3D design dat is afgestemd op uw  situatie kunnen we u exact laten zien hoe bij u op uw terras aan huis de zon- en schaduwlijnen zijn. De krommingen waaraan u een originele Texstyleroofs herkent, geven niet alleen een beschut, maar ook een bijzonder ruimtelijk gevoel: een Texstyleroofs omarmt u als het ware. Buiten eten, drinken en feesten kan voortaan altijd, van de vroege lente tot diep in de herfst!

Een Texstyleroof is de perfecte oplossing als u een buitenruimte wilt overkappen, maar geen permanente constructie wenst.

Luxe en duurzame carport van zonnedoek

Niet alleen een terras aan huis, maar ook een carport aan huis moet bij de stijl van uw woning passen. Met een terras of carport die qua architectuur past bij uw woning, tilt u uw woning naar een hoger niveau. Een carport bouwen is per definitie maatwerk. De afmetingen en kleur moeten passen bij uw woning en omgeving en daarnaast uiteraard ook nog eens functioneel zijn. Bij Texstyleroofs staan de wensen van onze klanten op 1 en is niets standaard. Samen met u ontwerpen we de meest stijlvolle en duurzame carport van zonnedoek die het beste bij u past; maatwerk in optima forma.

Een Texstyleroof is de perfecte oplossing als u een buitenruimte wilt overkappen, maar geen permanente constructie wenst.

Hieronder kort de voordelen van een carport op een rijtje:

 • Bescherming van uw auto(’s) tegen alle weersomstandigheden
 • Minder roestvorming door het open karakter van een carport van zonnedoek
 • Nooit meer ijs krabben in de winter
 • Geen oververhitte auto om in te stappen in de zomer
 • Ook te gebruiken voor stalling van fietsen en bromfietsen
 • Ook voor campers en caravans een ideale oplossing omdat u met een carport uw voertuig dicht bij huis kunt stallen en u geen externe ruimte op een andere plaats hoeft te huren

Genieten onder de sterrenhemel

In de tuintrend van afgelopen jaren past dat steeds meer mensen van hun tuin een verlenging maken van hun woning, met alle luxe en comfort die daarbij hoort. Men wil zoveel en zo lang mogelijk ook buiten kunnen genieten van al hetgeen het buitenleven heeft te bieden. Outdoor living staat hoog op onze agenda. Een glaasje wijn of champagne na een dag hard werken, smaakt nog lekkerder in bijvoorbeeld je eigen jacuzzi in de tuin. Heerlijk ontspannen genieten onder de sterrenhemel mét bubbels ín de bubbels. Met een Texstyleroofs textiele overkapping geniet u van uw eigen spa in de tuin in zomer en winter, het hele jaar rond. Niet alleen beschermt onze overkapping u tegen de weersinvloeden, maar ook tegen inkijk van bijvoorbeeld buren of passanten. Privacy gegarandeerd.
Van idee naar 3D studie naar Texstyleroof

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze maatwerk zeildoek overkappingen?

Enthousiast geworden?

Wanneer ook u graag van uw buitenruimte een volwaardige en stijlvolle ruimte wenst te maken met alle luxe en comfort die ook binnen in uw woning ervaart, dan denken wij bij Texstyleroofs graag met u mee. Met behulp van slechts een zestal foto’s van de buitenruimte die u wenst te overkappen en de omgeving waarin u deze overkapping wenst te plaatsen, ontwerpen wij snel en geheel op maat een overkapping die bij u past. Het enige dat u daarvoor hoeft te doen, is ons te contacten. Dat kan telefonisch of door middel van het invullen van het contactformulier. Onze membraanspecialisten staan u graag te woord!

Uw zonwerende terrasoverkapping

Vrijblijvend 3D-design op maat

Benieuwd naar een persoonlijk ontwerp van uw schaduwdoek op maat? Als u ons benaderd via het contactformulier nemen wij zo spoedig mogelijk telefonisch contact op. Zo kunnen wij uw vragen direct te woord staan en een beeld schetsen van uw wensen. Na afloop van het gesprek zullen wij u verzoeken foto’s toe te sturen van  de plek waar u onze textiele overkapping wilt plaatsen.

Realistische ontwerpen

Onze architecten maken vervolgens binnen drie dagen een grafisch ontwerp van uw locatie zodat wij kunnen beginnen aan uw persoonlijke designs. Deze ontwerpen presenteren wij graag persoonlijk zodat wij op locatie de verschillende mogelijkheden kunnen toelichten. Via onze software kunnen wij ter plekke het ontwerp van de zeil overkapping aanpassen zodat het volledig naar uw voorkeuren gevormd wordt en u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Indien u wenst in meer te weten over onze oplossingen voor Engelstalige landen, verwijs ik u graag naar www.texstyleroofs.com.

Unieke design overkapping, carport of loungeplek op maat ontworpen

 

Waarom een overkapping van zeil?

 • U kiest voor exclusiviteit
 • op maat voor u wordt ontworpen
 • vergunningsvrij geplaatst mag worden
 • geen lichtverlies heeft in uw woning
 • het systeem volledig demonteerbaar is
 • het zonwering en overkapping in één is

 

Direct een antwoord op uw vragen?

Wilt u direct een antwoord op uw vragen? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens.

Telefoon: +31 (0)40 – 3041519

E-mail: sales@texstyleroofs.com

U kunt uiteraard ook het formulier onder aan deze pagina invullen en wij bellen u later zelf terug!