Contact Us

Bel ons

+31 (0)40 - 304 1519

Speciaal ontworpen schoolplein overkapping basisschool Kiempunt campus Eeklo

mrt 28, 2023

Bij het Kiempunt Campus Eeklo (vroeger PSBLO De Zonnewijzer)

heeft Texstyleroofs een speciale zeildoek overkapping op het schoolplein geplaatst.

Alweer een Texstyleroofs architectonisch hoogstandje op het speelplein van basisschool Kiempunt Campus in Eeklo (België):  een maatwerk ontworpen membraan overkapping van Texstyleroofs. Met onze luxe 3D schaduwdoek overkappingen creëert u niet alleen een goed geventileerde droge pauzeruimte voor uw leerlingen, maar tevens bieden onze overkappingen bescherming tegen UV-straling en regen. Met onze overkappings systemen krijgt u een extra buitenruimte die voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden. Denk aan feesten en bijeenkomsten waarvoor u normaal tenten of marquees moet kopen of huren. Dit is allemaal overbodig als u beschikt over een mooie maatwerk architectonischeoverkapping van Texstyleroofs.

Al onze overkappingen worden ontworpen en gerealiseerd op basis membraantechnologie. Een techniek die is ontwikkeld door Frei Paul Otto, een Duits architect, engineer en ontwikkelaar van voorgespannen en lichtgewicht membraan overkappingen van zeildoek.

Onze terrasoverkappingen van zeildoek op maat zijn toepasbaar voor oppervlaktes tot circa 120 vierkante meter.
De vele mogelijkheden als een vrijstaande carport of vast aan huis komen wij bij u thuis presenteren aan de hand van een 3D-studie.

Wij maken vrijblijvend een 3D studie op maat voor uw overkapping van zeildoek

Voor meer informatie en vrijblijvend advies, vraag een 3D ontwerp voor een zeiloverkapping aan.

Een vergunningsvrije design zeil overkapping

Onze Texstyleroofs zeil overkapping zorgt niet alleen voor sfeer, maar tevens voor comfort en beschutting. Wij bieden zeildoek oplossingen voor uw terras, carport, loungeplek of horeca gelegenheid.

Een Texstyleroofs membraan overkapping is een lichtgewicht zeil overkapping.Een Texstyleroof is nooit vlak maar altijd dubbel gekromd in tegenstelling tot de meeste andere overkappingsvormen en schaduwoplossingen. Door middel van geëngineerde geometrische vormen in het membraan (of zeildoek) zijn onze overkapping optimaal gebalanceerd in de krachtendistributie. Hierdoor ontstaat een homogene voorspanning in het textiel die zorgt voor een aerodynamische werking. Op basis van deze techniek ontstaat de sterkste stormvaste lichtgewicht overkapping ter wereld. Ieder ontwerp is volledig op maat en hierdoor zijn al onze projecten uniek en volledig ontworpen op basis van de functionele behoeften van ieder project.

De vele mogelijkheden als een vrijstaande carport of vast aan huis komen wij bij u thuis presenteren aan de hand van een 3D-studie.

Inmiddels heeft Texstyleroofs al meer dan 2000 projecten wereldwijd gerealiseerd en staan onze oplossingen zelfs in Florida , de nummer 1 ‘orkaan-staat’ van Amerika .