Contact Us

Bel ons

+31 (0)40 - 304 1519

Wat zijn de kosten van een Texstyleroof?

Lichtgewicht, dubbel gekromd en voorgespannen voert zij in alle geledingen van haar oplossingen door en is basis voor iedere Texstyleroof.

Maak een afspraakBekijk onze portfolio

Prijs overkapping van zeil – Kosten zonnezeil op maat – Waterdicht – Stormvast – Eyecatcher

Prijs overkapping van zeil: Wat kost een Texstyleroof?

Er is geen eenduidig antwoord op de vraag wat de prijs is van een Texstyleroofs overkapping van zeil. Om een goed antwoord te kunnen geven op deze vraag moeten we allereerst de wensen en behoeften bepalen die u heeft ten aanzien van een overkapping van zeil voor uw situatie. Daarnaast bepalen mede de vorm, de grootte en de mogelijkheid tot het bevestigen van het zeil op de gewenste locatie de prijs.

Iedere overkapping van zeil die we bij Texstyleroofs ontwerpen, produceren en installeren is een uniek product, afgestemd op uw specifieke behoeften. Veelal zal uiteindelijk de aanschaf van een membraanoverkapping van Texstyleroofs eerder resulteren in een investering voor de langere termijn, dan een directe “kost”. Dit in vergelijking tot de aanschaf van een eenvoudig en simpel doek dat als enige functie het creëren van schaduw of het weren van regen heeft.

Design overkapping van zeildoek - meer dan een feesttent

Prijs overkapping van zeil: Een Texstyleroofs zeiloverkapping of een simpel schaduwdoek?

Op het oog lijkt het zo eenvoudig; een paar palen, een bevestiging aan de muur en dan simpelweg wat textiel er tussen spannen. In de praktijk blijkt het echter niet zo eenvoudig te zijn om de optimale zeiloverkapping van schaduwdoek te realiseren.

Een schaduwdoek valt in de eerst genoemde omschrijving: een textiel dat hangt tussen een aantal punten, al dan niet enigszins op spanning gezet. Niets meer en niets minder. De functie van een dergelijk schaduwdoek is, zoals de naam als zegt, het bieden van schaduw. Vaak worden deze doeken in de vorm van een driehoek aangeboden, maar zijn er ook rechthoekige of vierkante varianten beschikbaar. Een schaduwdoek is veelal echter niet waterdicht, primair ook niet warmtewerend en biedt sec vaak alleen schaduw. Bovendien is deze functie vaak alleen in te vullen met een doek met vaste maatvoering. Schaduwdoeken worden aangeboden voor prijzen variërend vanaf twintig euro tot aan tweeduizend euro. Het dient de functie voor een kleine tuin, maar verwacht er niet teveel van. Een eenvoudig schaduwdoek is niet stormvast en biedt zeker niet de functionaliteiten van een overkappingsvorm zoals Texstyleroofs deze biedt.

Heeft u dus enkel de behoefte aan schaduw en vindt u het niet van belang of de oplossing architectonisch past in uw leefomgeving? Dan kan een eenvoudig schaduwdoek een prima oplossing zijn.

Prijs overkapping van zeil: Is een zonnezeil een overkapping?

Er is eigenlijk geen eenduidige naam voor de overkappingsvormen van Texstyleroofs. Dankzij de hoogwaardige membraantechnologie waarmee wij onze doeken ontwerpen, noemen wij onze overkappingen van zeil membraan- overkappingen. Maar er is meer te koop in de markt van schaduwwerking en zonwering. Een veel gebruikte term voor een strak gespannen zeildoek is een zonnezeil. Wat is het verschil tussen een zonnezeil en een schaduwdoek? Een zonnezeil biedt uiteraard schaduw en is in sommige gevallen ook waterdicht. Het is dus eigenlijk een waterdicht schaduwdoek. Ook een zonnezeil is veelal bevestigd aan palen of muren. Een zonnezeil wordt strak op spanning getrokken en kan soms ook op maat gemaakt worden. Dit komt al dichter tegen een vaste overkappingsvorm aan, maar is nog altijd niet stormvast en feitelijk een eenvoudigere uitvoering van een membraanoverkapping. Een zonnezeil is te koop in diverse kwaliteit soorten. Let er dus goed op dat u de juiste kwaliteit neemt.

Een net wat hogere investering ontneemt u vaak heel wat onvoorziene kosten. U wil immers niet dat uw stenen uit de muur worden getrokken of dat een staalplaat uw ruiten aan diggelen slaat. Een zonnezeil wordt aangeboden binnen een prijsbereik van tweeduizend euro tot tienduizend euro.

