Contact Us

Bel ons

+31 (0)40 - 304 1519

Texstyleroofs overkapping van schaduwdoek

Lichtgewicht, dubbel gekromd en voorgespannen voert zij in alle geledingen van haar oplossingen door en is basis voor iedere Texstyleroof.

Maak een afspraakBekijk onze portfolio
Overkapping van schaduwdoek – Zonwerend zonnedoek op maat – Stormvast – Luxe buitenleven

Overkapping van schaduwdoek: Lichtdoorlatend en stormvast

Een overkapping van schaduwdoek volledig in overeenstemming met uw persoonlijke voorkeur, dat is het ultieme doel dat wij beogen te bereiken bij Texstyleroofs. Onze ontwerpen worden helemaal afgestemd op uw woning en wensen, wat elk design uniek maakt. Een overkapping aan uw woning biedt meer leefruimte. Een sfeervol terras zorgt bescherming tegen de zon, waar u comfortabel kunt genieten van al hetgeen het buitenleven biedt. Heerlijk inde ochtend overkapt genieten van uw ontbijt in het zonnetje of ’s avonds dineren in de schaduw. Toch de mogelijkheid hebben om te barbecueën wanneer er een zomers buitje wordt voorspeld.

Het stormvaste design van een Texstyleroofs maakt dat u zelf bepaalt wanneer u buiten bent, onafhankelijk van het weer. En mocht u toch, om wat voor reden dan ook het doek willen afhalen dan is dit te allen tijde mogelijk binnen een tijdsbestek van tien minuten, zonder de hulp van anderen.

Design overkapping van zeildoek - meer dan een feesttent

Oersterk en vergunningsvrije overkapping van schaduwdoek

Een Texstyleroofs herkent u aan het gebruik van de karakteristieke dubbele kromming in haar overkappingsoplossingen. Door de toepassing van een dubbele kromming (altijd 2 hoge en 2 lage punten) in het schaduwdoek of membraan, wordt een sterkte gecreëerd, waarmee een Texstyleroofs semipermanente overkapping van schaduwdoek zich kan meten met een vaste overkapping van hout of staal. Als gevolg van dit specifieke ontwerp kan er worden gewerkt met lichtgewicht materialen, waarmee toch een oersterke en stormvaste overkapping kan worden gecreëerd.

Een bijkomend voordeel voor velen die hun tuin snel en efficient willen voorzien van een overkapping, is dat een Texstyleroofs overkapping van schaduwdoek veelal vergunningsvrij te plaatsen is. Omdat een Texstyleroofs relatief eenvoudig in zijn geheel tot aan de fundering te demonteren is, zijn onze oplossingen semipermanent en derhalve in bijna alle gevallen vergunningsvrij te plaatsen. Dus geen rompslomp met gemeentelijke procedures, maar een snel te realiseren overkapping voor bij uw woning of in uw tuin!

Overkapping-schaduwdoek–oersterk-vergunningsvrij-Lichtdoorlatend-stormvast-textiel-zeildoek-maatwerk

Een unieke overkapping van schaduwdoek

Uw tuin is met veel aandacht en oog voor detail aangelegd en verdient dan ook een overkapping van schaduwdoek die past bij uw zorgvuldig aangelegde tuin en voldoet aan uw persoonlijke wensen en eisen. Onze unieke schaduwdoek overkappingen worden afgestemd op uw huis en omgeving en vervolgens geheel op maat gemaakt. Met behulp van een Texstyleroofs schaduwdoek is het mogelijk om uw overkapping volledig te integreren in de omgeving en de architectuur van uw woning.

Met een schaduwdoek van Texstyleroofs bepaalt uzelf waar u zon en schaduw heeft, waar zichtlijnen worden geblokkeerd, privacy wordt behouden, waarbij niet wordt ingeleverd op het karakter van uw woning.

Schaduwdoek overkapping geheel op maat

Van begin tot eind wordt u als klant bij Texstyleroofs betrokken bij het ontwerp- en productieproces van de overkapping van schaduwdoek, waarbij uw eigen persoonlijke voorkeuren qua kleur, ontwerp en stijl leidend zullen zijn.

Ons kleurenpalet bestaat uit twintig kleuren waarbij u zelf bepaalt welke wordt gebruikt voor uw overkapping van zonnezeil. Het aangeboden kleurenpalet bestaat uit een range van verschillende grijstinten tot fellere kleuren, zodat er altijd een kleur bij zit die bij aansluit op uw smaak en stijl. De interactie met de woning en de omgeving maakt dat het ontwerp van de schaduwdoek overkapping als 1 geheel overkomt en onderdeel uitmaakt van uw woning.

Overkapping-schaduwdoek–op-maat-Lichtdoorlatend-stormvast-zonnezeil-waterdicht-schaduwdoeken-textiel-zeildoek

Uw zonwerende terrasoverkapping

Vrijblijvend 3D-design op maat

Benieuwd naar een persoonlijk ontwerp van uw schaduwdoek op maat? Als u ons benaderd via het contactformulier nemen wij zo spoedig mogelijk telefonisch contact op. Zo kunnen wij uw vragen direct te woord staan en een beeld schetsen van uw wensen. Na afloop van het gesprek zullen wij u verzoeken foto’s toe te sturen van  de plek waar u onze textiele overkapping wilt plaatsen.

Realistische ontwerpen

Onze architecten maken vervolgens binnen drie dagen een grafisch ontwerp van uw locatie zodat wij kunnen beginnen aan uw persoonlijke designs. Deze ontwerpen presenteren wij graag persoonlijk zodat wij op locatie de verschillende mogelijkheden kunnen toelichten. Via onze software kunnen wij ter plekke het ontwerp van de zeil overkapping aanpassen zodat het volledig naar uw voorkeuren gevormd wordt en u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Indien u wenst in meer te weten over onze oplossingen voor Engelstalige landen, verwijs ik u graag naar www.texstyleroofs.com.

‘Made in the Netherlands’

Texstyleroofs is een 100% Nederlands bedrijf met jarenlange ervaring in het ontwerpen, plaatsen en produceren van textiele membranen. Het gehele productieproces van ontwerp naar Texstyleroof vindt plaats in Nederland waardoor wij onze hoge kwaliteit met onze overkapping van schaduwdoek kunnen garanderen.

Unieke design overkapping, carport of loungeplek op maat ontworpen

 

Waarom een zeil overkapping van Texstyleroofs?

  • Omdat U kiest voor exclusiviteit
  • Wij op maat voor u ontwerpen
  • Een Texstyleroofs veelal vergunningsvrij te plaatsen is
  • U geen lichtverlies wenst in uw woning
  • Omdat een Texstyleroof volledig demontabel is
  • Het een zonwering en overkapping in één is

Direct een antwoord op uw vragen?

Wilt u direct een antwoord op uw vragen? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens.

Telefoon: +31 (0)40 – 3041519

E-mail: sales@texstyleroofs.com

U kunt uiteraard ook het formulier onder aan deze pagina invullen en wij bellen u later zelf terug!