Contact Us

Bel ons

+31 (0)40 - 304 1519

The grind, buitenfitness zakelijke overkapping – Paal-Beringe (BE)

apr 25, 2023

Texstyleroofs heeft onlangs een stijlvolle waterdichte lichtgewicht design membraan overkapping geplaatst bij een zakelijke buitenfitness in Paal-Beringe. Deze innovatieve overkapping biedt de sporters een comfortabele en beschutte trainingsruimte, zelfs bij slecht weer.

De waterdichte lichtgewicht design membraan overkapping is ontworpen met het oog op duurzaamheid en kwaliteit. Het materiaal van het membraan is sterk en slijtvast, waardoor het geschikt is voor intensief gebruik en weinig onderhoud vereist.

Het design van de overkapping is strak en modern, wat perfect past bij de stijl van de zakelijke buitenfitness. De constructie is stevig en veilig, waardoor de sporters veilig en ongestoord kunnen trainen onder alle weersomstandigheden.

De plaatsing van de stijlvolle waterdichte lichtgewicht design membraan overkapping is een geweldige toevoeging aan de zakelijke buitenfitness in Paal-Beringe. Het biedt de sporters een extra beschutte ruimte om te trainen, wat bijdraagt aan een aangename en veilige sportervaring. De overkapping is niet alleen functioneel, maar ook een esthetische verrijking voor de buitenfitness.

Vraag nu vrijblijvend een 3D studie op maat aan om te kijken welke oplossing het beste past bij uw situatie.  Laat u ook inspireren door alle projecten op onze website.

Kortom: Kies voor een semi-vaste design zeil overkapping van Texstyleroofs!

Onze terrasoverkappingen van zeildoek op maat zijn toepasbaar voor oppervlaktes tot circa 120 vierkante meter.
De vele mogelijkheden als een vrijstaande carport of vast aan huis komen wij bij u thuis presenteren aan de hand van een 3D-studie.

Wij maken vrijblijvend een 3D studie op maat voor uw overkapping van zeildoek

Voor meer informatie en vrijblijvend advies, vraag een 3D ontwerp voor een zeiloverkapping aan.

Een vergunningsvrije design zeil overkapping

Onze Texstyleroofs zeil overkapping zorgt niet alleen voor sfeer, maar tevens voor comfort en beschutting. Wij bieden zeildoek oplossingen voor uw terras, carport, loungeplek of horeca gelegenheid.

Een Texstyleroofs membraan overkapping is een lichtgewicht zeil overkapping.Een Texstyleroof is nooit vlak maar altijd dubbel gekromd in tegenstelling tot de meeste andere overkappingsvormen en schaduwoplossingen. Door middel van geëngineerde geometrische vormen in het membraan (of zeildoek) zijn onze overkapping optimaal gebalanceerd in de krachtendistributie. Hierdoor ontstaat een homogene voorspanning in het textiel die zorgt voor een aerodynamische werking. Op basis van deze techniek ontstaat de sterkste stormvaste lichtgewicht overkapping ter wereld. Ieder ontwerp is volledig op maat en hierdoor zijn al onze projecten uniek en volledig ontworpen op basis van de functionele behoeften van ieder project.

De vele mogelijkheden als een vrijstaande carport of vast aan huis komen wij bij u thuis presenteren aan de hand van een 3D-studie.

Inmiddels heeft Texstyleroofs al meer dan 2000 projecten wereldwijd gerealiseerd en staan onze oplossingen zelfs in Florida , de nummer 1 ‘orkaan-staat’ van Amerika .