Contact Us

Bel ons

+31 (0)40 - 304 1519

Restaurant Sfeer in Ittervoort (NL)

Juist in tijden zoals deze blijkt het buitenterras voor horecaondernemers het grote verschil te maken. Voor het aantal personen dat gebruik maakt van het terras is immers geen maximum gesteld.

Maak een afspraakBekijk onze portfolio

Specificaties

Type project: Horeca terras overkapping
Locatie:
Ittervoort (NL)
Kleur:
Oppervlakte: m² (totaal 2 overkappingen)

Als het gaat om de meest voortreffelijke gastronomie, passie die voelbaar is en de smaak van liefde in onze gerechten, dan is restaurant Sfeer the-place-to-be. Ons team heeft slechts 1 missie, uw bezoek dik de moeite waard maken.

De terrasoverkappingen van zeildoek die Texstyleroofs ontwerpt, maakt en installeert zijn uitermate geschikt voor gebruik in de horeca. Texstyleroofs overkappingen zijn semipermanent, maar door gebruik van hoogwaardige technieken en materialen, oersterk en zeer geschikt om langer onder te genieten dan alleen in voorjaar of zomer. Een Texstyleroofs is vergunningsvrij en kan het hele jaar blijven staan. Op koude, maar droge en zonnige dagen zitten uw klanten onder een Texstyleroofs warm, beschut en comfortabel. Een hoogwaardige overkapping van Texstyleroofs zorgt ervoor dat het buitenseizoen op een stijlvolle manier wordt verlengd.