Contact Us

Bel ons

+31 (0)40 - 304 1519

Stijlvolle lichtdoorlatende design terrasoverkapping in Beek en Donk

jul 6, 2023

Met trots presenteren wij onze nieuwste realisatie: een prachtige luxe design terrasoverkapping in Beek en Donk. Deze op maat gemaakte terrasoverkapping van zeildoek biedt de perfecte oplossing om langer te genieten van het buitenleven en tegelijkertijd bescherming te bieden tegen schadelijke uv-straling, vooral op de warmste dagen in een steeds warmer wordend klimaat.

Bij Texstyleroofs begrijpen we dat elk project uniek is en specifieke behoeften heeft. Ons team van ervaren ontwerpers en vakmensen heeft met passie aan dit project gewerkt, waarbij we de behoeften en wensen van de klant centraal hebben gesteld. De terrasoverkapping is zorgvuldig ontworpen met oog voor detail en esthetiek, waardoor deze perfect aansluit bij de stijl en architectuur van de omgeving in Beek en Donk.

Een van de belangrijkste voordelen van deze stijlvolle lichtdoorlatende design terrasoverkapping is de flexibiliteit die het zeildoek biedt. U kunt het zeildoek eenvoudig hijsen en strijken, afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur. Op warme, zonnige dagen wordt een ideaal schaduwpatroon gecreëerd en blijft u beschermd tegen schadelijke uv-straling. Op koelere dagen of wanneer u meer van de zon wilt genieten, zorgt het lichtdoorlatende karakter van onze membraansystemen voor natuurlijke lichtinval en frisse lucht. Bovendien creëert de overkapping een gezellige en intieme sfeer rondom uw terras, waardoor het de ideale plek wordt om te ontspannen, te genieten van een goed boek of quality time door te brengen met uw dierbaren. Met de toevoeging van verlichting kunt u zelfs een unieke en gezellige ambiance creëren in uw buitenruimte, waardoor deze meer benut zal worden dan ooit tevoren.

Onze terrasoverkappingen van zeildoek op maat zijn toepasbaar voor oppervlaktes tot circa 120 vierkante meter.

Wij maken vrijblijvend een 3D studie op maat voor uw overkapping van zeildoek

Voor meer informatie en vrijblijvend advies, vraag een 3D ontwerp voor een zeiloverkapping aan.

Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen uw buitenleefruimte naar een hoger niveau te tille.

Onze terrasoverkappingen van zeildoek op maat zijn geschikt voor oppervlaktes tot circa 120 vierkante meter, waardoor we aan bijna elke vraag kunnen voldoen. Wij bieden ook vrijblijvende 3D-studies op maat aan, zodat u een realistisch beeld krijgt van hoe uw terrasoverkapping eruit zal zien voordat we deze installeren.

Bij Texstyleroofs begrijpen we dat elke klant uniek is en specifieke wensen heeft. Daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij uw persoonlijke behoeften en de architectuur van uw woning. Onze ervaren professionals begeleiden u gedurende het hele proces, van ontwerp tot installatie, om ervoor te zorgen dat uw stijlvolle lichtdoorlatende design terrasoverkapping perfect aansluit bij uw levensstijl en esthetische voorkeuren.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze prachtige terrasoverkappingen. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen uw buitenleefruimte naar een hoger niveau te tillen met onze hoogwaardige producten en vakmanschap. Geniet langer van het buitenleven met Texstyleroofs!

De vele mogelijkheden, zoals een vrijstaande carport of een overkapping vast aan uw huis, kunnen wij bij u thuis presenteren aan de hand van een 3D-studie.

 

De vele mogelijkheden als een vrijstaande carport of vast aan huis komen wij bij u thuis presenteren aan de hand van een 3D-studie.

Inmiddels heeft Texstyleroofs al meer dan 2000 projecten wereldwijd gerealiseerd en staan onze oplossingen zelfs in Florida , de nummer 1 ‘orkaan-staat’ van Amerika .