Contact Us

Bel ons

+31 (0)40 - 304 1519

Unieke Terrasoverkappingen op Meerdere Locaties bij Landgoed De Salentein in Nijkerk

apr 23, 2024

Texstyleroofs is vereerd om de buitengewone schoonheid van Landgoed De Salentein in Nijkerk te versterken met onze exclusieve terrasoverkappingen op meerdere locaties. Met aandacht voor detail en een focus op kwaliteit hebben we een unieke sfeer gecreëerd die perfect past bij de pracht van dit historische landgoed.

Onze terrasoverkappingen maken gebruik van een lichtgewicht membraanoplossing die niet alleen een sfeervolle ambiance creëert, maar ook beschutting biedt aan de gasten van Landgoed De Salentein. Het flexibele en buigzame materiaal van het membraan zorgt voor een elegantie die naadloos aansluit bij de architectuur van het landgoed, terwijl het tegelijkertijd bescherming biedt tegen zon en regen.

Wat maakt onze terrasoverkappingen zo uniek? Het is de combinatie van functionaliteit en design die een ongeëvenaarde meerwaarde biedt aan Landgoed De Salentein. Onze oplossingen zijn niet alleen praktisch, maar voegen ook een vleugje moderne elegantie toe aan de historische pracht van het landgoed.

Bij Texstyleroofs geloven we in het creëren van oplossingen die de verwachtingen overtreffen. Ons toegewijde team van professionals staat klaar om u te begeleiden bij elke stap van het proces, van het ontwerp tot de installatie, om ervoor te zorgen dat uw visie werkelijkheid wordt.

Dus, als u op zoek bent naar terrasoverkappingen die niet alleen een beschutte plek bieden aan uw gasten, maar ook een stijlvolle toevoeging zijn aan de architectuur van Landgoed De Salentein, zoek dan niet verder dan Texstyleroofs. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we uw buitenruimte kunnen transformeren met onze unieke terrasoverkappingen.

Onze terrasoverkappingen van zeildoek op maat zijn toepasbaar voor oppervlaktes tot circa 120 vierkante meter.
Logo-Inntel-Hotels-300×300
De vele mogelijkheden als een vrijstaande carport of vast aan huis komen wij bij u thuis presenteren aan de hand van een 3D-studie.

Wij maken vrijblijvend een 3D studie op maat voor uw overkapping van zeildoek

Voor meer informatie en vrijblijvend advies, vraag een 3D ontwerp voor een zeiloverkapping aan.

Een vergunningsvrije design zeil overkapping

Onze Texstyleroofs zeil overkapping zorgt niet alleen voor sfeer, maar tevens voor comfort en beschutting. Wij bieden zeildoek oplossingen voor uw terras, carport, loungeplek of horeca gelegenheid.

Een Texstyleroofs membraan overkapping is een lichtgewicht zeil overkapping.Een Texstyleroof is nooit vlak maar altijd dubbel gekromd in tegenstelling tot de meeste andere overkappingsvormen en schaduwoplossingen. Door middel van geëngineerde geometrische vormen in het membraan (of zeildoek) zijn onze overkapping optimaal gebalanceerd in de krachtendistributie. Hierdoor ontstaat een homogene voorspanning in het textiel die zorgt voor een aerodynamische werking. Op basis van deze techniek ontstaat de sterkste stormvaste lichtgewicht overkapping ter wereld. Ieder ontwerp is volledig op maat en hierdoor zijn al onze projecten uniek en volledig ontworpen op basis van de functionele behoeften van ieder project.

De vele mogelijkheden als een vrijstaande carport of vast aan huis komen wij bij u thuis presenteren aan de hand van een 3D-studie.

Inmiddels heeft Texstyleroofs al meer dan 2000 projecten wereldwijd gerealiseerd en staan onze oplossingen zelfs in Florida , de nummer 1 ‘orkaan-staat’ van Amerika .