Contact Us

Bel ons

+31 (0)40 - 304 1519

Sterke terrasoverkapping bij De Dorpstuin in Beek en Donk

mrt 30, 2023

Een op maat gemaakte horeca overkapping van zeildoek beschermt gedurende alle seizoenen tegen regen, wind en fel zonlicht.

Deze actieve ontmoetingsplek ligt centraal in het dorp en toch ook midden in de natuur van het mooie Beek en Donk. Het vormt de ideale uitvalbasis voor jong & oud! Zo geniet je op het centraal gelegen door Texstyleroofs overdekte terras van een lekker drankje, een hapje of een heerlijk ijsje, terwijl de kids zich uitleven in de royale zandbak. Sla samen een balletje op onze minigolfbaan, of ga de strijd aan bij één van onze vele andere activiteiten! Er valt altijd wel iets te beleven in de Dorpstuin!

Vraag daarom nu vrijblijvend een 3D studie op maat aan om te kijken welke oplossing het beste past bij uw situatie.  Laat u ook inspireren door alle projecten op onze website.

Kortom: Kies voor een semi-vaste design zeil overkapping van Texstyleroofs!

Onze terrasoverkappingen van zeildoek op maat zijn toepasbaar voor oppervlaktes tot circa 120 vierkante meter.
De vele mogelijkheden als een vrijstaande carport of vast aan huis komen wij bij u thuis presenteren aan de hand van een 3D-studie.

Wij maken vrijblijvend een 3D studie op maat voor uw overkapping van zeildoek

Voor meer informatie en vrijblijvend advies, vraag een 3D ontwerp voor een zeiloverkapping aan.

Een vergunningsvrije design zeil overkapping

Onze Texstyleroofs zeil overkapping zorgt niet alleen voor sfeer, maar tevens voor comfort en beschutting. Wij bieden zeildoek oplossingen voor uw terras, carport, loungeplek of horeca gelegenheid.

Een Texstyleroofs membraan overkapping is een lichtgewicht zeil overkapping.Een Texstyleroof is nooit vlak maar altijd dubbel gekromd in tegenstelling tot de meeste andere overkappingsvormen en schaduwoplossingen. Door middel van geëngineerde geometrische vormen in het membraan (of zeildoek) zijn onze overkapping optimaal gebalanceerd in de krachtendistributie. Hierdoor ontstaat een homogene voorspanning in het textiel die zorgt voor een aerodynamische werking. Op basis van deze techniek ontstaat de sterkste stormvaste lichtgewicht overkapping ter wereld. Ieder ontwerp is volledig op maat en hierdoor zijn al onze projecten uniek en volledig ontworpen op basis van de functionele behoeften van ieder project.

Inmiddels heeft Texstyleroofs al meer dan 2000 projecten wereldwijd gerealiseerd en staan onze oplossingen zelfs in Florida , de nummer 1 ‘orkaan-staat’ van Amerika .

De vele mogelijkheden als een vrijstaande carport of vast aan huis komen wij bij u thuis presenteren aan de hand van een 3D-studie.