Contact Us

Bel ons

+31 (0)40 - 304 1519

Sfeervolle zeildoek maatwerk terrasoverkapping in De Meern

jun 26, 2023

Texstyleroofs heeft onlangs een prachtige nieuwe terrasoverkapping geïnstalleerd bij een tevreden klant in De Meern. De terrasoverkapping straalt niet alleen functionaliteit uit, maar brengt ook een sfeervolle ambiance naar het buitenleven van de klant.

De terrasoverkapping is zorgvuldig ontworpen en vervaardigd door Texstyleroofs, een bedrijf dat bekend staat om zijn vakmanschap en oog voor detail. Het gebruik van hoogwaardige materialen en innovatieve technieken zorgt ervoor dat de overkapping duurzaam en bestand is tegen verschillende weersomstandigheden. Bij het betreden van het terras valt meteen de warme en gezellige sfeer op.

De terrasoverkapping van Texstyleroofs biedt ook bescherming tegen de elementen. Dankzij het waterdichte en UV-bestendige dak kan de klant nu genieten van het buitenleven, ongeacht het weer. Of het nu gaat om een zonnige middag of een lichte regenbui, de klant kan comfortabel zitten en genieten van de prachtige omgeving zonder zich zorgen te maken over de weersomstandigheden.

Het ontwerp van de terrasoverkapping is perfect afgestemd op de stijl van de klant en de omgeving van De Meern. Het slanke profiel en de moderne uitstraling passen naadloos in de architectuur van het huis en voegen een vleugje elegantie toe aan de buitenruimte. Bovendien is de overkapping verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen, waardoor er altijd een optie is die aansluit bij de persoonlijke smaak van de klant. Naast het visuele aspect biedt de terrasoverkapping ook praktische voordelen. De klant kan nu het hele jaar door van zijn buitenruimte genieten. Of het nu gaat om het creëren van een gezellige loungeplek, het organiseren van een barbecue of het genieten van een ontspannende middag in de buitenlucht, de terrasoverkapping biedt de ideale ruimte om deze activiteiten te ontplooien.

Al met al is de nieuwe terrasoverkapping van Texstyleroofs een prachtige toevoeging aan het huis van de klant in De Meern. Met zijn sfeervolle uitstraling, duurzaamheid en functionaliteit biedt het een ideale ruimte om te ontspannen, te entertainen en te genieten van het buitenleven, ongeacht het weer. Dankzij Texstyleroofs kan de klant nu met volle teugen genieten van zijn buitenruimte, terwijl hij zich omringd voelt door schoonheid en comfort.

Onze terrasoverkappingen van zeildoek op maat zijn toepasbaar voor oppervlaktes tot circa 120 vierkante meter.
De vele mogelijkheden als een vrijstaande carport of vast aan huis komen wij bij u thuis presenteren aan de hand van een 3D-studie.

Wij maken vrijblijvend een 3D studie op maat voor uw overkapping van zeildoek

Voor meer informatie en vrijblijvend advies, vraag een 3D ontwerp voor een zeiloverkapping aan.

Een stijlvolle membraan overkapping zonder verlies van licht in uw woning

Onze Texstyleroofs zeil overkapping zorgt niet alleen voor sfeer, maar tevens voor comfort en beschutting. Wij bieden zeildoek oplossingen voor uw terras, carport, loungeplek of horeca gelegenheid en zorgen voor een stijlvolle overkapping met weinig lichtverlies in uw woning.

Een ander voordeel van de Texstyleroofs membraan terrasoverkapping is de uitstekende lichtdoorlatendheid. Het membraan is transparant genoeg om voldoende licht door te laten, waardoor de overkapping een open en luchtige sfeer behoudt. Dit is vooral belangrijk voor terrasoverkappingen, omdat het de mogelijkheid biedt om buiten te zitten en tegelijkertijd te genieten van natuurlijk licht.

Tot slot is de Texstyleroofs membraan terrasoverkapping ook onderhoudsarm en gemakkelijk te reinigen. Het membraan is bestand tegen schimmel, UV-straling en corrosie, en kan eenvoudig worden gereinigd met een tuinslang en een mild reinigingsmiddel.

Al met al is de Texstyleroofs membraan terrasoverkapping een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een moderne, duurzame en stijlvolle terrasoverkapping. Met de innovatieve techniek van lichtgewicht membraan overkappingen van Frei Otto, biedt de Texstyleroofs membraan terrasoverkapping een uitstekende bescherming tegen de elementen, terwijl het een luchtige en open sfeer behoudt.


De vele mogelijkheden als een vrijstaande carport of vast aan huis komen wij bij u thuis presenteren aan de hand van een 3D-studie.

Inmiddels heeft Texstyleroofs al meer dan 2000 projecten wereldwijd gerealiseerd en staan onze oplossingen zelfs in Florida , de nummer 1 ‘orkaan-staat’ van Amerika .