Contact Us

Bel ons

+31 (0)40 - 304 1519

Stormvaste terrasoverkapping Hever (BE)

dec 8, 2022

Een stormvaste textiele overkapping voor uw terras

ararTexstyleroofs is wereldwijd marktleider in de markt van de maatwerk membraanoverkapping van zeil voor de particuliere en klein zakelijke markt. Wie u vraagt de ideale overkapping te omschrijven, komt al snel met termen als: zonwerend, waterdicht, semi-permanent, stormvast, liefst vergunningsvrij en ook nog voorzien van een mooi design. Texstyleroofs is de marktleider die aan al deze wensen en eisen voldoet. Een oersterke en stijlvolle weerbestendige zeildoek overkapping, uniek in zijn soort door design op maat: met recht dus de ideale overkapping voor uw specifieke situatie.

Een stormvaste membraan zeiloverkapping op maat is bijvoorbeeld de ideale waterdichte oplossing voor uw terras. Door het membraan te hijsen kan u tijdens de zomermaanden genieten van een aangename schaduw in de tuin en bij wat slechter weer kunt u lekker droog en beschermd buiten blijven zitten. Aan het einde van het seizoen haalt u het zonnezeil weer weg en bergt u het op zodat u volgend jaar weer opnieuw kunt genieten van uw unieke, stormvaste maar ook zeer stijlvolle terrasoverkapping op maat.

Onze terrasoverkappingen van zeildoek op maat zijn toepasbaar voor oppervlaktes tot circa 120 vierkante meter.
De vele mogelijkheden als een vrijstaande carport of vast aan huis komen wij bij u thuis presenteren aan de hand van een 3D-studie.

Wij maken vrijblijvend een 3D studie op maat voor uw overkapping van zeildoek

Voor meer informatie en vrijblijvend advies, vraag een 3D ontwerp voor een zeiloverkapping aan.

Een vergunningsvrije design zeil overkapping

Onze Texstyleroofs zeil overkapping zorgt niet alleen voor sfeer, maar tevens voor comfort en beschutting. Wij bieden zeildoek oplossingen voor uw terras, carport, loungeplek of horeca gelegenheid.

Een Texstyleroofs membraan overkapping is een lichtgewicht zeil overkapping.Een Texstyleroof is nooit vlak maar altijd dubbel gekromd in tegenstelling tot de meeste andere overkappingsvormen en schaduwoplossingen. Door middel van geëngineerde geometrische vormen in het membraan (of zeildoek) zijn onze overkapping optimaal gebalanceerd in de krachtendistributie. Hierdoor ontstaat een homogene voorspanning in het textiel die zorgt voor een aerodynamische werking. Op basis van deze techniek ontstaat de sterkste stormvaste lichtgewicht overkapping ter wereld. Ieder ontwerp is volledig op maat en hierdoor zijn al onze projecten uniek en volledig ontworpen op basis van de functionele behoeften van ieder project.

De vele mogelijkheden als een vrijstaande carport of vast aan huis komen wij bij u thuis presenteren aan de hand van een 3D-studie.

Inmiddels heeft Texstyleroofs al meer dan 2000 projecten wereldwijd gerealiseerd en staan onze oplossingen zelfs in Florida , de nummer 1 ‘orkaan-staat’ van Amerika .