Contact Us

Bel ons

+31 (0)40 - 304 1519

Vrijstaande overkapping loungeplek

nov 14, 2022

Heerlijk relaxen in uw tuin met een vrijstaande overkapping voor uw loungeplek!

We zijn weer trots op een alweer een mooie oplevering van een mooie vrijstaande Texstyleroofs loungeplek overkapping in Son. Wanneer u graag in de vrije ruimte een overkapping wilt plaatsen, dan is een vrijstaande overkapping van Texstyleroofs de passende oplossing voor u. Al meer dan tien jaar voorziet Texstyleroofs woningen, restaurants en openbare plaatsen van overkappingen. Bij het laatstgenoemde kan u denken aan openbare pleinen of een open ruimte op uw erf, hiervan vindt u op deze pagina een aantal sfeerimpressies ter illustratie. Dit kunnen wij bewerkstelligen omdat wij zelf het volledige ontwerp in zijn geheel van mast tot zeil plaatsen. Indien er geen mogelijkheden zijn voor wandbevestigingen plaatsen wij eenvoudig onze zelfgemaakte masten zodat uw vrijstaande overkapping toch kan worden gerealiseerd.

Wij geloven in directe samenwerking met de klant waarbij heldere communicatie essentieel is. Het samenkomen van onze specialistische kennis en uw persoonlijke voorkeur zorgen voor unieke designs waar u zelf aan heeft bijgedragen.

Onze terrasoverkappingen van zeildoek op maat zijn toepasbaar voor oppervlaktes tot circa 120 vierkante meter.
De vele mogelijkheden als een vrijstaande carport of vast aan huis komen wij bij u thuis presenteren aan de hand van een 3D-studie.

Wij maken vrijblijvend een 3D studie op maat voor uw overkapping van zeildoek

Voor meer informatie en vrijblijvend advies, vraag een 3D ontwerp voor een zeiloverkapping aan.

Een vergunningsvrije design zeil overkapping

Onze Texstyleroofs zeil overkapping zorgt niet alleen voor sfeer, maar tevens voor comfort en beschutting. Wij bieden zeildoek oplossingen voor uw terras, carport, loungeplek of horeca gelegenheid.

Een Texstyleroofs membraan overkapping is een lichtgewicht zeil overkapping.Een Texstyleroof is nooit vlak maar altijd dubbel gekromd in tegenstelling tot de meeste andere overkappingsvormen en schaduwoplossingen. Door middel van geëngineerde geometrische vormen in het membraan (of zeildoek) zijn onze overkapping optimaal gebalanceerd in de krachtendistributie. Hierdoor ontstaat een homogene voorspanning in het textiel die zorgt voor een aerodynamische werking. Op basis van deze techniek ontstaat de sterkste stormvaste lichtgewicht overkapping ter wereld. Ieder ontwerp is volledig op maat en hierdoor zijn al onze projecten uniek en volledig ontworpen op basis van de functionele behoeften van ieder project.

Inmiddels heeft Texstyleroofs al meer dan 2000 projecten wereldwijd gerealiseerd en staan onze oplossingen zelfs in Florida , de nummer 1 ‘orkaan-staat’ van Amerika .

De vele mogelijkheden als een vrijstaande carport of vast aan huis komen wij bij u thuis presenteren aan de hand van een 3D-studie.