Contact Us

Bel ons

+31 (0)40 - 304 1519

Carport op maat zonder vergunning

Carport van zeildoek

 Gratis 3D ontwerp

 Vergunningsvrij

 Bescherming van uw auto

Bescherm uw auto in stijl met een carport van zeil

Een vergunningsvrije carport op maat is een stijlvolle en functionele oplossing om uw auto(’s) te beschermen. Omdat alle overkappingsoplossingen van Texstyleroofs volledig op maat worden gemaakt en vakkundig worden geïnstalleerd, sluit de carport die wij leveren altijd naadloos aan op uw wensen en eisen. Onze membraan overkappingen zijn uniek en in hun vorm altijd voorzien van een dubbele kromming. Deze dubbele kromming zorgt ervoor dat de overkapping zeer stevig en stormvast is. In tegenstelling tot een vaste carport van aluminium of hout, is een Texstyleroof met haar semipermanente karakter vergunningsvrij. Ontdek de mogelijkheden en vraag een 3D ontwerp aan.

 

Design overkapping van zeildoek - meer dan een feesttent
auto-bescherming-carport-demontabel-design-overkapping-texstyleroofs-uv-straling-schaduwdoek

Waarom kiezen voor een carport van Textstyleroofs?

Vaak is een garage onderdeel van uw woning en wordt deze gebruikt voor allerlei doeleinden. Een carport van zeil is een mooie toevoeging. Zeer functioneel, maar bovenal ook erg stijlvol. En carport van zeildoek biedt u de volgende voordelen:

  • Vergunningsvrij te plaatsen
  • Beschermt uw auto tegen alle weersinvloeden
  • Op maat gemaakt naar uw wensen
  • Vakkundige installatie door Texstyleroofs
  • Eindeloos veel kleuren en mogelijkheden
  • Al meer dan 1000 zeildoeken verkocht

 

Eindeloos veel moglijkheden met een carport van zeil

Dankzij een breed scala aan kleuren zorgen wij ervoor dat uw carport van zeildoek geheel in de stijl van uw woning en tuin kan worden gerealiseerd. Samen met u zoeken we naar de juiste kleur en vormgeving die het best past bij uw stijl en smaak. Een greep uit ons brede kleur assortiment:

De zeildoeken van Texstyleroofs hebben niet alleen stijlvolle uitstraling, ze zijn bovenal stormvast door hun dubbele kromming. Bekijk hier verschillende varianten van de vergunningsvrije carports die we hebben mogen plaatsen bij andere klanten.

Van 3D ontwerp tot installatie: Texstyleroofs regelt het!

verzeildrakeninluxe-stap-1

Stap 1

Neem contact met ons op en wij maken op basis van uw aangeleverde foto of beelden van Google Maps een gratis 3D ontwerp op maat

verzeildrakeninluxe-stap-2

Stap 2

Bent u enthousiast geworden? Dan komen wij graag bij u langs om alle design mogelijkheden te bespreken en de locatie te bekijken.

verzeildrakeninluxe-stap-3

Stap 3

Wanneer u helemaal tevreden bent en akkoord geeft, gaan we voor u aan de slag. Het productieproces duurt ongeveer 5 weken.

verzeildrakeninluxe-installatie

Stap 4

Zodra uw zeildoek op maat klaar is voor plaatsing, nemen wij contact met u op. Het zeildoek wordt vakkundig geïnstalleerd.

Een 3D ontwerp van uw vergunningsvrije carport

Wij snappen als geen ander dat het moeilijk voor te stellen is hoe een carport van zeildoek in uw situatie past. Daarom maken wij voor u een gratis 3D ontwerp op maat. Bij het eerste contact via mail of telefoon proberen wij te achterhalen wat uw wensen en ideeën zijn. Op basis van foto’s of beelden van Google Maps maken wij vervolgens enkele ontwerpvoorstellen in 3D. Vervolgens komen wij graag bij u thuis langs om deze voorstellen persoonlijk aan u te presenteren en u van advies te voorzien. Ter plekke kunnen de 3D voorstellen aangepast worden naar wens. Dit is geheel vrijblijvend, u bent niets verplicht. 

