Contact Us

Bel ons

+31 (0)40 - 304 1519

Stormvaste carport op maat in Vught

dec 10, 2022

Een functionele en stormvaste membraan carport op maat

De voordelen van een stormvaste carport spreken iedereen aan. Zo stapt u droog in de auto, staat de auto beschut voor de verschillende weersomstandigheden en is krabben verleden tijd: een ideale oplossing. Daarnaast zijn onze oplossingen stormvast en hoeft u zich geen zorgen te maken bij slecht weer. U hoeft dus niet iedere keer naar buiten bij een harde wind om uw carport af te breken zoals bij andere oplossingen van zeildoek. Daar heeft u hem immers ook niet voor aangeschaft. Onze overkappingen zijn stormvast door high-end engineering!

Een carport bouwt men meestal aan de voorzijde van de woning. Dit is immers vaak de plek waar men ’s morgens de deur uit gaat en in de auto stapt om naar het werk te gaan. Maar hoe zit het eigenlijk met de vergunningplicht wat carports betreft? Zoals gezegd, juist omdat een carport vaak aan de voorkant van de woning geplaatst wordt, is in een tal van situaties een vergunning vereist.

Kortom: Kies voor een semi-vaste design zeil overkapping van Texstyleroofs!

Onze terrasoverkappingen van zeildoek op maat zijn toepasbaar voor oppervlaktes tot circa 120 vierkante meter.
De vele mogelijkheden als een vrijstaande carport of vast aan huis komen wij bij u thuis presenteren aan de hand van een 3D-studie.

Wij maken vrijblijvend een 3D studie op maat voor uw overkapping van zeildoek

Voor meer informatie en vrijblijvend advies, vraag een 3D ontwerp voor een zeiloverkapping aan.

Een vergunningsvrije design zeil overkapping

Onze Texstyleroofs zeil overkapping zorgt niet alleen voor sfeer, maar tevens voor comfort en beschutting. Wij bieden zeildoek oplossingen voor uw terras, carport, loungeplek of horeca gelegenheid.

Een Texstyleroofs membraan overkapping is een lichtgewicht zeil overkapping.Een Texstyleroof is nooit vlak maar altijd dubbel gekromd in tegenstelling tot de meeste andere overkappingsvormen en schaduwoplossingen. Door middel van geëngineerde geometrische vormen in het membraan (of zeildoek) zijn onze overkapping optimaal gebalanceerd in de krachtendistributie. Hierdoor ontstaat een homogene voorspanning in het textiel die zorgt voor een aerodynamische werking. Op basis van deze techniek ontstaat de sterkste stormvaste lichtgewicht overkapping ter wereld. Ieder ontwerp is volledig op maat en hierdoor zijn al onze projecten uniek en volledig ontworpen op basis van de functionele behoeften van ieder project.

De vele mogelijkheden als een vrijstaande carport of vast aan huis komen wij bij u thuis presenteren aan de hand van een 3D-studie.

Inmiddels heeft Texstyleroofs al meer dan 2000 projecten wereldwijd gerealiseerd en staan onze oplossingen zelfs in Florida , de nummer 1 ‘orkaan-staat’ van Amerika .