Contact Us

Bel ons

+31 (0)40 - 304 1519

Texstyleroofs Membraan Design Terrasoverkapping voor Zorgcentrum Heilig Hart Nijlen, België

nov 28, 2023

Texstyleroofs is trots te mogen aankondigen dat we onlangs een op maat gemaakte, stormvaste membraan design terrasoverkapping hebben geïnstalleerd bij Zorgcentrum Heilig Hart in Nijlen, België. Deze unieke terrasoverkapping is ontworpen met het welzijn van bewoners in gedachten, en biedt niet alleen beschutting tegen de elementen, maar ook een oase van comfort.

Een Unieke Maatwerk Terrasoverkapping voor Zorgcentrum Heilig Hart

 

 1. Beschutting en Comfort: Onze Texstyleroofs membraan design terrasoverkapping biedt een perfecte balans tussen beschutting en comfort. Speciaal ontworpen om de bezoekers van het terras in de zomermaanden te voorzien van schaduw, zorgt deze overkapping ervoor dat de bewoners kunnen genieten van de buitenlucht zonder blootgesteld te worden aan de intense zon.
 2. Stormvaste Constructie: De stormvaste eigenschappen van onze terrasoverkapping garanderen niet alleen duurzaamheid, maar ook gemoedsrust voor de bewoners en het personeel. De robuuste membraanconstructie is bestand tegen wisselende weersomstandigheden, waardoor het terras een veilige en aangename plek blijft.
 3. Op Maat Gemaakt voor de Zorg: Bij Texstyleroofs geloven we in maatwerk. Onze terrasoverkappingen worden nauwkeurig afgestemd op de behoeften van de zorginstellingen. In het geval van Zorgcentrum Heilig Hart hebben we rekening gehouden met de specifieke eisen van de bewoners, zodat zij optimaal kunnen genieten van hun buitenruimte.
Onze terrasoverkappingen van zeildoek op maat zijn toepasbaar voor oppervlaktes tot circa 120 vierkante meter.

Wij maken vrijblijvend een 3D studie op maat voor uw overkapping van zeildoek

Voor meer informatie en vrijblijvend advies, vraag een 3D ontwerp voor een zeiloverkapping aan.

Texstyleroofs: Waar Comfort en Zorg Samenkomen

Bij Zorgcentrum Heilig Hart streven we naar een harmonie tussen comfort en zorg. De Texstyleroofs membraan design terrasoverkapping is niet slechts een constructie, maar een toewijding aan het welzijn van de bewoners. Hier is waarom Texstyleroofs de ideale keuze is:

 1. Directe Samenwerking:
  We begrijpen dat elke zorginstelling uniek is. Daarom streven we naar directe samenwerking en heldere communicatie om tot de beste oplossing te komen die voldoet aan de specifieke behoeften van uw instelling.
 2. Kundig Advies:
  Ons team van experts staat klaar om kundig advies te bieden. We inventariseren uw wensen en eisen om een op maat gemaakt ontwerp voor uw zorgcentrum te realiseren.
 3. Duurzaamheid en Comfort:
  Texstyleroofs staat voor duurzaamheid zonder concessies te doen aan comfort. Onze terrasoverkappingen zijn ontworpen om langdurig plezier en bescherming te bieden aan de bewoners.
De vele mogelijkheden als een vrijstaande carport of vast aan huis komen wij bij u thuis presenteren aan de hand van een 3D-studie.

Bij Zorgcentrum Heilig Hart in Nijlen, België, streven we naar een buitenervaring die gelijkstaat aan comfort en zorg. Ontdek de mogelijkheden van onze op maat gemaakte, stormvaste Texstyleroofs membraan design terrasoverkapping en creëer een beschutte en aangename buitenruimte voor uw bewoners. Neem contact met ons op voor meer informatie en bekijk hoe Texstyleroofs uw zorgcentrum kan verrijken met stijlvolle en functionele oplossingen.

De vele mogelijkheden als een vrijstaande carport of vast aan huis komen wij bij u thuis presenteren aan de hand van een 3D-studie.

Ook interesse in een terrasoverkapping op Maat

Twijfelt u nog? Laat ons u begeleiden. Vul het contactformulier in voor vrijblijvende informatie over de mogelijkheden voor uw situatie. Op basis van een uitgebreide inventarisatie van uw wensen en eisen komen wij met een advies op maat en tonen we u hoe een Texstyleroofs design er in uw situatie uit kan komen te zien.

Kies voor de perfecte combinatie van luxe en functionaliteit met onze op maat gemaakte, stormvaste Texstyleroofs membraan design terrasoverkapping in. Transformeer uw buitenruimte vandaag nog.

 

Inmiddels heeft Texstyleroofs al meer dan 2000 projecten wereldwijd gerealiseerd en staan onze oplossingen zelfs in Florida , de nummer 1 ‘orkaan-staat’ van Amerika .