Contact Us

Bel ons

+31 (0)40 - 304 1519

Unieke design-overkapping op maat voor terras, carport en horeca

volledig afgestemd op uw functionele wensen- en eisenpakket

Maak een afspraakBekijk onze portfolio

Een overkapping op maat, passend bij de architectuur van uw woning en tuin en bovendien helemaal afgestemd op uw functionele wensen- en eisenpakket. Dat kan bij Texstyleroofs, het luxury quality outdoor brand uit Nederland. 100% Dutch design met internationale allure. Geen wonder dat we wereldwijd al honderden Texstyleroofs ontworpen, geproduceerd en geplaatst hebben.

U bepaalt het design van uw overkapping op maat. Dankzij onze zeer uitgebreide 3D studies van wordt het beeld van uw design overkapping goed duidelijk. Er wordt veel aandacht gespendeerd aan het individuele design van uw overkapping of zonnezeil systeem. Aan de hand van foto’s van uw locatie lopen we samen met u door een 3D wereld van uw woning, uw tuin en uiteindelijk uw overkapping. Samen met u worden al uw individuele wensen besproken. Welk zicht wilt u behouden? Waar dient het water af te lopen? Hoeveel schaduw wenst u op welk tijdstip op uw terras? Dankzij de 3D vorm is de overkapping op maat, uitermate functioneel.

Design overkapping van zeildoek - meer dan een feesttent

Texstyleroofs overkapping op maat: Dutch luxury quality outdoor brand

Bij Texstyleroofs snappen we, dat, wanneer u veel aandacht aan het interieur van uw woning besteedt, u de sfeer en het comfort die u daar heeft gecreëerd ook graag naar buiten wenst door te trekken. Naast loungebanken en andere sfeerelementen als potten, planten en kussens of een luxe buitenkeuken behoort ook een passende overkapping op maat bij een luxe outdoor belevenis. Heerlijk ontbijten in de ochtendzon en borrelen met vrienden en familie tot in de late avonduurtjes. Met een overkapping van Texstyleroofs doet u dat op de manier die u wenst en die past bij uw smaak en levensstijl. U houdt van sfeer, comfort en design en u bent op zoek naar een overkappingsvorm die hierbij past? Neem dan vandaag nog contact op met een van de membraanspecialisten van Texstyleroofs. We helpen u graag verder met een vrijblijvend en advies op maat voor uw specifieke situatie.

Uniek ontwerp: vrijblijvend 3D design op maat

Wanneer u besluit contact met ons op te nemen, via het digitaal insturen van het contactformulier op onze site of via een telefoontje met een van onze adviseurs, gaan wij voor u aan de slag om u te voorzien van een passend advies voor de locatie waarvoor u een overkappingsoplossing zoekt. Dat kan een terrasoverkapping aan uw woning zijn, maar ook een vrijstaande overkapping of carport in uw tuin. Aan de hand van het eerste intakegesprek dat meestal telefonisch plaats vindt, leggen we u alvast onze manier van werken uit. Wat zijn de vragen die we graag vooraf van u beantwoord hebben om u te kunnen voorzien van het beste overkappingsadvies?

 1. Voor welke locatie bij uw woning of in uw tuin wenst u een overkappingsoplossing?
  • Terras aan uw woning
  • Vrijstaand terras in de tuin
  • Carport
 2. Hoeveel m2 beslaat de te overkappen oppervlakte ongeveer?
 3. Wat is de reden om te kiezen voor een semipermanente oplossing zoals Texstyleroofs die biedt?
 4. Wat zijn uw specifieke wensen en aanzien van de overkapping?
  • Kleur
  • Formaat
  • Design/vorm
  • Zon-/schaduwwensen
  • Hoeveel auto’s wenst u te kunnen plaatsen in het geval van een carport?
 5. Wanneer zou u de overkapping uiterlijk geplaatst willen hebben?

Unieke vormgeving

Een echte Texstyleroofs herkent u uit duizenden aan de specifieke vorm. Een Texstyleroofs overkapping is namelijk altijd voorzien van een dubbele kromming; dat wil zeggen dat een Texstyleroofs overkapping nooit vlak is, maar altijd 2 hoge en 2 lage punten bevat.

Juist door de vorm en de engineering van een Texstyleroofs membraan overkapping ontstaat een aerodynamische werking en behoort een Texstyleroofs overkapping mede door haar geometrische vorm tot de sterkste lichtgewicht overkappingen ter wereld! Door haar krommingen kan een Texstyleroofs overkapping van zeildoek tot vijf keer meer gewicht dragen dan elke andere overkapping van zonnedoek zonder gekromde lijnen.

Voor onze overkappingsvormen maken wij ten alle tijden gebruik van dubbele kromming. Met dubbele kromming bedoelen wij dat er altijd minimaal twee hoge en twee lage punten zijn.

Eenvoudig in gebruik

Omdat een Texstyleroofs schaduwdoek door haar vorm meer gewicht kan dragen dan elke andere overkapping van zonnedoek of zonnezeil, kan een overkapping worden gerealiseerd met veel minder materialen dan conventionele overkappingen. Dat is niet alleen heel duurzaam, maar heeft onder andere ook als voordeel dat u eenvoudig en eigenhandig uw textiele membraan overkapping zelf kunt hijsen, strijken en opbergen. Met enkel uw eigen lichaamsgewicht hijst en strijkt u het zeil.

Door de voorvorming in het membraan  die door middel van specifieke engineering is berekend en aangebracht, spant het membraan zich bij het hijsen automatisch en zonder plooien weer terug in haar eigen originele vorm. Dus geen gesjor en getrek om het zonnedoek weer netje op de plaats en in vorm te krijgen.

Vrijblijvend advies en 3D design

Als u enthousiast bent geworden en denkt ‘ja een Texstyleroofs zou mij perfect passen’, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Vul het contactformulier op de website in en stuur het per mail aan ons door. Of bel direct met een van onze overkappingsadviseurs.

Aan de hand van een korte inventarisatie (zie het overzichtje van vragen op deze pagina) weet u al snel of een Texstyleroofs past op uw locatie. Wanneer u ons ook nog eens voorziet van foto’s van de locatie waarvoor u een overkappingsoplossing zoekt dan kunnen we u geheel vrijblijvend ook nog eens voorzien van een 3D design op maat. In een 3D design kunnen we u exact laten zien hoe een Texstyleroofs uw woning en tuin kan verfraaien, incl. kleur, vorm, zon- en schaduwwerking. Realistischer kunnen we het niet maken.

Na overeenstemming en goedkeuring van het ontwerp kan snel worden overgegaan tot plaatsing, omdat veelal geen vergunning nodig is voor de plaatsing van een Texstyleroofs en omdat we alles in eigen huis produceren en installeren. Bel nu en geniet op zeer korte termijn van uw nieuwe overkapping!

Unieke design overkapping, carport of loungeplek op maat ontworpen

 

Waarom een zeil overkapping van Texstyleroofs?

 • Omdat U kiest voor exclusiviteit
 • Wij op maat voor u ontwerpen
 • Een Texstyleroofs veelal vergunningsvrij te plaatsen is
 • U geen lichtverlies wenst in uw woning
 • Omdat een Texstyleroof volledig demontabel is
 • Het een zonwering en overkapping in één is

Direct een antwoord op uw vragen?

Wilt u direct een antwoord op uw vragen? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens.

Telefoon: +31 (0)40 – 3041519

E-mail: sales@texstyleroofs.com

U kunt uiteraard ook het formulier onder aan deze pagina invullen en wij bellen u later zelf terug!