Contact Us

Bel ons

+31 (0)40 - 304 1519

Vergunningsvrije strakke carport overkapping in Bosch en Duin

dec 8, 2023

Texstyleroofs presenteert met trots de recente installatie van een prachtige, strakke carport overkapping, een stijlvolle toevoeging ter bescherming van  auto’s en oldtimers. We begrijpen dat het in de felle zon instappen in uw voertuig geen pretje is, waarbij brandende stoelen en stuurwielen vaak de realiteit zijn. Voor cabriolets en oldtimers, die kwetsbaarder zijn, is bescherming tegen de elementen essentieel.

Onze overkappingen bieden niet alleen bescherming tegen regen, hagel en sneeuw, maar ook tegen schadelijke UV-straling. UV-licht versnelt het corrosieproces en kan de lak van uw auto sneller doen verkleuren. Met een Texstyleroofs overkapping wordt uw voertuig beschermd tegen alle weersinvloeden, waardoor u niet alleen in de zomer, maar het hele jaar door kunt genieten zonder gedoe met het krabben van ruiten of sneeuwvrij maken in de winter.
Niet alleen voor auto’s en oldtimers, maar ook voor caravans, campers, fietsen en motoren biedt een vrijstaande overkapping of een overkapping aan uw woning de ideale beschutting. Onze stevige overkappingen van zeildoek, ontworpen, geproduceerd en geïnstalleerd door Texstyleroofs, zijn bestand tegen zon, sneeuw en windvlagen tot windkracht 10. Bij goed onderhoud hebben ze een zeer lange levensduur en zijn ze veelal vergunningsvrij te plaatsen vanwege hun semipermanente karakter.
Onze terrasoverkappingen van zeildoek op maat zijn toepasbaar voor oppervlaktes tot circa 120 vierkante meter.

Wij maken vrijblijvend een 3D studie op maat voor uw overkapping van zeildoek

Voor meer informatie en vrijblijvend advies, vraag een 3D ontwerp voor een zeiloverkapping aan.

Niet alleen functioneel, maar ook mooi!

Een Texstyleroofs overkapping is niet alleen functioneel maar verbetert ook de uitstraling van uw woning. Kies uit een klassieke of moderne stijl die past bij de architectuur van uw huis. Onze overkappingen van zonnezeil of schaduwdoek, in crème of antraciet, creëren direct een luxe uitstraling.

Wat Texstyleroofs uniek maakt, is dat onze oplossingen nooit standaard zijn. Elke Texstyleroof wordt op maat gemaakt voor uw locatie, rekening houdend met uw wensen en eisen. Het herkenbare design met altijd 2 hoge en 2 lage punten geeft onze overkappingen niet alleen stijl maar ook ongeëvenaarde sterkte. In tegenstelling tot goedkope zeildoeken uit bouwmarkten, deinen Texstyleroofs mee bij harde wind, zonder te scheuren.

 

De vele mogelijkheden als een vrijstaande carport of vast aan huis komen wij bij u thuis presenteren aan de hand van een 3D-studie.
De vele mogelijkheden als een vrijstaande carport of vast aan huis komen wij bij u thuis presenteren aan de hand van een 3D-studie.

 Onze overkappingen zijn berekend op ongelofelijk sterke krachten en worden geïnstalleerd door onze eigen specialisten. Texstyleroofs zorgt voor inmeten, doorrekenen en installeren, omdat alleen op die manier de kwaliteit kan worden gegarandeerd. Met een ingenieus hijs- en strijksysteem kunt u het zeil eenvoudig hijsen of strijken wanneer u wilt, terwijl de water- en vuilafstotende eigenschappen zorgen voor een langdurig schone uitstraling.

Kies voor een Texstyleroofs overkapping en geniet niet alleen van de bescherming voor uw waardevolle bezittingen maar ook van een stijlvolle toevoeging aan uw leefruimte.

Inmiddels heeft Texstyleroofs al meer dan 2000 projecten wereldwijd gerealiseerd en staan onze oplossingen zelfs in Florida , de nummer 1 ‘orkaan-staat’ van Amerika .