De Texstyleroofs membraanoverkapping, ontworpen en gefabriceerd met behulp van geavanceerde membraantechnologie, kan worden gerekend tot het summum in de markt van zonnezeilen.

spanzeil-textiel-zeildoek-overkapping-terras-waterdicht-stijlvol-luxe-op-maat
Terrasoverkappingen en carports particulieren

Texstyleroofs Membraanoverkapping, de meest hoogwaardige overkapping van zeildoek

In het geval van een storm is het van groot belang om te weten hoe een textiel zich in de wind gedraagt. Een membraanoverkapping is als enige textiele oplossing gebaseerd op daadwerkelijke membraantechnologie. Stormvast is hierbij ook echt stormvast, waterdicht en daarbij volledig in architectuur ontworpen. Het textiel is homogeen stabiel en valt samen met het lijnenspel van uw woning en tuin in architectuur. Een Texstyleroofs membraanoverkapping is de meest hoogwaardige textiele overkappingsvorm die u zich kunt wensen. Dankzij een hoogstaande engineeringsmethode, die is ontwikkeld door Texstyleroofs®, ontstaat homogene aerodynamica. Palen kennen wij niet, wij gebruiken masten. Het gebruikte zeildoek is niet zomaar doek, maar een daadwerkelijk membraan. Het samenspel tussen de hoogwaardige elementen en het meest verfijnde zeildoek (membraan) vormen de perfecte oplossing wanneer u op zoek bent naar een overkapping van zeil.

Met een Texstyleroofs overkapping krijgt uw leefomgeving een extra dimensie. Uw woning krijgt meer waarde, omdat uw woning wordt uitgebreid met een volwaardige terrasoverkapping of carport. De aanschaf van onze membraanoverkappingen is niet slechts een kostenpost, maar een investering ter verbetering van uw buitenruimte en een betere beschutting van uw spullen op uw terras of uw waardevolle auto. In de markt van zonnezeilen en vaste overkappingen zijn de overkappingsvormen van Texstyleroofs bijzonder competitief. Voor een prijsspecificatie voor uw situatie raden wij aan om contact op te nemen met een van onze membraanadviseurs.

Terrasoverkappingen en carports particulieren

Schaduw, warmtewering, UV bescherming en de mooiste overkappingsvorm in architectuur met uw woning

Een optimaal schaduwpatroon volledig afgestemd op uw wensen en eisen. U wenst het zonlicht in uw woning te behouden, maarde warmte graag weren? Uw voorkeur gaat uit naar een schaduwterras hoogzomer, maar in het voorjaar wilt u graag beschut buiten vertoeven en het zonnetje lichtjes onder uw overkapping op uw terras binnen laten komen? Dankzij de prachtige (en benodigde) vorming van een Texstyleroof kunnen we de overkapping van zeil optimaal inrichten en praktisch alle wensen en eisen die u heeft ten aanzien van uw overkapping, realiseren. Aan de hand van onze realistische 3D impressies ontvangt u op voorhand een perfect inzicht in de exacte invulling van een membraanoverkapping door Texstyleroofs.

Bent u op zoek naar meer dan een doek dat wappert in de wind? zoekt u een overkapping maar wenst u geen licht te verliezen in uw woning? Dan is een simpel schaduwdoek niet de juiste keuze. De Texstyleroofs membraan overkappingen van zeil zijn wel het ideale alternatief voor een degelijke en stijlvolle overkapping, waarbij de architectonische waarde van uw leefomgeving te allen tijde behouden blijft. Een Texstyleroofs is met recht een sieraad in uw tuin of aan uw woning.

Unieke design overkapping, carport of loungeplek op maat ontworpen

 

Waarom een zeil overkapping van Texstyleroofs?

  • Omdat U kiest voor exclusiviteit
  • Wij op maat voor u ontwerpen
  • Een Texstyleroofs veelal vergunningsvrij te plaatsen is
  • U geen lichtverlies wenst in uw woning
  • Omdat een Texstyleroof volledig demontabel is
  • Het een zonwering en overkapping in één is

Direct een antwoord op uw vragen?

Wilt u direct een antwoord op uw vragen? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens.

Telefoon: +31 (0)40 – 3041519

E-mail: sales@texstyleroofs.com

U kunt uiteraard ook het formulier onder aan deze pagina invullen en wij bellen u later zelf terug!