Contact Us

Bel ons

+31 (0)40 - 304 1519

3D voorstudie en vr presentatie overkapping

Lichtgewicht, dubbel gekromd en voorgespannen voert zij in alle geledingen van haar oplossingen door en is basis voor iedere Texstyleroof.

Maak een afspraakBekijk onze portfolio

3D presentatie – Virtual reality – Luxe design overkapping van zeildoek – Op maat ontworpen – Waterdicht – Stormvast 

Een persoonlijk ontwerp, volledig in 3D uitgewerkt

Voor sommige mensen is het meteen duidelijk welke overkappingsvorm ze wensen in hun tuin of over hun terras. Voor anderen is het lastiger om een goede keuze hierin te maken. Welke overkapping past bij hun smaak, de architectuur van de woning en het ontwerp van de tuin? Voldoet deze keuze aan de functionele eisen en wensen die u heeft? Heeft het ontwerp de juiste afmetingen en voldoet het eindresultaat aan alle geschepte verwachtingen? 

Speciaal daarom creëertTexstyleroofs voor iedere serieus geinteresseerde klant een 3D presentatie uit op basis van uw woning en omgeving, voordat u een definitief besluit hoeft te nemen. Dit doen wij met speciale 3D software waardoor realistische ervaring kunnen bieden waardoor u een beter beeld krijgt bij onze ontwerpen. Daarnaast kunnen wij door deze extra presentatiemogelijkheden ervoor zorgen dat alle ingebouwde functionaliteiten en vormen in het ontwerp tot in detail uitgewerkt kunnen worden. 

  Design overkapping van zeildoek - meer dan een feesttent
  Met een luxe en high-end design overkapping van Texstyleroofs bieden wij u de mogelijkheid om heerlijk comfortabel en sfeervol te genieten van uw tuin of terras.
  Met een luxe en high-end design overkapping van Texstyleroofs bieden wij u de mogelijkheid om heerlijk comfortabel en sfeervol te genieten van uw tuin of terras.

  3D presentatie overkapping

  Een 3D presentatie van uw Texstyleroofs zeiloverkapping wordt in zijn geheel op maat voor u gemaakt aan de hand van uw specifieke eisen en wensen. Tijdens een uitgebreide telefonische intake of intake bij u op locatie, geeft u aan ons uw wensen en eisen door ten aanzien van design en functionaliteit van uw overkapping. U wenst bijvoorbeeld meer schaduw in uw tuin of u wenst met behulp van een overkapping een comfortabele en gezellige zithoek te creëren waarbij u droog en windvrij kunt genieten van uw tuin. En wanneer u een overkapping aan uw woning wenst te plaatsen, wilt u dat deze niet al teveel licht wegneemt. Een van onze membraanspecialisten weet precies welke vragen te stellen om een goed beeld te krijgen van hetgeen u wenst. Wellicht heeft u zelf al ideeën over vorm of kleur, ook deze kunnen in het 3D ontwerp worden meegenomen. Heeft u daar zelf nog geen idee over, laat u dan verrassen door hetgeen onze specialisten voor u bedenken en uitwerken.

  Na de uitgebreide intake gaan onze designers voor u aan de slag om een of meerdere passende ontwerpen voor u te maken. Dit doen zij met specifieke 3D software en aan de hand van uw wensen- en eisenlijstje, uw locatie coördinaten en de daarbij behorende zonne-en schaduw lijnen. Wanneer deze presentatie van uw overkapping klaar is, nemen we weer contact met u op om een afspraak te maken waarin we de exclusieve en op maat gemaakte ontwerpen in 3D aan u presenteren.

