Contact Us

Bel ons

+31 (0)40 - 304 1519

Slate Heather stijlvolle vrijstaande design overkapping in Boekel

jun 17, 2022

Heerlijk loungen in uw tuin!

Gezondheid is een manier van leven bij Zenergy, een wellnesscentrum van 50.000 vierkante meter dat een fitnessruimte, spa, fysiotherapiekliniek, boetiek en café van wereldklasse combineert in het prachtige Sun Valley, Idaho. Zenergy overtreft alle concurrentie en biedt tot bijna honderd lessen en trainingen voor kleine groepen per week. Zenergy’s fitnessvoorzieningen van wereldklasse bieden haar leden een ongeëvenaard aanbod aan trainingsmogelijkheden. Train in de beste sportschool in Sun Valley, zwem in onze beroemde zoutwaterzwembaden, speel op onze indoor tennisbanen of streef uw fitnessdoelen na in een klassikale setting in onze toegewijde yoga-, pilates-, indoor cycling- en groepsfitnessstudio’s. Geniet daarna van een lekker drankje aan de buitenbar ‘The Peak’, onder een van onze mooiste Texstyleroofs horeca terras overkappingen.

Het stormvaste design van een Texstyleroofs maakt dat u zelf bepaalt wanneer u buiten bent, onafhankelijk van het weer. En mocht u toch, om wat voor reden dan ook het doek willen afhalen dan is dit te allen tijde mogelijk binnen een tijdsbestek van tien minuten, zonder de hulp van anderen.

Kortom: Kies voor een semi-vaste design zeil overkapping van Texstyleroofs!

Onze terrasoverkappingen van zeildoek op maat zijn toepasbaar voor oppervlaktes tot circa 120 vierkante meter.
De vele mogelijkheden als een vrijstaande carport of vast aan huis komen wij bij u thuis presenteren aan de hand van een 3D-studie.

Wij maken vrijblijvend een 3D studie op maat voor uw overkapping van zeildoek

Voor meer informatie en vrijblijvend advies, vraag een 3D ontwerp voor een zeiloverkapping aan.

Een vergunningsvrije design zeil overkapping

Onze Texstyleroofs zeil overkapping zorgt niet alleen voor sfeer, maar tevens voor comfort en beschutting. Wij bieden zeildoek oplossingen voor uw terras, carport, loungeplek of horeca gelegenheid.

Een Texstyleroofs membraan overkapping is een lichtgewicht zeil overkapping.Een Texstyleroof is nooit vlak maar altijd dubbel gekromd in tegenstelling tot de meeste andere overkappingsvormen en schaduwoplossingen. Door middel van geëngineerde geometrische vormen in het membraan (of zeildoek) zijn onze overkapping optimaal gebalanceerd in de krachtendistributie. Hierdoor ontstaat een homogene voorspanning in het textiel die zorgt voor een aerodynamische werking. Op basis van deze techniek ontstaat de sterkste stormvaste lichtgewicht overkapping ter wereld. Ieder ontwerp is volledig op maat en hierdoor zijn al onze projecten uniek en volledig ontworpen op basis van de functionele behoeften van ieder project.

De vele mogelijkheden als een vrijstaande carport of vast aan huis komen wij bij u thuis presenteren aan de hand van een 3D-studie.

Inmiddels heeft Texstyleroofs al meer dan 2000 projecten wereldwijd gerealiseerd en staan onze oplossingen zelfs in Florida , de nummer 1 ‘orkaan-staat’ van Amerika .