Contact Us

Bel ons

+31 (0)40 - 304 1519

Stormvaste carport voor motorhome of camper

okt 20, 2022

Texstyleroofs carports: stormvast door high-end engineering

Garages zijn van oorsprong bedoelt om bescherming te bieden aan uw auto tegen de verschillende weersinvloeden als neerslag, vorst en zonlicht. Echter, in de praktijk wordt een garage vaak gebruikt voor allerlei doeleinden, behalve voor het beschermen van uw auto.

Een carport is een functionele oplossing om extra bergruimte te houden en tegelijkertijd uw auto in bescherming te nemen met een langere levensduur tot gevolg. Problemen als roest, aanslag of ’s morgens ijs krabben zijn verleden tijd met een goed ontworpen design. De warmtestraling van de aarde die voorheen de lucht in zou gaan, wordt namelijk nu tegengehouden door het textiel. Dit minimale verschil in warmte maakt dat de condens niet de kans krijgt om te bevriezen. Een vergelijkbaar effect is dat het ’s nachts warmer aanvoelt bij een dik wolkendek dan bij een heldere hemel. Hier moeten wij wel bij vermelden dat tijdens extreme vorst het helaas nog steeds mogelijk is dat ook onder uw carport de ruiten kunnen bevriezen. 

Onze terrasoverkappingen van zeildoek op maat zijn toepasbaar voor oppervlaktes tot circa 120 vierkante meter.
De vele mogelijkheden als een vrijstaande carport of vast aan huis komen wij bij u thuis presenteren aan de hand van een 3D-studie.

Wij maken vrijblijvend een 3D studie op maat voor uw overkapping van zeildoek

Voor meer informatie en vrijblijvend advies, vraag een 3D ontwerp voor een zeiloverkapping aan.

Een vergunningsvrije design zeil overkapping

Onze Texstyleroofs zeil overkapping zorgt niet alleen voor sfeer, maar tevens voor comfort en beschutting. Wij bieden zeildoek oplossingen voor uw terras, carport, loungeplek of horeca gelegenheid.

Een Texstyleroofs membraan overkapping is een lichtgewicht zeil overkapping.Een Texstyleroof is nooit vlak maar altijd dubbel gekromd in tegenstelling tot de meeste andere overkappingsvormen en schaduwoplossingen. Door middel van geëngineerde geometrische vormen in het membraan (of zeildoek) zijn onze overkapping optimaal gebalanceerd in de krachtendistributie. Hierdoor ontstaat een homogene voorspanning in het textiel die zorgt voor een aerodynamische werking. Op basis van deze techniek ontstaat de sterkste stormvaste lichtgewicht overkapping ter wereld. Ieder ontwerp is volledig op maat en hierdoor zijn al onze projecten uniek en volledig ontworpen op basis van de functionele behoeften van ieder project.

Inmiddels heeft Texstyleroofs al meer dan 2000 projecten wereldwijd gerealiseerd en staan onze oplossingen zelfs in Florida , de nummer 1 ‘orkaan-staat’ van Amerika .

De vele mogelijkheden als een vrijstaande carport of vast aan huis komen wij bij u thuis presenteren aan de hand van een 3D-studie.