Van idee naar 3D studie naar Texstyleroof

Meer 3D ontwerpen gemaakt voor Texstyleroofs klanten

Veelgestelde vragen over Texstyleroofs

1. Zijn de zeildoeken water- en vuurbestendig?

Texstyleroofs zijn volledig waterdicht. Wij weten exact hoe ver wij textiel kunnen rekken voordat het water doorlaat. Vanwege het door ons ontwikkelde algoritme weten wij de krachten op het textiel homogeen te verdelen zodat over het gehele oppervlakte gelijke stijfheid voelbaar is. De sterke verbinding van het textiel wordt dus behouden waardoor het water wordt geweerd en wordt afgevoerd naar de lage punten van het membraan. Verder maken wij gebruik van Teflon garen. Dit zorgt ervoor dat water ten alle tijden bol op het textiel blijft staan en wordt afgevoerd naar de laagste punten.

Geen enkel textiel kan tegen vuur, maar onze textielen zijn wel warmtebestendig. De zogeheten performance textielen’ waarmee we bij Texstyleroofs werken, kunnen uitstekend tegen zowel hoge als lage temperaturen. Het is dus geen probleem een heater te plaatsen in de buurt van uw Texstyleroofs zolang er een afstand van minimaal 20 cm wordt gehouden.

2. Is een Texstyleroof vergunningsvrij?

Texstyleroofs zijn tot en met de fundering volledig demontabel. Dit maakt onze overkappingen veelal vergunningsvrij,  zowel bij u aan huis als bij uw horecagelegenheid. Dit terwijl wij dezelfde voordelen bieden als vaste overkappingsvormen. Bovendien zorgt dit feit ervoor dat het plaatsen van het membraan al enkele weken na goedkeuring van het ontwerp kan worden gerealiseerd. Deze veelal vergunningsvrije status geldt overigens voor zowel onze terras-, lounge– en horeca-overkappingen als carports.

3. Wat zijn de kosten?

Er is geen eenduidig antwoord op de vraag wat de prijs is van een Texstyleroofs overkapping van zeil. Om een goed antwoord te kunnen geven op deze vraag moeten we allereerst de wensen en behoeften bepalen die u heeft ten aanzien van een overkapping van zeil voor uw situatie. Daarnaast bepalen mede de vorm, de grootte en de mogelijkheid tot het bevestigen van het zeil op de gewenste locatie de prijs.

Iedere overkapping van zeil die we bij Texstyleroofs ontwerpen, produceren en installeren is een uniek product, afgestemd op uw specifieke behoeften. Veelal zal uiteindelijk de aanschaf van een membraanoverkapping van Texstyleroofs eerder resulteren in een investering voor de langere termijn, dan een directe “kost”. Dit in vergelijking tot de aanschaf van een eenvoudig en simpel doek dat als enige functie het creëren van schaduw of het weren van regen heeft.

4. Hoe lang gaat een Texstyleroof mee?

Onder de ideale omstandigheden en afhankelijk van de toepassing hebben onze textiele overkappingen een levensduur tussen de 10 en 20 jaar. Het textiel gaat langer mee wanneer het membraan regelmatig wordt afgehaald en gereinigd.

5. Wat is de levertijd van een carport zeildoek?

Wij doen er alles aan om de beloofde levertijd van 5 weken waar te maken. Deze 5 weken gaan in op het moment dat er een officieel akkoord is. Mochten wij door onvoorziene omstandigheden niet aan de afgesproken levertijd kunnen voldoen, dan  brengen wij u daarvan ruim van tevoren op de hoogte. Mochten wij er niet in slagen u telefonisch te bereiken dan zullen wij u per mail contacten met de meest actuele informatie over uw Texstyleroofs membraanoverkapping.

Direct een antwoord op uw specifieke vragen?

Wij helpen u graag bij de zoektocht naar uw vergunningsvrije carport op maat . Op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur en op zaterdagen van 12.00 tot 17.00 uur.

Telefoon: +31 (0)40 – 304 1519

Of vul ons contactformulier in

 

 

Raak verzeild in luxe!

  • Een gratis 3D ontwerp op maat
  • Vakkundige installatie door Texstyleroofs
  • 10 jaar garantie
  • Een exclusieve design uitstraling

Vraag een 3D ontwerp aan