Contact Us

Bel ons

+31 (0)40 - 304 1519

Waterdichte horeca overkapping Frietwagon in Halle, België

sep 27, 2023

Zin in lekkere frietjes? Dan ben je bij De frietwagon aan het juiste adres.

Een waterdichte, stormvaste horeca terrasoverkapping bij De Frietwagon in Halle, België. Bij Texstyleroofs begrijpen we dat het runnen van een horecagelegenheid vraagt om zowel stijl als functionaliteit. Onze terrasoverkappingen zijn ontworpen met het oog op de unieke behoeften van de horecabranche.

De recente toevoeging aan De Frietwagon in Halle belichaamt de perfecte combinatie van bescherming en uitnodigend design. Onze waterdichte, stormvaste horeca terrasoverkappingen bieden niet alleen optimale beschutting tegen regen, wind en andere weersomstandigheden, maar voegen ook een esthetische meerwaarde toe aan uw horecaomgeving.

Kortom: Kies voor een semi-vaste design horeca overkapping van Texstyleroofs!

Onze terrasoverkappingen van zeildoek op maat zijn toepasbaar voor oppervlaktes tot circa 120 vierkante meter.

Wij maken vrijblijvend een 3D studie op maat voor uw overkapping van zeildoek

Voor meer informatie en vrijblijvend advies, vraag een 3D ontwerp voor een zeiloverkapping aan.

Een vergunningsvrije design zeil overkapping

Of het nu gaat om een frietkraam, een restaurant, café of elke andere horecagelegenheid, onze terrasoverkappingen zijn veelzijdig en passen zich aan aan uw specifieke behoeften. In Halle hebben we andermaal bewezen dat Texstyleroofs niet alleen functionele beschutting biedt, maar ook een stijlvolle toevoeging is aan elke horecaomgeving.

De voordelen van onze horeca terrasoverkappingen zijn talrijk. Allereerst bieden ze bescherming tegen verschillende weersomstandigheden, waardoor uw gasten het hele jaar door buiten kunnen genieten. Daarnaast zijn onze overkappingen waterdicht, wat essentieel is voor comfortabele en droge buitenervaringen, zelfs tijdens onverwachte regenbuien.

De vele mogelijkheden als een vrijstaande carport of vast aan huis komen wij bij u thuis presenteren aan de hand van een 3D-studie.
FR4340~1

Onze stormvaste constructie zorgt ervoor dat de overkapping bestand is tegen diverse weersomstandigheden, waardoor deze een duurzame investering is voor uw horecaonderneming. Hierbij wordt geen concessie gedaan aan stijl; integendeel, onze terrasoverkappingen voegen een eigentijdse en uitnodigende sfeer toe aan uw buitenruimte.

Bij Texstyleroofs geloven we in maatwerk. Daarom kunnen onze horeca terrasoverkappingen worden aangepast aan uw specifieke wensen en behoeften. Of het nu gaat om afmetingen, kleurkeuze, of extra functies zoals verwarmingselementen, we streven ernaar om een oplossing te bieden die perfect past bij uw horecaomgeving.

Onze installaties worden uitgevoerd door ons eigen team van specialisten, en we nemen elke stap serieus, van inmeten tot installatie. We begrijpen dat uw buitenruimte een verlengstuk is van uw horecagelegenheid, en we zijn er trots op om bij te dragen aan de creatie van een comfortabele en uitnodigende sfeer voor uw gasten.

Dus, als u op zoek bent naar een waterdichte, stormvaste horeca terrasoverkapping, zoals die bij De Frietwagon in Halle, neem dan contact met ons op. Texstyleroofs staat klaar om uw buitenruimte te transformeren in een gastvrije en beschutte omgeving, waar uw gasten kunnen genieten van heerlijke frietjes en meer, ongeacht de weersomstandigheden.

Inmiddels heeft Texstyleroofs al meer dan 2000 projecten wereldwijd gerealiseerd en staan onze oplossingen zelfs in Florida , de nummer 1 ‘orkaan-staat’ van Amerika .