Contact Us

Bel ons

+31 (0)40 - 304 1519

Vrijstaande overkapping aan de boskapel van de Protestantse Bergraafplaats Haaksbergen

mrt 30, 2023

Een functionele en stijlvolle zeildoek overkapping als dak voor de boskapel

Dicht bij het natuurgebied Buurserzand, ligt de Protestantse Begraafplaats aan de Buurserstraat 185. Al meer dan 70 jaar worden overledenen van alle geloofs- en levensovertuigingen hier te ruste gelegd. De begraafplaats is eigendom van de destijds gevormde “Stichting Protestantse Begraafplaats”. De begraafplaats is recentelijk verbonden met de begraafplaats Het Waarveld, waardoor het een prachtige plek is om in alle rust te wandelen. De paden voeren bezoekers langs urnenmuren, graven, strooiveldjes en herinneringsplekken. Sinds begin 2017 is de plaats uitgebreid met een natuurbegraafplaats.

Wij hebben in samenwerking met de “Stichting Protestantse Begraafplaats” een sfeervolle overdekte ceremonieplek in een bosachtige omgeving gerealiseerd. In intieme kring kun je hier stilstaan bij het leven van een overleden dierbare onder de bescherming van een van onze overkapping systemen. 

Onze terrasoverkappingen van zeildoek op maat zijn toepasbaar voor oppervlaktes tot circa 120 vierkante meter.
De vele mogelijkheden als een vrijstaande carport of vast aan huis komen wij bij u thuis presenteren aan de hand van een 3D-studie.

Wij maken vrijblijvend een 3D studie op maat voor uw overkapping van zeildoek

Voor meer informatie en vrijblijvend advies, vraag een 3D ontwerp voor een zeiloverkapping aan.

Een vergunningsvrije design zeil overkapping

Onze Texstyleroofs zeil overkapping zorgt niet alleen voor sfeer, maar tevens voor comfort en beschutting. Wij bieden zeildoek oplossingen voor uw terras, carport, loungeplek of horeca gelegenheid.

Een Texstyleroofs membraan overkapping is een lichtgewicht zeil overkapping.Een Texstyleroof is nooit vlak maar altijd dubbel gekromd in tegenstelling tot de meeste andere overkappingsvormen en schaduwoplossingen. Door middel van geëngineerde geometrische vormen in het membraan (of zeildoek) zijn onze overkapping optimaal gebalanceerd in de krachtendistributie. Hierdoor ontstaat een homogene voorspanning in het textiel die zorgt voor een aerodynamische werking. Op basis van deze techniek ontstaat de sterkste stormvaste lichtgewicht overkapping ter wereld. Ieder ontwerp is volledig op maat en hierdoor zijn al onze projecten uniek en volledig ontworpen op basis van de functionele behoeften van ieder project.

De vele mogelijkheden als een vrijstaande carport of vast aan huis komen wij bij u thuis presenteren aan de hand van een 3D-studie.

Inmiddels heeft Texstyleroofs al meer dan 2000 projecten wereldwijd gerealiseerd en staan onze oplossingen zelfs in Florida , de nummer 1 ‘orkaan-staat’ van Amerika .