Contact Us

Bel ons

+31 (0)40 - 304 1519

Vrijstaande overkapping Woonlandschap de Leyhoeve Tilburg

nov 29, 2023

Op een bijzondere locatie aan de rand van Tilburg, grenzend aan het weelderig groene Leijpark, schittert onze recente toevoeging aan Woonlandschap de Leyhoeve: een vrijstaande overkapping die harmonieus samensmelt met de omgeving. Bij de Leyhoeve draait alles om genieten, of het nu gaat om comfortabel wonen voor 55-plussers, zorgvoorzieningen, of een plek om te eten, drinken, vergaderen of vieren. U bent van harte welkom!

Texstyleroofs staat synoniem voor duurzaamheid, stijl en functionaliteit. Ontdek onze hoogwaardige, waterdichte terrasoverkappingen en transformeer uw buitenruimte tot een plek waar u het hele jaar door van kunt genieten.

De categorie ‘vrijstaande overkapping’ omvat een breed scala aan mogelijkheden, waaronder carports, terrasoverkappingen en waterdichte zonwering van zeildoek. Al onze ontwerpen zijn maatwerk, waarbij elk design uniek is. Samen met onze specialisten bepaalt u de benodigde functionaliteiten, afgestemd op uw persoonlijke voorkeuren, zoals afmetingen, zichtlijnen, zonwering en kleur. Als een ontwerp uw interesse wekt, laat het ons weten via het contactformulier, en wij nemen binnen twee dagen contact met u op.

Vraag nu vrijblijvend een 3D studie op maat aan om te kijken welke oplossing het beste past bij uw situatie.  Laat u ook inspireren door alle projecten op onze website.

Kortom: Kies voor een semi-vaste design zeil overkapping van Texstyleroofs!

Onze terrasoverkappingen van zeildoek op maat zijn toepasbaar voor oppervlaktes tot circa 120 vierkante meter.
De vele mogelijkheden als een vrijstaande carport of vast aan huis komen wij bij u thuis presenteren aan de hand van een 3D-studie.

Wij maken vrijblijvend een 3D studie op maat voor uw overkapping van zeildoek

Voor meer informatie en vrijblijvend advies, vraag een 3D ontwerp voor een zeiloverkapping aan.

Een vergunningsvrije design zeil overkapping

Een vrijstaande overkapping is niet alleen een esthetische toevoeging, maar ook een waardevolle verrijking van uw locatie. De karakteristieke dubbele kromming van een Texstyleroof maakt het tot een ware blikvanger, waarbij u volledige vrijheid heeft om de overkapping te plaatsen op elk gewenst plekje van uw locatie. In overleg met onze specialisten bepaalt u de locatie van de lage bevestigingspunten voor een gecontroleerde waterafvoer, met minimaal ongemak voor u en uw partner.

Onze oplossing is vergunningsvrij te plaatsen, doordat een Texstyleroof volledig demontabel is en dus semi-permanent. Dit alles zonder concessies te doen aan de sterkte van de constructie, in vergelijking met traditionele overkappingsvormen van hout of beton. Bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken over het verlies van natuurlijk licht in uw woning. Bij Texstyleroofs hechten we veel waarde aan contact met de buitenlucht, en dankzij de dubbele kromming behouden we altijd een minimale zichtlijn met de blauwe lucht, tenzij anders gewenst door de klant.

Het gebruik van lichtdoorlatend textiel voorkomt bovendien het vaak als hinderlijk ervaren ‘hokkerige’ gevoel, waardoor een omgeving ontstaat waarin sfeer en functionaliteit naadloos samenkomen. Kies voor Texstyleroofs en creëer een plek van omarming, waar u zich het hele jaar door geborgen voelt.


De vele mogelijkheden als een vrijstaande carport of vast aan huis komen wij bij u thuis presenteren aan de hand van een 3D-studie.

Inmiddels heeft Texstyleroofs al meer dan 2000 projecten wereldwijd gerealiseerd en staan onze oplossingen zelfs in Florida , de nummer 1 ‘orkaan-staat’ van Amerika .