Contact Us

Bel ons

+31 (0)40 - 304 1519

Een schaduwdoek op maat als overkapping

Lichtgewicht, dubbel gekromd en voorgespannen voert zij in alle geledingen van haar oplossingen door en is basis voor iedere Texstyleroof.

Maak een afspraakBekijk onze portfolio

Schaduwdoek op maat – Stormvast – Waterdicht – Terrasoverkapping – Sfeervol – Luxe outdoor lifestyle

Texstyleroofs voor het meest stijlvolle schaduwdoek op maat

U wilt in uw tuin van de zon genieten, maar uiteraard wel op een aangename manier. Bij al teveel zon of hitte wenst u liever de mogelijkheid te hebben om de schaduw op te zoeken. Met een vergunningsvrij schaduwdoek op maat creëert u schaduw daar waar u dat graag wilt in uw tuin. U bepaalt, onafhankelijk van het weer, wanneer u buiten wilt zitten. En mocht u toch, om wat voor reden dan ook, het doek willen afhalen dan is dit te allen tijde mogelijk binnen een tijdsbestek van tien minuten, zonder de hulp van anderen.

Verder is een Texstyleroofs schaduwdoek op maat vergunningsvrij te plaatsen vanwege haar demontabele karakter. Dat maakt ons schaduwdoek op maat uitermate geschikt als alternatief voor een volwaardige terrasoverkapping van hout of staal.

Design overkapping van zeildoek - meer dan een feesttent

Interesse in een terrasoverkapping, carport, vrijstaande overkapping of horeca overkapping van zeildoek?

carport-op-maat-zeildoek-auto-overkapping-waterdicht-stijlvol-stormvast-vergunningsvrij-zonder-vergunning-bescherming-oprit-meerdere-autos

Uw schaduwdoek op maat 3D ontworpen

Aan de hand van uw adres en een aantal foto’s van uw woning en de locatie waarop u het schaduwdoek wenst, ontwerpen we geheel vrijblijvend een of meerdere 3D ontwerpen. Hierbij zijn vooraf, aan de hand van een gedegen telefonische intake, de primaire en secundaire functies voor uw schaduwdoek op maat bepaald. Onze membraanspecialisten ontwerpen vervolgens uw Texstyleroofs® schaduwdoek op maat in verschillende varianten. We houden daarbij rekening met zowel de architectonische als functionele waarde van het vergunningsvrije schaduwdoek.

Zichtlijnen, lichtinval in uw woning, zonwering op het terras; alle wensen en eisen worden verwerkt in het ontwerp waarin wordt gekomen tot een ideale overkapping voor uw terras. Uw eigen persoonlijke schaduwdoek op maat verlengt uw buitenleven ongeacht het weer.

Schaduw creëren met een vergunningsvrij schaduwdoek op maat

Op verschillende manieren kunt u schaduw creëren in uw tuin of op uw terras. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen uw terras te voorzien van een of meerdere parasols. Nadeel daarvan is echter dat u hieronder nooit helemaal vrij kunt zitten, omdat u altijd rekening moet houden met de parasolvoet. Daarbij geldt hoe groter het oppervlak dat u wenst te overkappen, hoe groter de parasol en hoe groter en zwaarder de parasolvoet moet zijn. U kunt ook kiezen voor een vaste, permanente overkapping van hout of staal om schaduw in uw tuin te creëren. Nadeel hiervan is dat deze vaak teveel licht wegnemen, wanneer deze is geplaatst op een terras aan uw woning.

Ook als uw tuin wat kleiner is en u wilt toch ruim met uw familie onder de overkapping plaats nemen, kan een vaste overkapping teveel van uw tuin in beslag nemen.

Met een schaduwdoek dat wordt bevestigd aan masten of aan reeds aanwezige elementen in uw tuin of op uw terras, zoals muren of bomen, heeft u meer flexibiliteit dan met de plaatsing van parasols of een vaste overkapping. Daarbij heeft u ook de mogelijkheid om uw membraan in de donkere wintermaanden te verwijderen. Een vergunningsvrij schaduwdoek op maat is te verkrijgen in een breed palet aan kleuren. Materiaal en kleurkeuze zorgen er bovendien voor dat er zo weinig mogelijk licht uit uw woning wordt geweerd. De zonnedoeken van Texstyleroofs zijn van een zodanige kwaliteit dat ze, naast UV-werend ook nog eens stormvast en waterdicht zijn. Een zeer goed alternatief dus voor een vaste overkapping.

Een Texstyleroof is de perfecte oplossing als u een buitenruimte wilt overkappen, maar geen permanente constructie wenst.

Is een schaduwdoek op maat vergunningsvrij?

In verreweg de meeste gevallen is een schaduwdoek op maat vergunningsvrij te plaatsen. Dit in tegenstelling tot een vaste overkapping, waarvoor u bijna altijd  een vergunning dient aan te vragen bij uw gemeente en waarbij u rekening moet houden met de regels die uw gemeente hiervoor stelt. Een Texstyleroofs overkapping is oersterk, waterdicht, UV werend en stormvast en toch volledig te demonteren. Hierdoor wordt een Texstyleroofs overkapping gezien als een semipermanente oplossing en is deze daardoor veelal vergunningsvrij te plaatsen. Dat bespaart u ellenlange procedures bij de gemeente. Een Texstyleroofs is aldus snel te realiseren waardoor u snel en comfortabel kunt gaan genieten van uw overkapping van schaduwdoek in uw tuin of bij uw woning!

