Contact Us

Bel ons

+31 (0)40 - 304 1519

Schaduwdoek op maat

Schaduwdoek op maat – Stormvast – Waterdicht – Terrasoverkapping – Ideaal schaduwpatroon

Het meest stijlvolle schaduwdoek op maat

U wilt in uw tuin van de zon genieten, maar wel op een aangename manier? Bij al teveel zon of hitte wenst u liever de schaduw op te zoeken. Met een vergunningsvrij schaduwdoek op maat creëert u schaduw daar waar u dat graag wilt in uw tuin. U bepaalt wanneer u buiten bent, onafhankelijk van het weer. Mocht u toch, om wat voor reden dan ook het doek willen afhalen is dit ten alle tijden mogelijk binnen een tijdsbestek van tien minuten, zonder de hulp van anderen. Verder is ons product vergunningsvrij te plaatsen vanwege het demontabele karakter wat ons schaduwdoek op maat als goed alternatief kenmerkt met een volwaardige terrasoverkapping.

 

Uw schaduwdoek op maat 3D ontworpen

Aan de hand van een aantal foto’s en uw adres ontwerpen we geheel vrijblijvend uw woning en tuin in 3D. Aan de hand van een gedegen telefonische intake, worden de primaire en secundaire functies voor uw schaduwdoek op maat bepaald. Onze membraanspecialisten ontwerpen vervolgens het Texstyleroofs® schaduwdoek op maat in verschillende varianten. We houden daarbij rekening met zowel de architectonische als functionele waarde van het vergunningsvrije schaduwdoek. Zichtlijnen, lichtinval in uw woning, zonwering op het terras, alle wensen en eisen worden verwerkt tot een ideale overkapping voor uw terras. Uw schaduwdoek op maat verlengt uw buitenleven ongeacht het weer.

Design terrasoverkapping van zeildoek op maat

Schaduw creëren met een vergunningsvrij schaduwdoek op maat

Op verschillende manieren kunt u schaduw creëren in uw tuin of op uw terras. U kunt ervoor kiezen om uw terras te voorzien van een of meerdere parasols. Nadeel daarvan is echter dat u hieronder nooit helemaal vrij kunt zitten, omdat u altijd rekening moet houden met de parasolvoet. Daarbij geldt hoe groter de oppervlakte die u wenst te overkappen, hoe groter de parasol en hoe groter en zwaarder de parasolvoet moet zijn. Natuurlijk kunt u kiezen voor een vaste, permanente overkapping van hout of staal. Nadeel hiervan is dat deze vaak teveel licht wegnemen, wanneer geplaatst op een terras aan uw woning. Ook als uw tuin wat kleiner is en u wilt toch ruim met uw familie onder de overkapping plaats nemen, kan een vaste overkapping teveel van uw tuin in beslag nemen. Teveel naar uw zin misschien.

Een uniek schaduwdoek op maat

Met een schaduwdoek dat wordt bevestigd aan masten of aan reeds aanwezige elementen in uw tuin of op uw terras, zoals muren of bomen, heeft u meer flexibiliteit. U kunt ervoor kiezen om bijvoorbeeld uw membraan in de donkere wintermaanden te verwijderen. Een vergunningsvrij schaduwdoek op maat kan worden gekozen in een kleur die bovendien ervoor zorgt dat er zo weinig mogelijk licht uit uw woning wordt geweerd. De zonnedoeken van tegenwoordig zijn van een dergelijke kwaliteit dat ze, naast UV-werend ook nog stormvast en waterdicht zijn. Een prima alternatief voor een vaste overkapping.

schaduwdoek-op-maat-vergunningsvrij-stormvast-waterdicht-terras-zeil-overkapping

Is een schaduwdoek op maat vergunningsvrij?

Bovendien kunt u een schaduwdoek op maat vergunningsvrij plaatsen. Dit vaak in tegenstelling tot een vaste overkapping, waarvoor u bijna altijd  een vergunning dient aan te vragen en daarbij rekening moet houden met de regels die de gemeente stelt. Het Texstyleroofs schaduwdoek op maat wordt bovendien echt 100% volledig op maat voor u ontworpen.

Aan de hand van foto’s die u zelf maakt van uw terras en omgeving wordt een compleet 3D ontwerp/animatie voor u uitgewerkt, inclusief zon- en schaduwwerking. U geeft hiervoor de input: waar wenst u zon of schaduw? Heeft u liever zon of schaduw in de ochtend, middag of namiddag? Per seizoen laten we u zien waar en hoeveel zon of schaduw u kunt verwachten met uw eigen vegunningsvrij schaduwdoek.

