Contact Us

Bel ons

+31 (0)40 - 304 1519

Het bedrijf Texstyleroofs

Lichtgewicht, dubbel gekromd en voorgespannen voert zij in alle geledingen van haar oplossingen door en is basis voor iedere Texstyleroof.

Maak een afspraakBekijk onze portfolio

Texstyleroofs – overkapping van zeildoek – Op maat ontworpen – Waterdicht – Stormvast – Eyecatcher

Texstyleroofs het bedrijf

Sinds 2003 is Texstyleroofs leverancier van flexibele overkappingsoplossingen van zeildoek voor de particuliere en klein zakelijke markt. Texstyleroofs ontwerpt, produceert en installeert semipermanente overkappingen van zeil gebaseerd op bekende zeilarchitectuur, ook wel membraantechnologie genoemd. Een technologie die door Texstyleroofs in de loop van de jaren steeds verder is ontwikkeld. Bij de schaduwdoeken die wij leveren, staan naast kwaliteit, ook ontwerp en design hoog in het vaandel. Onze Texstyleroofs overkappingen moeten, vinden wij, niet alleen functioneel zijn, maar zeker ook qua ontwerp en design passen bij woning en woningomgeving.

Design overkapping van zeildoek - meer dan een feesttent

Focus op productontwikkeling

Sinds de oprichting van Texstyleroofs heeft de focus, naast designen en het fabriceren van zeiloverkappingen, altijd gelegen op het verbeteren en innoveren van de bestaande technieken en systemen. Door continu bezig te zijn met het verbeteren van technieken en producten heeft Texstyleroofs inmiddels een unieke textiele overkapping ontwikkeld, met recht enig in zijn soort. Functioneel, flexibel, stormvast, oersterk, volledig op maat en met een uniek design.

Texstyleroofs Ready to take off!

Continue aandacht voor innovatie en blijven door ontwikkelen is één van de strategische pijlers van Texstyleroofs®. Wij doen onze naam als marktleider in de markt van flexibele membraanoverkappingen eer aan door voorop te blijven lopen in passende en duurzame ontwikkelingen. Zo zijn we bijvoorbeeld bezig solartechniek toe te passen op onze membranen.

Stelt u zich eens voor dat uw elektrisch aangedreven auto beschut staat onder een Texstyleroof® als carport, waarbij de kosten voor het laden van de auto beschikbaar worden gesteld door moeder natuur en een klein beetje hulp van Texstyleroofs®? En met de verdere internationalisatie op het programma middels het stap voor stap uitbreiden van onze franchiseformule, een gedegen bedrijfsfilosofie en het uitbouwen van ons marktleiderschap met een directe focus op innovatie en duurzaamheid, is Texstyleroofs® ‘Ready for take off’.

Texstyleroofs: Van traditie naar trendy

Vergunningsvrije terrasoverkapping van zeildoek op maat

De design overkappingen van Texstyleroofs® worden volledig in eigen hand ontworpen, ontwikkeld en gerealiseerd. Op deze manier kunnen we de kwaliteit van al onze membranen controleren en garanderen. De design overkappingen worden zo gespannen, dat ze dienst doen als zon-, regen- en vuilwerende overkappingen. Texstyleroofs levert met haar producten hét alternatief voor de traditionele terrasoverkapping, luifel, carport of overdekte ingang tot uw woning of bedrijf. Het systeem is stormvast, semipermanent en volledig demontabel, waardoor veelal geen vergunning nodig is om een Texstyleroofs overkapping te plaatsen. De zonnezeil systemen zijn ideaal inzetbaar binnen zakelijke omgevingen, zoals bijvoorbeeld voor horecagelegenheden, hotels, kuuroorden, maar ook voor openbare locaties zoals overkappingen voor begraafplaatsen, crematoria, scholen, langs fietsroutes of aan monumentale panden in steden of dorpen.

Texstyleroofs in de markt

Outdoor living wordt steeds belangrijker. Men wil niet alleen te genieten van het buitenleven, maar men wenst de sfeer, het comfort, maar ook het design dat men binnenshuis heeft, door te trekken naar het buitenleven. Uit onderzoek dat Texstyleroofs® deed naar het belang van buitenleven, komt het volgende naar voren:

 • Buitenleven is belangrijk voor me 93% 93%
 • Design is daarbij zeker van belang 77% 77%
 • Ik wil de sfeer en het comfort van binnen ook buiten 78% 78%
 • Als ik buiten zit wil ik ook het buitengevoel beleven 65% 65%
 • Een overkapping is essentieel voor mijn buitenleven 97% 97%
 • Met een overkapping wil ik geen licht binnen verliezen 82% 82%

Texstyleroofs® Design Center

Foto 3d rendered3 van Texstyleroofs

Alle ideeën en ontwerpen van Texstyleroofs worden professioneel vormgegeven door het speciale Texstyleroofs® Design Center.. Doormiddel van 3D visualisatie tools worden digitale beelden, tuinontwerpen en tekeningen ingelezen en ontstaat een 3D animatie van uw omgeving.

Met de ‘Texstyleroofs® membraan adviseur aan uw zijde, helpt Texstyleroofs® met de vertaling van uw eisen en wensen naar de overkapping die u wenst. Laat u verrassen en creëer uw eigen luxueuze buitenwereld met Texstyleroofs® membraam zonnezeil systemen.

Unieke design overkapping, carport of loungeplek op maat ontworpen

 

Waarom een zeil overkapping van Texstyleroofs?

 • Omdat U kiest voor exclusiviteit
 • Wij op maat voor u ontwerpen
 • Een Texstyleroofs veelal vergunningsvrij te plaatsen is
 • U geen lichtverlies wenst in uw woning
 • Omdat een Texstyleroof volledig demontabel is
 • Het een zonwering en overkapping in één is

Direct een antwoord op uw vragen?

Wilt u direct een antwoord op uw vragen? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens.

Telefoon: +31 (0)40 – 3041519

E-mail: sales@texstyleroofs.com

U kunt uiteraard ook het formulier onder aan deze pagina invullen en wij bellen u later zelf terug!