Contact Us

Bel ons

+31 (0)40 - 304 1519

Stijlvolle stormvaste taupe terrasoverkapping in Maasland

jan 1, 2022

Een functionele en stijlvolle taupe membraan terrasoverkapping met de eigenschappen van een dak

Met een terrasoverkapping doek waterdicht van Texstyleroofs kan u snel en zonder veel gedoe genieten van een overkapping aan uw woning. Met onze oplossing haalt u een flexibele semipermanente terrasoverkapping in huis. Dit semipermanente karakter maakt ook dat de terrasoverkapping vergunningsvrij is te plaatsen op locatie aangezien wij ook geen beton storten bij het plaatsen van de constructie. Dit maakt onze ontwerpen nimmer aard en nagelvast waardoor het niet onder een bouwwerk valt.

Onze terrasoverkapping doek waterdicht meten zich in elk opzicht gelijkwaardig aan de traditionele overkappingsvormen van hout of beton. Ze zijn namelijk niet alleen qua design een mooie aanvulling en verfraaiing van uw woning, maar daarnaast ook oersterk, stormvast, UV werend en natuurlijk waterdicht. Texstyleroofs onderscheidt zich dan ook van eenvoudige zonwering, welke enkel bedoelt zijn om schaduw te creëren. Wij maken daadwerkelijke daken. Dit in combinatie met onze veelzijdigheid en vrijheid in het creëren van uw ideale terrasoverkapping doek waterdicht maakt dat een Texstyleroofs functie en esthetiek immer probleemloos combineert.

Kortom: Kies voor een semi-vaste design zeil overkapping van Texstyleroofs!

Onze terrasoverkappingen van zeildoek op maat zijn toepasbaar voor oppervlaktes tot circa 120 vierkante meter.
De vele mogelijkheden als een vrijstaande carport of vast aan huis komen wij bij u thuis presenteren aan de hand van een 3D-studie.

Wij maken vrijblijvend een 3D studie op maat voor uw overkapping van zeildoek

Voor meer informatie en vrijblijvend advies, vraag een 3D ontwerp voor een zeiloverkapping aan.

Een vergunningsvrije design zeil overkapping

Onze Texstyleroofs zeil overkapping zorgt niet alleen voor sfeer, maar tevens voor comfort en beschutting. Wij bieden zeildoek oplossingen voor uw terras, carport, loungeplek of horeca gelegenheid.

Een Texstyleroofs membraan overkapping is een lichtgewicht zeil overkapping.Een Texstyleroof is nooit vlak maar altijd dubbel gekromd in tegenstelling tot de meeste andere overkappingsvormen en schaduwoplossingen. Door middel van geëngineerde geometrische vormen in het membraan (of zeildoek) zijn onze overkapping optimaal gebalanceerd in de krachtendistributie. Hierdoor ontstaat een homogene voorspanning in het textiel die zorgt voor een aerodynamische werking. Op basis van deze techniek ontstaat de sterkste stormvaste lichtgewicht overkapping ter wereld. Ieder ontwerp is volledig op maat en hierdoor zijn al onze projecten uniek en volledig ontworpen op basis van de functionele behoeften van ieder project.

De vele mogelijkheden als een vrijstaande carport of vast aan huis komen wij bij u thuis presenteren aan de hand van een 3D-studie.

Inmiddels heeft Texstyleroofs al meer dan 2000 projecten wereldwijd gerealiseerd en staan onze oplossingen zelfs in Florida , de nummer 1 ‘orkaan-staat’ van Amerika .