Contact Us

Bel ons

+31 (0)40 - 304 1519

Stormvaste horeca overkapping Appel B.V. Hengelo

nov 9, 2022

Een functionele en stormvaste membraan horeca terrasoverkapping op maat

Een vergunningsvrije horeca terrasoverkapping van textiel, volledig in overeenstemming met uw persoonlijke voorkeur, dat is het ultieme doel dat wij beogen te bereiken bij Texstyleroofs. Onze ontwerpen worden helemaal afgestemd op uw locatie en wensen, wat elk design uniek maakt. Een horeca overkapping op maat biedt meer comfort voor uw bezoeker en zorgt ervoor dat u ook een volle bezetting kunt hebben bij slecht weer. Een sfeervol terras zorgt bescherming tegen de zon, waar uw klanten comfortabel kunnen genieten van al hetgeen het buitenleven biedt. Heerlijk in de ochtend overkapt genieten van een ontbijt in het zonnetje of ’s avonds dineren in de schaduw.

Het stormvaste design van een Texstyleroofs maakt dat u zelf bepaalt wanneer u buiten bent, onafhankelijk van het weer. En mocht u toch, om wat voor reden dan ook het doek willen afhalen dan is dit te allen tijde mogelijk binnen een tijdsbestek van tien minuten, zonder de hulp van anderen.

Kortom: Kies voor een semi-vaste design zeil overkapping van Texstyleroofs!

Onze terrasoverkappingen van zeildoek op maat zijn toepasbaar voor oppervlaktes tot circa 120 vierkante meter.
De vele mogelijkheden als een vrijstaande carport of vast aan huis komen wij bij u thuis presenteren aan de hand van een 3D-studie.

Wij maken vrijblijvend een 3D studie op maat voor uw overkapping van zeildoek

Voor meer informatie en vrijblijvend advies, vraag een 3D ontwerp voor een zeiloverkapping aan.

Een vergunningsvrije design zeil overkapping

Onze Texstyleroofs zeil overkapping zorgt niet alleen voor sfeer, maar tevens voor comfort en beschutting. Wij bieden zeildoek oplossingen voor uw terras, carport, loungeplek of horeca gelegenheid.

Een Texstyleroofs membraan overkapping is een lichtgewicht zeil overkapping.Een Texstyleroof is nooit vlak maar altijd dubbel gekromd in tegenstelling tot de meeste andere overkappingsvormen en schaduwoplossingen. Door middel van geëngineerde geometrische vormen in het membraan (of zeildoek) zijn onze overkapping optimaal gebalanceerd in de krachtendistributie. Hierdoor ontstaat een homogene voorspanning in het textiel die zorgt voor een aerodynamische werking. Op basis van deze techniek ontstaat de sterkste stormvaste lichtgewicht overkapping ter wereld. Ieder ontwerp is volledig op maat en hierdoor zijn al onze projecten uniek en volledig ontworpen op basis van de functionele behoeften van ieder project.

De vele mogelijkheden als een vrijstaande carport of vast aan huis komen wij bij u thuis presenteren aan de hand van een 3D-studie.

Inmiddels heeft Texstyleroofs al meer dan 2000 projecten wereldwijd gerealiseerd en staan onze oplossingen zelfs in Florida , de nummer 1 ‘orkaan-staat’ van Amerika .