Onze oplossingen zijn veelal vergunnningsvrij en bovendien ontwerpen, produceren en plaatsen wij het schaduwdoek op maat helemaal in eigen beheer, zodat plaatsing van uw Texstyleroofs na uw akkoord snel kan worden gerealiseerd.

Schaduwdoek op maat in 3D

Unieke vormgeving en design

Om een goed en nauwkeurig 3D model van het door u gewenste schaduwdoek op maat te maken, hebben wij de volgende gegevens van u nodig:

Een 5-tal foto’s van:

  • Aanzichten van uw woning
  • De plaats waar u uw zonnedoek op maat wilt hebben
  • De omgeving van uw woning en de plaats waar u uw vegunningsvrij schaduwdoek wenst

Aan de hand van deze foto’s wordt een zeer nauwkeurige en realistische 3D animatie gemaakt. Hierin laten wij u exact zien hoe de zon- en schaduwwerking met ons schaduwdoek op maat  is in uw tuin en bij uw woning. In elk seizoen en nauwkeurig tot op het uur.

Keuze uit vele kleuren

Unieke vormgeving en design

Om tegemoet te kunnen komen aan het feit dat we uw schaduwdoek op maat ook echt helemaal naar uw situatie personaliseren, hebben we uiteraard ook een grote keuze uit kleuren voor uw doek. Sommige van onze klanten willen graag dat hun schaduwdoek op gaat in de omgeving, terwijl anderen het vergunningsvrij schaduwdoek juist als een architectonische aanvulling zien op uw tuin of woning. Zij kiezen dan voor een opvallend doek in een felle kleur. De keuze is bij Texstyleroofs geheel aan u!

Inspiratie voor uw schaduwdoek

Terrasoverkappingen en carports particulieren

U bent geïnteresseerd in een schaduwdoek op maat? Maar u weet nog niet helemaal wat u wilt? Check dan op onze website onze portfolio. Deze staat vol met foto’s van reeds door ons gerealiseerde overkappingen op maat. Zo krijgt u een beter beeld van de diverse mogelijkheden en hoe een vergunningsvrij schaduwdoek op maat tuin of terras kan verfraaien. Wenst u meer informatie of heeft u nog vragen? Aarzel dan vooral niet om contact met ons te nemen. Onze specialisten staan u graag te woord. Het inplannen van een geheel vrijblijvende afspraak kan overigens ook snel en eenvoudig door het contactformulier op de pagina in te vullen. Wij helpen u graag verder bij de realisatie van uw schaduwdoek op maat!

Uw zonwerende terrasoverkapping

Vrijblijvend 3D-design op maat

Benieuwd naar een persoonlijk ontwerp van uw schaduwdoek op maat? Als u ons benaderd via het contactformulier nemen wij zo spoedig mogelijk telefonisch contact op. Zo kunnen wij uw vragen direct te woord staan en een beeld schetsen van uw wensen. Na afloop van het gesprek zullen wij u verzoeken foto’s toe te sturen van  de plek waar u onze textiele overkapping wilt plaatsen.

Realistische ontwerpen

Onze architecten maken vervolgens binnen drie dagen een grafisch ontwerp van uw locatie zodat wij kunnen beginnen aan uw persoonlijke designs. Deze ontwerpen presenteren wij graag persoonlijk zodat wij op locatie de verschillende mogelijkheden kunnen toelichten. Via onze software kunnen wij ter plekke het ontwerp van de zeil overkapping aanpassen zodat het volledig naar uw voorkeuren gevormd wordt en u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Indien u wenst in meer te weten over onze oplossingen voor Engelstalige landen, verwijs ik u graag naar www.texstyleroofs.com.

‘Made in the Netherlands’

Texstyleroofs is een 100% Nederlands bedrijf met jarenlange ervaring in het ontwerpen, plaatsen en produceren van textiele membranen. Het gehele productieproces van uw vergunningsvrij schaduwdoek vindt plaats in Nederland waardoor wij onze hoge kwaliteit kunnen garanderen.

Unieke design overkapping, carport of loungeplek op maat ontworpen

 

Waarom een zeil overkapping van Texstyleroofs?

  • Omdat U kiest voor exclusiviteit
  • Wij op maat voor u ontwerpen
  • Een Texstyleroofs veelal vergunningsvrij te plaatsen is
  • U geen lichtverlies wenst in uw woning
  • Omdat een Texstyleroof volledig demontabel is
  • Het een zonwering en overkapping in één is

Direct een antwoord op uw vragen?

Wilt u direct een antwoord op uw vragen? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens.

Telefoon: +31 (0)40 – 3041519

E-mail: sales@texstyleroofs.com

U kunt uiteraard ook het formulier onder aan deze pagina invullen en wij bellen u later zelf terug!