Texstyleroofs: volledig op maat voor u ontworpen

Een Texstyleroofs schaduwdoek op maat wordt helemaal 100% volledig op maat voor u ontworpen. Aan de hand van foto’s die u zelf maakt van uw terras en omgeving wordt een complete 3D ontwerp voor u uitgewerkt, inclusief zon- en schaduwwerking. U geeft hiervoor zelf de input: waar wenst u zon of schaduw? Heeft u liever zon of schaduw in de ochtend, middag of namiddag? Zijn er nog wensen ten aanzien van privacy of bepaalde zichtlijnen die u vrij wilt houden? Per seizoen laten we u zien waar en hoeveel zon of schaduw u kunt verwachten met uw eigen vergunningsvrije schaduwdoek van Texstyleroofs. Overigens ontwerpen, produceren en plaatsen wij het schaduwdoek op maat helemaal in eigen beheer, zodat plaatsing van uw Texstyleroofs na uw akkoord snel kan worden gerealiseerd.

De Texstyleroofs carport overkapping weegt tussen de tien en vijftien kilo.

Raak ook verzeild in luxe en maak direct een afspraak

zonwering-spanzeil-terras-overkapping-op-maat-textiel-schaduwdoek-waterdicht-sfeervol

Schaduwdoek op maat in 3D

Om een goed en nauwkeurig 3D model van het door u gewenste schaduwdoek op maat te maken, hebben wij de volgende gegevens van u nodig:

Een 6-tal foto’s van:

  • Aanzichten van uw woning
  • De plaats waar u uw zonnedoek op maat wilt hebben
  • De omgeving van uw woning en de plaats waar u uw vergunningsvrij schaduwdoek wenst

Aan de hand van deze foto’s wordt een zeer nauwkeurige en realistische 3D animatie gemaakt. Hierin laten wij u exact zien hoe de zon- en schaduwwerking met ons schaduwdoek op maat  is in uw tuin en bij uw woning. In elk seizoen en nauwkeurig tot op het uur.

zonwering-spanzeil-terras-overkapping-op-maat-textiel-schaduwdoek-waterdicht-sfeervol

Keuze uit vele kleuren

Om helemaal tegemoet te kunnen komen aan het feit dat we uw schaduwdoek op maat ook echt naar uw situatie personaliseren, hebben we uiteraard ook een grote keuze uit kleuren voor uw doek. Sommige van onze klanten willen graag dat hun schaduwdoek op gaat in de omgeving, terwijl anderen het vergunningsvrij schaduwdoek juist als een architectonische aanvulling zien op tuin of woning. Zij kiezen dan voor een opvallend doek in een felle kleur. Met een ruime keuze uit 20 kleuren, is de keuze voor de meest passende kleur voor uw Texstyleroofs schaduwdoek op maat geheel aan u!

zonwering-spanzeil-terras-overkapping-op-maat-textiel-schaduwdoek-waterdicht-sfeervol

Inspiratie voor uw schaduwdoek

U bent geïnteresseerd in een schaduwdoek op maat? Maar u weet nog niet helemaal wat u wilt? Check dan op onze website onze portfolio. Deze staat vol met foto’s van reeds door ons gerealiseerde overkappingen op maat. Zo krijgt u een beter beeld van de diverse mogelijkheden van hoe een vergunningsvrij schaduwdoek op maat uw tuin of terras kan verfraaien. Wenst u meer informatie of heeft u nog vragen? Aarzel dan vooral niet om contact met ons te nemen. Onze specialisten staan u graag te woord.

Het inplannen van een geheel vrijblijvende afspraak kan overigens ook snel en eenvoudig door het contactformulier op de pagina in te vullen.

Wij helpen u graag verder bij de realisatie van uw schaduwdoek op maat!

Uw zonwerende terrasoverkapping

Vrijblijvend 3D-design op maat

Benieuwd naar een persoonlijk ontwerp van uw schaduwdoek op maat? Als u ons benaderd via het contactformulier nemen wij zo spoedig mogelijk telefonisch contact op. Zo kunnen wij uw vragen direct te woord staan en een beeld schetsen van uw wensen. Na afloop van het gesprek zullen wij u verzoeken foto’s toe te sturen van  de plek waar u onze textiele overkapping wilt plaatsen.

Realistische ontwerpen

Onze architecten maken vervolgens binnen drie dagen een grafisch ontwerp van uw locatie zodat wij kunnen beginnen aan uw persoonlijke designs. Deze ontwerpen presenteren wij graag persoonlijk zodat wij op locatie de verschillende mogelijkheden kunnen toelichten. Via onze software kunnen wij ter plekke het ontwerp van de zeil overkapping aanpassen zodat het volledig naar uw voorkeuren gevormd wordt en u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Indien u wenst in meer te weten over onze oplossingen voor Engelstalige landen, verwijs ik u graag naar www.texstyleroofs.com.

‘Made in the Netherlands’

Texstyleroofs is een 100% Nederlands bedrijf met jarenlange ervaring in het ontwerpen, plaatsen en produceren van textiele membranen. Het gehele productieproces van uw vergunningsvrij schaduwdoek vindt plaats in Nederland waardoor wij onze hoge kwaliteit kunnen garanderen.

Unieke design overkapping, carport of loungeplek op maat ontworpen

 

Waarom een zeil overkapping van Texstyleroofs?

  • Omdat U kiest voor exclusiviteit
  • Wij op maat voor u ontwerpen
  • Een Texstyleroofs veelal vergunningsvrij te plaatsen is
  • U geen lichtverlies wenst in uw woning
  • Omdat een Texstyleroof volledig demontabel is
  • Het een zonwering en overkapping in één is

Direct een antwoord op uw vragen?

Wilt u direct een antwoord op uw vragen? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens.

Telefoon: +31 (0)40 – 3041519

E-mail: sales@texstyleroofs.com

U kunt uiteraard ook het formulier onder aan deze pagina invullen en wij bellen u later zelf terug!