  Virtuele presentatie overkapping

  Voor het presenteren van uw 3D ontwerp(en) kunt u kiezen voor een virtuele presentatie via een Teams- of Zoom meeting. Vindt u dat lastig of bent u digitaal niet zo handig, dan komen we natuurlijk ook graag naar u toe om bij u op locatie de 3D ontwerpen te presenteren. Uiteraard houden we tijdens het bezoek de dan geldende RIVM richtlijnen aan. Tijdens onze presentatie (digitaal of in persoon)  lichten we graag aan u toe hoe en waarom een bepaald ontwerp tot stand is gekomen. Ter plekke kunnen we digitaal meteen de ontwerpen aanpassen aan de hand van uw opmerkingen of aanvullingen op de ontwerpen. Zo komen we samen uiteindelijk tot het meest optimale en best passende ontwerp voor uw overkapping. Tijdens ons bezoek aan u zullen we u ook de stoffen en kleuren aan de hand van een stalenkaart tonen. Op deze manier krijgt u meer gevoel bij uw overkapping en kunt u zich ook beter visualiseren hoe de overkapping uw tuin of terras kan verfraaien.

  Design overkapping van zeildoek - stormvaste overkapping

  Hoe komt de 3D voorstudie tot stand?

  Na het uitgebreide intakegesprek gaan onze designers met uw wensen- en eisenlijst aan de slag. Om een goed beeld van uw locatie te krijgen, vragen we u na het gesprek om ons enkele foto’s van de gewenste plaats van de overkapping door te geven. Met slechts een vijftal foto’s, genomen vanaf diverse plaatsen vanuit het perspectief van uw woning of tuin, kunnen we al uit de voeten. Deze foto’s kunt u zelf maken met behulp van uw mobiele telefoon en deze via de mail of What’s app naar ons toesturen.

  Met behulp van de speciale 3D software van Texstyleroofs kunnen we aan de hand van uw adresgegevens, de exacte locatie van uw woning en tuin bepalen. Deze locatie en coördinaten worden gebruikt om het zonne- en schaduwpatroon in uw tuin of terras in kaart te brengen. Tijdens onze presentatie van de voorstellen die we voor u maken, laten we u aan de hand van een animatie exact zien hoe het zonne- en schaduwpatroon verloopt op de locatie waar u de overkapping wenst te plaatsen. Dit patroon kunnen we u van uur tot uur, iedere dag van het jaar laten zien. In de 3D animatie die we u presenteren, zijn u niet alleen uw woning, maar ook uw tuin in 3D geanimeerd, inclusief eventueel aanwezige bomen, beelden, tuinornamenten en paden. Staan er bomen in uw tuin die stevig genoeg zijn, dan bestaat de mogelijkheid om het zeildoek hieraan te bevestigen. Hierdoor kan het gebruik van masten helemaal of tot een minimum beperkt worden. Op deze manier kunnen we uw Texstyleroofs overkapping zoveel mogelijk laten integreren in de architectuur van uw woning en omgeving. Mocht u bij onze membraanspecialist hebben aangegeven dat het membraan juist mag opvallen, in kleur of vorm, dan houden we daar in onze ontwerpen uiteraard ook rekening mee.

  Design overkapping van zeildoek - beschut tijdens het tuinfeest

  Om een goede 3D animatie te maken hebben we dus slechts de volgende informatie van u nodig:

  • Uw wensen ten aanzien van de functie van de overkapping
  • Uw mogelijke wensen ten aanzien design en kleur
  • Uw adresgegevens
  • De gewenste locatie van de overkapping in uw tuin of terras
  • Een vijftal foto’s genomen vanuit divers perspectief
  • Mogelijke elementen ter plaatse waar rekening mee gehouden moet worden, zoals grote bomen, ornamenten of anderszins
  De luxe design overkapping van zeildoek voor uw terras
  De luxe design overkapping van zeildoek voor uw terras

  Voorbeelden 3D ontwerpen

  Om u een beeld te schetsen van hoe een dergelijke 3D presentatie van uw overkapping eruit zou kunnen zien, tonen we u hieronder enkele voorbeelden van reeds gerealiseerde ontwerpen. Wellicht doet u hiermee ideeën op voor uw eigen situatie en krijgt u een beter beeld van wat een 3D presentatie inhoudt. Met behulp van een 3D voorstudie zoals Texstyleroofs deze voor u verzorgt, krijgt u een realistisch beeld van uw gewenste overkapping van zeildoek. Geen verrassingen achteraf, maar vooraf al een goede voorstelling van uw exclusieve op maat gemaakte Texstyleroofs overkapping.

  Hieronder enkele voorbeelden van Texstyleroofs 3D presentaties: