Contact Us

Bel ons

+31 (0)40 - 304 1519

Texstyleroofs design zonwering – Een zonnezeil op maat

Design zonwering – Design carport – Texstyleroofs zonwering – Zonnezeil op maat – Zeildoek overkapping

Design zonwering aan huis

Alle ideeën en ontwerpen van Texstyleroofs worden professioneel vormgegeven met behulp van speciale software. Met behulp van 3D visualisatie tools worden digitale beelden, tuinontwerpen en tekeningen ingelezen en krijgt u tijdens ons eerste gesprek al een duidelijk beeld van hoe een Texstyleroofs design zonwering uw huis, tuin en terras kan verfraaien.

Samen met de Texstyleroofs® specialist aan uw zijde, helpen wij u graag met het creëren van de ideale overkapping voor uw specifieke situatie en locatie. U bepaalt samen met onze specialist, op locatie, de vorm van uw Texstyleroofs overkapping, alsmede de gewenste zichtlijnen, de schaduwwerking, de materialen, etc. Laat u verrassen en creëer samen met ons uw eigen luxueuze buitenwereld met een design overkapping op maat van Texstyleroofs®.

Design overkapping van zeildoek - meer dan een feesttent
design-zonwering-design-Texstyleroofs-zonwering-zonnezeil-op-maat-schaduwdoek-zeildoek-carport-terrasoverkapping-stormvast

Uw foto’s

Om een op maat gemaakt realistisch 3D ontwerp van uw design zonwering voor u te kunnen maken, ontvangen wij, naast een lijstje met de wensen en eisen waaraan uw overkapping specifiek moet voldoen, een zestal foto’s van uw huis, tuin en omgeving. Met behulp van Google Maps en speciale 3D software recreëren wij uw woning, tuin en omgeving in 3D.

design-zonwering-design-Texstyleroofs-zonwering-zonnezeil-op-maat-schaduwdoek-zeildoek-carport-terrasoverkapping

3D studie

De foto’s die we van u ontvangen, worden door ons omgezet in een of meerdere realistische 3D studies. Deze 3D studies spreken wij graag samen met u door bij u op locatie. Ter plekke kunnen in deze ontwerpen nog wijzigingen worden aangebracht aan de hand van de input die we ter plaatse van u krijgen. Op deze manier komen we tot een unieke en geheel op uw behoeftes en wensen afgestemde overkapping.

corona-virus-zeiloverkapping-terras-tuin-overkappingen-op-maat-zonder-vergunning-buiten-frisse-lucht-schaduwdoek

Snel genieten van uw design overkapping van Texstyleroofs

Omdat we bij Texstyleroofs alles in eigen beheer ontwerpen, produceren en installeren, kunnen we na uw akkoord op het ontwerp en de offerte, snel overgaan tot productie en installatie van uw overkapping van zonnezeil. Op deze manier kunt u snel genieten van het buitenleven met een design overkapping van Texstyleroofs® .

spanzeil-horeca-overkapping-textiel-vergunningsvrij-restaurant-op-maat-terrasoverkapping

Design zonwering & Architectuur

De masten die door Texstyleroofs worden gebruikt voor haar overkappingen zijn van de hoogste kwaliteit RVS of Aluminium. Deze masten kunnen worden gespoten in de kleur die u wenst, zodat deze altijd passen bij de overkapping van uw keuze maar ook bij de architectuur van uw woning en omgeving. De masten zijn voorzien van een gepatenteerd spansysteem waarmee grote krachten opgevangen kunnen worden en waardoor onze overkappingen een hoge mate van stormvastheid kennen. Het spansysteem is overigens in de mast verwerkt waardoor de minimalistische uitstraling van het design zonwering  gewaarborgd blijft.

De masten kunnen tevens worden voorzien van LED verlichting. We zijn momenteel bezig om het mogelijk te maken deze verlichting in een latere fase te laten voeden door middel van zonne-energie, opgewekt met behulp van het membraan. Voor meer informatie hierover, verwijzen we u naar onze innovatiestrategie. Texstyleroofs® biedt in de toekomst wellicht ook mogelijkheden om, naast verlichting, heaters en audio installaties aan te sluiten. Het volledige pakket voor het ultieme design zonwering

zonwering-spanzeil-terras-overkapping-op-maat-textiel-schaduwdoek-waterdicht-sfeervol

Hoogwaardige materialen, duurzaam en lichtgewicht

Bij de zonnezeilsystemen van Texstyleroofs® wordt altijd gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen. Materialen die hun oorsprong hebben in de zeilwereld. De combinatie van de vormgeving van het minimalistische design en de sterkte van de materialen zorgt voor een stormvaste oplossing.

Het principe van een Texstyleroof® is gebaseerd op duurzaamheid in combinatie met een minimalistische vormgeving. Zo zijn alle componenten die worden gebruikt van hoogwaardig materiaal gemaakt en is het hele systeem lichtgewicht en gemakkelijk hanteerbaar. Bij de installatie van een Texstyleroof® komen geen zware machines te pas.

De gecertificeerde vakmensen van Texstyleroofs® die onze membraanoverkappingen installeren, voeren de werkzaamheden volledig handmatig uit.

Unieke design overkapping, carport of loungeplek op maat ontworpen

 

Waarom een zeil overkapping van Texstyleroofs?

  • Omdat U kiest voor exclusiviteit
  • Wij op maat voor u ontwerpen
  • Een Texstyleroofs veelal vergunningsvrij te plaatsen is
  • U geen lichtverlies wenst in uw woning
  • Omdat een Texstyleroof volledig demontabel is
  • Het een zonwering en overkapping in één is

Direct een antwoord op uw vragen?

Wilt u direct een antwoord op uw vragen? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens.

Telefoon: +31 (0)40 – 3041519

E-mail: sales@texstyleroofs.com

U kunt uiteraard ook het formulier onder aan deze pagina invullen en wij bellen u later zelf terug!