Contact Us

Bel ons

+31 (0)40 - 304 1519

Schaduwdoek Terrasoverkapping buitenkantine bij Lammerink Installatiebedrijf in Ootmarsum

sep 15, 2023

Creëer een veilige en aangename lunchplek voor uw personeel en klanten met de nieuwe Texstyleroofs terrasoverkapping bij Lammerink Installatiebedrijf BV in Ootmarsum.

Het belang van een beschutte, schaduwrijke lunchplek kan niet worden overschat. Met onze stijlvolle textiele membraan overkappingen bieden we niet alleen een praktische oplossing maar voegen we ook een esthetische meerwaarde toe aan uw buitenkantine.

Texstyleroofs: Stijlvolle Aanvulling voor Uw Bedrijfsterrein

Op zoek naar een functionele overkapping die het buitengevoel behoudt? Texstyleroofs biedt de ideale oplossing als aanvulling op uw bedrijfsterrein. Of het nu gaat om een entree overkapping, droog parkeren of als verbinding tussen kantoorpanden, onze textiele overkappingen passen naadloos in diverse bedrijfsomgevingen. De unieke, individualistische uitstraling maakt Texstyleroofs tot dé eyecatcher van uw bedrijfsterrein, ontworpen op maat en met oog voor specifieke wensen.

Onze terrasoverkappingen van zeildoek op maat zijn toepasbaar voor oppervlaktes tot circa 120 vierkante meter.

Wij maken vrijblijvend een 3D studie op maat voor uw overkapping van zeildoek

Voor meer informatie en vrijblijvend advies, vraag een 3D ontwerp voor een zeiloverkapping aan.

Uniek Design voor Functionele Behoeften

Elke Texstyleroofs overkapping is een uniek designobject dat niet alleen esthetisch aanspreekt maar ook functionele behoeften vervult.

een gewenst schaduwpatroon, wind- of regenwering, of het waarborgen van privacy, onze oplossingen zijn stormvast en bieden het comfort van een vaste overkapping. Met een Texstyleroof gaat u voor een semi-vaste design zeildoek overkapping die aan al uw eisen voldoet.

Vergunningsvrij en Op Maat Gemaakt

Texstyleroofs biedt vergunningsvrije design zeildoek overkappingen die niet alleen sfeer brengen, maar ook comfort en beschutting bieden. Onze lichtgewicht zeil overkappingen zijn altijd dubbel gekromd, in tegenstelling tot de meeste andere overkappingsvormen, en gebaseerd op geëngineerde geometrische vormen in het membraan. Hierdoor ontstaat een sterk stormvaste overkapping die zich onderscheidt door zijn aerodynamische werking.

Vraag nu vrijblijvend een 3D Studie op Maat aan!

Ontdek welke oplossing het beste past bij uw situatie door vrijblijvend een 3D studie op maat aan te vragen en neem contact met ons op. Laat u inspireren door onze diverse projecten op de website. Kies voor comfort, stijl en functionaliteit met een Texstyleroofs terrasoverkapping voor de buitenkantine van Lammerink Installatiebedrijf BV in Ootmarsum.

Inmiddels heeft Texstyleroofs al meer dan 2000 projecten wereldwijd gerealiseerd en staan onze oplossingen zelfs in Florida , de nummer 1 ‘orkaan-staat’ van Amerika .

De vele mogelijkheden als een vrijstaande carport of vast aan huis komen wij bij u thuis presenteren aan de hand van een 3D-studie.
De vele mogelijkheden als een vrijstaande carport of vast aan huis komen wij bij u thuis presenteren aan de hand van een 3D-studie.