Contact Us

Bel ons

+31 (0)40 - 304 1519

Texstyleroofs Entree overkapping van zeildoek

Lichtgewicht, dubbel gekromd en voorgespannen voert zij in alle geledingen van haar oplossingen door en is basis voor iedere Texstyleroof.

Maak een afspraakBekijk onze portfolio
Entree overkapping van zeildoek – Overdekte entree – Vergunningsvrij – Op maat – Stormvast – Geen lichtverlies

Een entree overkapping van zeildoek: een lust voor het oog

Een eerste indruk kan je maar een keer maken en is nog meer blijvend dan u wellicht al dacht. Het is daarom enorm belangrijk om meteen de juiste snaar te raken. Wetenschap heeft bewezen dat het om slechts een paar seconden in een ontmoeting gaat, waarin ons brein een oordeel velt. Dat geldt niet alleen bij ontmoetingen met personen, maar ook met bedrijven.

Het aanzicht van uw bedrijf is dus medebepalend over hoe iemand oordeelt over uw onderneming. Een mooie entree overkapping van Texstyleroofs kan daar zeker een positieve bijdrage aan leveren. Een Texstyleroofs entree overkapping is immers niet alleen functioneel maar ook uniek en wordt geheel naar uw wensen en eisenpakket ontworpen, geproduceerd en geïnstalleerd.

Design overkapping van zeildoek - meer dan een feesttent

Een entree overkapping van zeildoek: Functioneel design

Bij het ontwerpen van een entreeoverkapping voor uw onderneming, kijken onze membraanspecialisten niet alleen naar de functionaliteit die u wenst, maar ook naar hetgeen u als bedrijf wilt uitstralen. Onze overkappingen van zeildoek zijn verkrijgbaar in 20 kleuren, waardoor er altijd een kleur bij zit die past bij uw huisstijl of bij de stijl van uw bedrijfspand. Of u nu kiest voor sober en sjiek zwart of donkergrijs of juist voor een heel opvallende kleur die eruit springt, zoals rood, geel of groen, we bepalen altijd in gezamenlijk overleg met u wat het beste bij u en uw onderneming past.

Onze membraan overkappingen van zeildoek zijn te verkrijgen in 24 verschillende kleuren.

Entree overkapping van zeildoek: Onze werkwijze

Niet alleen ontwerpen we entreeoverkappingen van zonnezeil of schaduwdoek voor de zakelijke markt, maar ook overkappingen voor binnenplaatsen waar bijvoorbeeld door het personeel buiten kan worden geluncht of waar rookpauzes gehouden kunnen worden. We hebben uw interesse gewekt en u wilt graag weten hoe we bij Texstyleroofs komen tot een uniek en persoonlijk ontwerp voor uw situatie? De eerste stap die u neemt, is het invullen van het contactformulier op deze pagina of u neemt persoonlijk telefonisch contact met ons op. Onze membraanspecialisten kunnen u telefonisch al voorzien van veel antwoorden op de vragen die u wellicht nog heeft.

Om een goed oordeel te kunnen vellen over de mogelijkheden voor een overkappingen bij uw onderneming, ontvangen we graag meerdere foto’s van de situatie die u wenst te overkappen. Dat is stap 2. Aan de hand van deze foto’s kunnen we al snel zien welke mogelijkheden of onmogelijkheden er zijn. Het mooist is het natuurlijk wanneer we het zonnedoek kunnen bevestigen aan reeds aanwezige natuurlijke bevestigingspunten. Denk daarbij aan muren of stevige bomen. Maar ook als die niet aanwezig zijn, zijn er altijd oplossingen te bedenken en te realiseren. Texstyleroofs produceert en plaatst zelf masten voor het geval er geen natuurlijke bevestigingspunten aanwezig zijn, omdat de overkapping bijvoorbeeld geplaatst moet worden in een vrije ruimte.

Van idee naar 3D studie naar Texstyleroof

Entree overkapping van zeildoek: 3D ontwerp op maat

Aan de hand van de foto’s die u ons toestuurt, maken wij een realistisch 3D ontwerp van uw entree overkapping van zeildoek. Hierbij rekening houdend met de zonne- en schaduwwerking op uw locatie. Van uur tot uur kunnen we u middels dit ontwerp laten zien hoe de zon zich beweegt. Aan de hand daarvan bepaalt u zelf of u bijvoorbeeld liever gebruik wilt maken van de ochtendzon om in te zitten of de avondzon. In deze 3D animatie, die wij overigens geheel vrijblijvend voor u maken, kunnen we u ook laten zien hoe de verschillende kleuren tot haar recht komen op uw bedrijfspand of binnentuin.

