Contact Us

Bel ons

+31 (0)40 - 304 1519

Prachtige terras membraan overkapping in Herk de Stad (BE)

mei 2, 2023

In Herk de Stad is onlangs een prachtige Texstyleroofs membraan terrasoverkapping geïnstalleerd. Dit type overkapping is gebaseerd op de techniek van lichtgewicht membraan overkappingen van Frei Otto, een Duitse architect en ingenieur die bekend staat om zijn innovatieve ontwerpen.

De Texstyleroofs membraan terrasoverkapping is gemaakt van een lichtgewicht membraan dat is opgespannen tussen steunpilaren. Dit membraan is gemaakt van hoogwaardige materialen die duurzaam en bestand zijn tegen de elementen. Het membraan is ontworpen om een optimaal beschermingsniveau te bieden tegen zon, wind en regen.

Een van de belangrijkste voordelen van de Texstyleroofs membraan terrasoverkapping is het lichtgewicht ontwerp. Doordat het membraan zeer licht is, kan de overkapping worden geïnstalleerd zonder zware funderingen. Dit bespaart niet alleen tijd en geld, maar vermindert ook de belasting van de ondergrond en het milieu. Bovendien kan het membraan worden gevormd tot verschillende ontwerpen en maten, waardoor de Texstyleroofs membraan terrasoverkapping perfect past bij de stijl van de woning. 

Onze terrasoverkappingen van zeildoek op maat zijn toepasbaar voor oppervlaktes tot circa 120 vierkante meter.
De vele mogelijkheden als een vrijstaande carport of vast aan huis komen wij bij u thuis presenteren aan de hand van een 3D-studie.

Wij maken vrijblijvend een 3D studie op maat voor uw overkapping van zeildoek

Voor meer informatie en vrijblijvend advies, vraag een 3D ontwerp voor een zeiloverkapping aan.

Een stijlvolle membraan overkapping zonder verlies van licht in uw woning

Onze Texstyleroofs zeil overkapping zorgt niet alleen voor sfeer, maar tevens voor comfort en beschutting. Wij bieden zeildoek oplossingen voor uw terras, carport, loungeplek of horeca gelegenheid en zorgen voor een stijlvolle overkapping met weinig lichtverlies in uw woning.

Een ander voordeel van de Texstyleroofs membraan terrasoverkapping is de uitstekende lichtdoorlatendheid. Het membraan is transparant genoeg om voldoende licht door te laten, waardoor de overkapping een open en luchtige sfeer behoudt. Dit is vooral belangrijk voor terrasoverkappingen, omdat het de mogelijkheid biedt om buiten te zitten en tegelijkertijd te genieten van natuurlijk licht.

Tot slot is de Texstyleroofs membraan terrasoverkapping ook onderhoudsarm en gemakkelijk te reinigen. Het membraan is bestand tegen schimmel, UV-straling en corrosie, en kan eenvoudig worden gereinigd met een tuinslang en een mild reinigingsmiddel.

Al met al is de Texstyleroofs membraan terrasoverkapping een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een moderne, duurzame en stijlvolle terrasoverkapping. Met de innovatieve techniek van lichtgewicht membraan overkappingen van Frei Otto, biedt de Texstyleroofs membraan terrasoverkapping een uitstekende bescherming tegen de elementen, terwijl het een luchtige en open sfeer behoudt.


De vele mogelijkheden als een vrijstaande carport of vast aan huis komen wij bij u thuis presenteren aan de hand van een 3D-studie.

Inmiddels heeft Texstyleroofs al meer dan 2000 projecten wereldwijd gerealiseerd en staan onze oplossingen zelfs in Florida , de nummer 1 ‘orkaan-staat’ van Amerika .