Contact Us

Bel ons

+31 (0)40 - 304 1519

Stormvaste horeca terrasoverkapping bij Inntel Hotels Den Haag – Marina Beach

apr 26, 2023

Texstyleroofs heeft onlangs een nieuwe stormvaste membraan terrasoverkapping geplaatst bij Inntel Hotels Den Haag Marina Beach | Hotel Scheveningen.

Deze innovatieve overkapping biedt de gasten van het hotel een comfortabele buitenruimte om te ontspannen en te genieten van het uitzicht op het strand en de zee.

De stormvaste membraan terrasoverkapping is ontworpen om bestand te zijn tegen alle weersomstandigheden en biedt bescherming tegen wind, regen en zon. Het materiaal van het membraan is duurzaam en van hoge kwaliteit, wat zorgt voor een lange levensduur en weinig onderhoud.

Het design van de overkapping is strak en modern, wat perfect past bij de stijl van het hotel. De constructie is stevig en veilig, waardoor de gasten zich geen zorgen hoeven te maken tijdens hun verblijf onder de overkapping.

De nieuwe stormvaste membraan terrasoverkapping is een geweldige toevoeging aan Inntel Hotels Den Haag Marina Beach | Hotel Scheveningen. Het biedt de gasten een extra buitenruimte om te ontspannen en te genieten van het prachtige uitzicht op het strand en de zee, zelfs tijdens slecht weer. De overkapping is niet alleen functioneel, maar ook een esthetische verrijking voor het hotel.

Vraag nu vrijblijvend een 3D studie op maat aan om te kijken welke oplossing het beste past bij uw situatie.  Laat u ook inspireren door alle projecten op onze website.

Kortom: Kies voor een semi-vaste design zeil overkapping van Texstyleroofs!

Onze terrasoverkappingen van zeildoek op maat zijn toepasbaar voor oppervlaktes tot circa 120 vierkante meter.
De vele mogelijkheden als een vrijstaande carport of vast aan huis komen wij bij u thuis presenteren aan de hand van een 3D-studie.

Wij maken vrijblijvend een 3D studie op maat voor uw overkapping van zeildoek

Voor meer informatie en vrijblijvend advies, vraag een 3D ontwerp voor een zeiloverkapping aan.

Een vergunningsvrije design zeil overkapping

Onze Texstyleroofs zeil overkapping zorgt niet alleen voor sfeer, maar tevens voor comfort en beschutting. Wij bieden zeildoek oplossingen voor uw terras, carport, loungeplek of horeca gelegenheid.

Een Texstyleroofs membraan overkapping is een lichtgewicht zeil overkapping.Een Texstyleroof is nooit vlak maar altijd dubbel gekromd in tegenstelling tot de meeste andere overkappingsvormen en schaduwoplossingen. Door middel van geëngineerde geometrische vormen in het membraan (of zeildoek) zijn onze overkapping optimaal gebalanceerd in de krachtendistributie. Hierdoor ontstaat een homogene voorspanning in het textiel die zorgt voor een aerodynamische werking. Op basis van deze techniek ontstaat de sterkste stormvaste lichtgewicht overkapping ter wereld. Ieder ontwerp is volledig op maat en hierdoor zijn al onze projecten uniek en volledig ontworpen op basis van de functionele behoeften van ieder project.

Inmiddels heeft Texstyleroofs al meer dan 2000 projecten wereldwijd gerealiseerd en staan onze oplossingen zelfs in Florida , de nummer 1 ‘orkaan-staat’ van Amerika .

De vele mogelijkheden als een vrijstaande carport of vast aan huis komen wij bij u thuis presenteren aan de hand van een 3D-studie.