Op onze portfolio pagina kunt u zien welke ontwerpen voor de zakelijke markt wij reeds hebben gerealiseerd, variërend van overkappingen voor rokersruimten, entreeoverkappingen en overkappingen van textiel voor binnentuinen.

Entree overkapping van zeildoek: Oersterk en vergunningsvrij

Al onze entree overkappingen van zeildoek worden, zoals gezegd, op maat geëngineerd middels een speciaal door Texstyleroofs ontwikkeld softwareprogramma. Een programma dat zijn oorsprong kent in de membraantechnologie. Deze technologie is vooral bekend door het gebruik voor grote industriële projecten, zoals bijvoorbeeld voetbalstadions. U begrijpt dat voor dit soort grote projecten speciale eisen worden gesteld in verband met de veiligheid voor het publiek. Er moeten zulke grote ruimten worden overkapt, waarbij zulke grote krachten vrijkomen, dat er zeer sterke materialen en masten moeten worden gebruikt.

Voor de klein zakelijke en particuliere markt geldt dat uiteraard in mindere mate, maar toch wenst men ook daar uiteraard het risico op het inscheuren van het membraan of het wegwaaien of omvallen van de overkapping van doek zoveel mogelijk te voorkomen. De Texstyleroofs membraan overkappingen worden geëngineerd volgens hetzelfde procedé en met dezelfde sterke materialen als voorgenoemde grote industriële projecten. Met dien verstande dat uiteraard tegemoet gekomen wordt aan het feit dat niemand hele grote en zware masten in zijn op haar achtertuin of terras wenst.

Wij durven hardop te zeggen dat onze lichtgewicht overkappingen van textiel de sterkste ter wereld zijn en kunnen wedijveren met vaste overkappingen. Alleen zijn onze membraan overkappingen eenvoudig te demonteren en daarom veelal vergunningsvrij te plaatsen.

Van idee naar 3D studie naar Texstyleroof

Interesse in een entree overkapping van zeildoek?

Bij interesse helpen wij u graag  snel en vakkundig verder. U kunt telefonisch met ons contact opnemen voor relevante nadere informatie en antwoorden op de vragen die u wellicht nog heeft of u vult het contactformulier op de pagina in. Aan de hand van dit formulier zal een van onze specialisten dezelfde dag nog contact met u opnemen om, geheel vrijblijvend, een afspraak in te plannen bij u op locatie. Aarzel dus niet en informeer naar de mogelijkheden voor uw locatie en situatie!

Uw zonwerende terrasoverkapping

Vrijblijvend 3D-design op maat

Benieuwd naar een persoonlijk ontwerp van uw schaduwdoek op maat? Als u ons benaderd via het contactformulier nemen wij zo spoedig mogelijk telefonisch contact op. Zo kunnen wij uw vragen direct te woord staan en een beeld schetsen van uw wensen. Na afloop van het gesprek zullen wij u verzoeken foto’s toe te sturen van  de plek waar u onze textiele overkapping wilt plaatsen.

Realistische ontwerpen

Onze architecten maken vervolgens binnen drie dagen een grafisch ontwerp van uw locatie zodat wij kunnen beginnen aan uw persoonlijke designs. Deze ontwerpen presenteren wij graag persoonlijk zodat wij op locatie de verschillende mogelijkheden kunnen toelichten. Via onze software kunnen wij ter plekke het ontwerp van de zeil overkapping aanpassen zodat het volledig naar uw voorkeuren gevormd wordt en u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Indien u wenst in meer te weten over onze oplossingen voor Engelstalige landen, verwijs ik u graag naar www.texstyleroofs.com.

Unieke design overkapping, carport of loungeplek op maat ontworpen

 

Waarom een zeil overkapping van Texstyleroofs?

  • Omdat U kiest voor exclusiviteit
  • Wij op maat voor u ontwerpen
  • Een Texstyleroofs veelal vergunningsvrij te plaatsen is
  • U geen lichtverlies wenst in uw woning
  • Omdat een Texstyleroof volledig demontabel is
  • Het een zonwering en overkapping in één is

Direct een antwoord op uw vragen?

Wilt u direct een antwoord op uw vragen? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens.

Telefoon: +31 (0)40 – 3041519

E-mail: sales@texstyleroofs.com

U kunt uiteraard ook het formulier onder aan deze pagina invullen en wij bellen u later zelf terug!