Contact Us

Bel ons

+31 (0)40 - 304 1519

Stijlvolle carport op deTurks- en Caicoseilanden – Bescherming tegen warmte en uv-straling voor uw auto

feb 23, 2023

Bescherming tegen warmte en uv-straling voor uw auto met een Texstyleroofs zeildoek carport, makkelijker kan bijna niet.

De Turks- en Caicoseilanden hebben een tropisch klimaat, dat zich grofweg laat opdelen in twee seizoenen: een natte periode en een drogere periode. In de laatste maanden van het jaar valt de meeste regen. De rest van het jaar valt de regenval mee, voor eilanden in het Caribische gebied. Een Texstyleroofs carport was dan ook de perfecte oplossing om bij een van onze klanten meerdere auto’s te beschermen tegen de schadelijke effecten van UV-straling  en grote hoeveelheden regen. Blootstelling aan de zon kan de lak en het interieur van uw auto doen vervagen en verkleuren. Een Texstyleroofs carport kan dit voorkomen, wat betekent dat de auto er langer als nieuw uit blijft zien.

De flexibele membraan carports van Texstyleroofs zijn op het gebied van duurzaamheid en sterkte vergelijkbaar met een vaste carport van hout of aluminium. Door het demontabele karakter van de flexibele carport is deze veelal vergunningsvrij. De mogelijkheden van onze ontwerpen zijn eindeloos en aan te passen op al jouw functionele en esthetische wensen en eisen. Daarnaast zijn onze flexibele carports makkelijk afbreekbaar en kunnen deze dus makkelijk onderhouden worden.

Onze terrasoverkappingen van zeildoek op maat zijn toepasbaar voor oppervlaktes tot circa 120 vierkante meter.
De vele mogelijkheden als een vrijstaande carport of vast aan huis komen wij bij u thuis presenteren aan de hand van een 3D-studie.

Wij maken vrijblijvend een 3D studie op maat voor uw overkapping van zeildoek

Voor meer informatie en vrijblijvend advies, vraag een 3D ontwerp voor een zeiloverkapping aan.

Een vergunningsvrije design zeil overkapping

Onze Texstyleroofs zeil overkapping zorgt niet alleen voor sfeer, maar tevens voor comfort en beschutting. Wij bieden zeildoek oplossingen voor uw terras, carport, loungeplek of horeca gelegenheid.

Een Texstyleroofs membraan overkapping is een lichtgewicht zeil overkapping.Een Texstyleroof is nooit vlak maar altijd dubbel gekromd in tegenstelling tot de meeste andere overkappingsvormen en schaduwoplossingen. Door middel van geëngineerde geometrische vormen in het membraan (of zeildoek) zijn onze overkapping optimaal gebalanceerd in de krachtendistributie. Hierdoor ontstaat een homogene voorspanning in het textiel die zorgt voor een aerodynamische werking. Op basis van deze techniek ontstaat de sterkste stormvaste lichtgewicht overkapping ter wereld. Ieder ontwerp is volledig op maat en hierdoor zijn al onze projecten uniek en volledig ontworpen op basis van de functionele behoeften van ieder project.

Inmiddels heeft Texstyleroofs al meer dan 2000 projecten wereldwijd gerealiseerd en staan onze oplossingen zelfs in Florida , de nummer 1 ‘orkaan-staat’ van Amerika .

De vele mogelijkheden als een vrijstaande carport of vast aan huis komen wij bij u thuis presenteren aan de hand van een 3D-studie.