Contact Us

Bel ons

+31 (0)40 - 304 1519

Slate heather Lichtgewicht membraan design carport overkappingen in Zeist

okt 26, 2022

Karakteristieke en stijlvolle zeilcarport op maat

Al onze zeilcarports zijn uniek. Elke zeilcarport wordt compleet op maat voor u ontworpen. De enige overeenkomst tussen al onze overkappingen is dat ze altijd bestaan uit 2 hoge en 2 lage punten. En dat is niet zonder reden. Vanuit de membraantechnologie, op basis waarvan al onze overkappingen worden ontworpen en gemaakt,  is gebleken dat deze vormgeving zorgt voor de meest aerodynamische en daardoor sterkste overkappingen. De wind krijgt geen vat onder onze zeildoeken die vanuit deze technologie zijn ontworpen. In plaats van te scheuren en te klapperen en flapperen in de wind, gaan onze zeilcarports deinen.

Bij Texstyleroofs geen standaardoplossingen. U bepaalt samen met ons de vorm en het functionele gebruik van de overkapping, alsmede de kleur waarin u uw overkapping wenst uit te voeren. Zowel de masten als de membranen (zeildoek) zijn in diverse kleuren verkrijgbaar. Wenst u een onopvallend design dan kiest u voor een neutrale kleurstelling. Mag de overkapping best opvallen en mede uw woning onderstrepen dan is uw Texstyleroofs ook verkrijgbaar in diverse opvallende kleuren, zoals bijvoorbeeld geel en rood.

Onze terrasoverkappingen van zeildoek op maat zijn toepasbaar voor oppervlaktes tot circa 120 vierkante meter.
De vele mogelijkheden als een vrijstaande carport of vast aan huis komen wij bij u thuis presenteren aan de hand van een 3D-studie.

Wij maken vrijblijvend een 3D studie op maat voor uw overkapping van zeildoek

Voor meer informatie en vrijblijvend advies, vraag een 3D ontwerp voor een zeiloverkapping aan.

Een vergunningsvrije design zeil overkapping

Onze Texstyleroofs zeil overkapping zorgt niet alleen voor sfeer, maar tevens voor comfort en beschutting. Wij bieden zeildoek oplossingen voor uw terras, carport, loungeplek of horeca gelegenheid.

Een Texstyleroofs membraan overkapping is een lichtgewicht zeil overkapping.Een Texstyleroof is nooit vlak maar altijd dubbel gekromd in tegenstelling tot de meeste andere overkappingsvormen en schaduwoplossingen. Door middel van geëngineerde geometrische vormen in het membraan (of zeildoek) zijn onze overkapping optimaal gebalanceerd in de krachtendistributie. Hierdoor ontstaat een homogene voorspanning in het textiel die zorgt voor een aerodynamische werking. Op basis van deze techniek ontstaat de sterkste stormvaste lichtgewicht overkapping ter wereld. Ieder ontwerp is volledig op maat en hierdoor zijn al onze projecten uniek en volledig ontworpen op basis van de functionele behoeften van ieder project.

Inmiddels heeft Texstyleroofs al meer dan 2000 projecten wereldwijd gerealiseerd en staan onze oplossingen zelfs in Florida , de nummer 1 ‘orkaan-staat’ van Amerika .

De vele mogelijkheden als een vrijstaande carport of vast aan huis komen wij bij u thuis presenteren aan de hand van een 3D-studie.